Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 08 07, 20:09)
Lankiausi. Į tą šiukšlyną ir ruskyną daugiau niekada.

Šiand Makarskoj ir Omiše buvau. Jezau kiek žmoniųųųųū 😱😱😱 kažkoks košmaras. Ne ne ne. Grįžau į savo kaimą ir taaaaip gera 🥰

Mes taip pas iki Makarskos nuvazavom, tai kai lekem neatsisukdami irgi i savo kaima 🙈🤣
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 08 08, 00:57)
Ka reiskia keistai galvojam? Kai kad atsibodo keliu dienu laikotarpyje rasti tos pacios datos naujas saskaitas, pasimeti kas moketa o kas ne, o dar laiskai po tris sukabinti viena diena, kita diena dar du laiskai bet jau atskirti... tai kaip zinot kad baigesi? Ryte sumokejau o po keliu valandu dar viena gavau... tai ir klausiu koks tarpas tarp skaiciu ir dalinimo nes kaip suprantu siusti skaicius gali ir tris dienas...

Visada parašo temoj, kada konkrečios siuntos skaičiai baigti 4u.gif
Sulaukiu visų skaičiukų ir iškart sumoku viską, jokių nesusipratimų nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Aš visada moku iš karto kai tik gaunu skaičius, nors ir tris kartus per dieną - nepasimeti kas sumokėta, nes viskas iš kart būna sumokėta biggrin.gif man pavedimai nekainuoja, nematau prasmės kažko laukti unsure.gif tuo labiau, kai dabar tos siuntos taip vaikšto, kad nesuprasi, kada ką gausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 08 08, 10:11)
Visada parašo temoj, kada konkrečios siuntos skaičiai baigti  4u.gif
Sulaukiu visų skaičiukų ir iškart sumoku viską, jokių nesusipratimų nebuvo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir nematau problemos.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 08 08, 10:39)
Aš visada moku iš karto kai tik gaunu skaičius, nors ir tris kartus per dieną - nepasimeti kas sumokėta, nes viskas iš kart būna sumokėta biggrin.gif man pavedimai nekainuoja, nematau prasmės kažko laukti  unsure.gif tuo labiau, kai dabar tos siuntos taip vaikšto, kad nesuprasi, kada ką gausi  biggrin.gif

aš irgi jei turiu galimybę visada sumoku tik gavusi. Arba vėliau po vieną ar kartu. Kaip galiu taip moku. O šiaip kai tiek perki tai viską žymėtis reikia ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 08 08, 11:11)
Visada parašo temoj, kada konkrečios siuntos skaičiai baigti  4u.gif
Sulaukiu visų skaičiukų ir iškart sumoku viską, jokių nesusipratimų nebuvo  biggrin.gif

Cia toks biski retorinis klausimelis smile.gif kiek reik tureti laiko kiekviena savaite sekti tema laukiant zinutes kad saskaitos visos baigtos? Dziaugiuosi kad kas neturi ka veikti, bet nevisi taip gali. Ir va tik uzklausus supratau kas tuos skaicius mums israso ir kokia eiga. Ir galvoju kad pati rasiu sprendima sau po to kai zinau aiskesne principine schema, tik va beda kad patareju labai jau daug siulosi ir sunku ka issirinkti graziausio biggrin.gif. Neklausiau as niekeno patarimu ir praktikos, o klausiau tik tarpininkes darbo sistemos, nes ji pasikeitus ir dar va keicias del atsotogu ir kitu dalyku... O daugiau as nei klausiau kas kaip mokat ar ka skaitot ar dar ka darot... Nesusipratimu ir man niekada nebuvo, kaip gaunas taip susimoku (ar viska iskart ar po kelis kartus), tik zinant principa lengviau yra sekti situacija ne tik del mokejimo bet buna ir kvietimo atsiimti gali negaut tai reikia ir paciai kazkiek savo prekes sekti. Todel ir klausiau bendros tvarkos-ne rekomendaciju ar patirciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 08 08, 11:17)
Cia toks biski retorinis klausimelis smile.gif kiek reik tureti laiko kiekviena savaite sekti tema laukiant zinutes kad saskaitos visos baigtos? Dziaugiuosi kad kas neturi ka veikti, bet nevisi taip gali. Ir va tik uzklausus supratau kas tuos skaicius mums israso ir kokia eiga. Ir galvoju kad pati rasiu sprendima sau po to kai zinau aiskesne principine schema, tik va beda kad patareju labai jau daug siulosi ir sunku ka issirinkti graziausio biggrin.gif. Neklausiau as niekeno patarimu ir praktikos, o klausiau tik tarpininkes darbo sistemos, nes ji pasikeitus ir dar va keicias del atsotogu ir kitu dalyku... O daugiau as nei klausiau kas kaip mokat ar ka skaitot ar dar ka darot... Nesusipratimu ir man niekada nebuvo, kaip gaunas taip susimoku (ar viska iskart ar po kelis kartus), tik zinant principa lengviau yra sekti situacija ne tik del mokejimo bet buna ir kvietimo atsiimti gali negaut tai reikia ir paciai kazkiek savo prekes sekti. Todel ir klausiau bendros tvarkos-ne rekomendaciju ar patirciu  4u.gif

Ar čia jau labai blogai,kad panos parašė patirtis-karūnos gi tikėkimės nenumetė unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 08 08, 12:32)

Ar čia jau labai blogai,kad panos parašė patirtis-karūnos gi tikėkimės nenumetė  unsure.gif biggrin.gif

Turbut dabar gal ir ner blogai... juk rasyti nera daugiau apie ka smile.gif smutkes baigesi, o rasyti tai kazka juk reik biggrin.gif tik iki tos vietos kai pradeda aiskinti "kaip anot kazkieno tu turi GALVOTI" blink.gif tai jau aciu bet su savo galva susitarsiu kazkaip pati kaip ta darau puse amziaus....
Atsakyti
Dviratininkams nieks aprangos nėra kur nors pirkęs? Reikia marškinėlių trumpomis ir ilgomis rankovėmis, džempo kokio.
Atsakyti
Ech visiems neįtiksi. Gal ir nereikia 😁
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 08 08, 11:36)
Dviratininkams nieks aprangos nėra kur nors pirkęs? Reikia marškinėlių trumpomis ir ilgomis rankovėmis, džempo kokio.

Ne, gerai minas ir paprasta apranga biggrin.gif kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 08 08, 11:36)

As pamegau 4F parduotuve.
yra ju internetine , bet ir prekybos centruose yra.
remia maciau Lietuvius ir Latvius olimpiadoje.

pasizvalgykite mirksiukas.gif
Atsakyti