Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal turite kas parduoti nenesiojamas swarovski bella?
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2021 08 06, 21:42)
Gal turite kas parduoti nenesiojamas swarovski bella?

Turiu 2 kartus užsidėtus, gray spalva
Atsakyti
Kas 666 dalins Kaune? Bandau ieskoti ar ji jau dalinama ir suradau kad atostogose Varduvos g. dalintoja... Nu kaip rasti paskirta sekancia jau nebezinau ir pasitikrinti nerandu niekaip kas ka kur dalina... sumokejau bet laisko dar negavau-tiketina nedalina. Pasimeciau su sistema, kas paskaiciuoja, kas saskaitas siuncia ir kada kas ka dalina... Tikriausiai blogai suprantu kad dalintoja gauna dezes, tada siuncia saskaitas? Ar ji pirma saskaita ir deze dar gali buti pakeliui tik? Kas tingit man aiskinti tai tiesiog Kaune kuri deze ir pas ka nusedo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 08 07, 13:10)
Kas 666 dalins Kaune? Bandau ieskoti ar ji jau dalinama ir suradau kad atostogose Varduvos g. dalintoja... Nu kaip rasti paskirta sekancia jau nebezinau ir pasitikrinti nerandu niekaip kas ka kur dalina... sumokejau bet laisko dar negavau-tiketina nedalina. Pasimeciau su sistema, kas paskaiciuoja, kas saskaitas siuncia ir kada kas ka dalina... Tikriausiai blogai suprantu kad dalintoja gauna dezes, tada siuncia saskaitas? Ar ji pirma saskaita ir deze dar gali buti pakeliui tik? Kas tingit man aiskinti tai tiesiog Kaune kuri deze ir pas ka nusedo smile.gif

Dalintoja tik dalina. Sąskaitas siunčia prieš išsiunčiant dalintojoms.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 08 07, 13:10)

Aš irgi tos laukiu, susimokėjus. Dar nedalina, taip suprantu, laiško negavau. Bet lyg rašė, kad bus apie 08.10 d. (galimai).

Pirma sąsk.gaunam iš JustArm (?) (pasveria, paskaičiuoja prekes joms jau esant LT) ir išsiunčia prekes dalintojoms. Paskui gaunam kvietimus iš savo miesto dalintojos.
Aš tai suprantu, jei yra ne taip please pataisykit 🙂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 rugpjūčio 2021 - 12:37
QUOTE(Alexia @ 2021 08 07, 14:19)
Dalintoja tik dalina. Sąskaitas siunčia prieš išsiunčiant dalintojoms.

QUOTE(rastafarinas @ 2021 08 07, 14:35)
Aš irgi tos laukiu, susimokėjus. Dar nedalina, taip suprantu, laiško negavau. Bet lyg rašė, kad bus apie 08.10 d. (galimai).

Pirma sąsk.gaunam iš JustArm (?) (pasveria, paskaičiuoja prekes joms jau esant LT) ir išsiunčia prekes dalintojoms. Paskui gaunam kvietimus iš savo miesto dalintojos.
Aš tai suprantu, jei yra ne taip please pataisykit 🙂

Dabar aiskiau... tai ne rudaplauke kaip anksciau, o lietuvoje kazkas susaskaituoja-susveria ir tik tuomet persiuncia dalintojoms dezes...
Vadinas tarp saskaitos ir dezes gavimo-dalinimo yra tarpelis kazkoks keliu dienu. Nes kai siunciamos saskaitos padrikai, skubi sumoket o pasirodo moket reik dar ir dar po keliu dienu po truputi... Dabar bus aiskiau, kad islauki keleta dienu ir tik tada moki ir neveluosi atsiimti opertyviai.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 08 07, 14:02)
Dabar aiskiau... tai ne rudaplauke kaip anksciau, o lietuvoje kazkas susaskaituoja-susveria ir tik tuomet persiuncia dalintojoms dezes...
Vadinas tarp saskaitos ir dezes gavimo-dalinimo yra tarpelis kazkoks keliu dienu. Nes kai siunciamos saskaitos padrikai, skubi sumoket o pasirodo moket reik dar ir dar po keliu dienu po truputi...  Dabar bus aiskiau, kad islauki keleta dienu ir tik tada moki ir neveluosi atsiimti opertyviai.

Kažkaip keistai galvojat, jei anksčiau susimokėsit kaip tik ir atsiimsit operatyviai. Nes po to dieną kitą pavėluosit o rudaplaukė bus pateikusi susimokėjusiu sąrašą ir negausit kvietimo nes jūsų dar nebus mačiusi smile.gif
Atsakyti
Apie keliones. Ar lankėtės Juodkalnijoj? Kokių girdėjote atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už prekes/siuntinuką aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Palikau laišką help.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 07, 16:53)

Nepatiko, tiesa buvom pries 4 metus, grizom atgal i Kroatija, Kotoras vertas demesio daugiau nemateme nieko ispudingo, Kroatija 100 kartu grazesne, maziau reklamu. Mes Kroatijoje apsistojame tarp Makarskos ir Gradec ir ten tikrai labai grazu ir patogu, Korsula ar i Hvar keliaujam, tai pat laukiam tilto i Pelešaca, vakarais juros krantu einame i viena ar kita miesta super
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 07, 15:53)

Buvom prieš 10 metų, labai patiko. Bet po tiek laiko gali daug kas būti pasikeitę. Turėkit omeny, kad ten toliau važiuoti, nei į Kroatiją ir yra visokių kelių keliukų
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 07, 17:28)
Buvom prieš 10 metų, labai patiko. Bet po tiek laiko gali daug kas būti pasikeitę. Turėkit omeny, kad ten toliau važiuoti, nei į Kroatiją ir yra visokių kelių keliukų

Neturiu laiko važiuoti su auto.
O su lėktuvu tik dvi valandos bigsmile.gif
Atsakyti