Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Truputį ne į temą, bet gal galite pasidalinti kokias priemones naudojate lygios odos batų priežiūrai? 🙂
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 09, 22:06)
Taip juk smagiau pirkti bigsmile.gif

Labai gražūs džinsai 4u.gif aš ir tokių norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas iš Kaniūkų, Romainių ir to galo važiuos paimti siuntinukų ir galėtų mano mažą prigriebti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 08 08, 11:08)
aš irgi jei turiu galimybę visada sumoku tik gavusi. Arba vėliau po vieną ar kartu. Kaip galiu taip moku. O šiaip kai tiek perki tai viską žymėtis reikia  ax.gif ...

Jei pradėčiau dar žymėtis 🤣 aisku, gal ir protinga butu, bet gal tiek to 🥴

Merginos labai labai ačiū už siuntinuką. Šį kartą viskas vaikams 🥰 labai noriu pagirti new balance kedukus vaikams su boa uzsegimu. Mums jis labai pasiteisines reikalas 😊 kokia faina ON pizamyte kazkaip labai buvau nuvertinus as ta firma. 😁
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 08 10, 08:46)
labai noriu pagirti new balance kedukus vaikams su boa uzsegimu. Mums jis labai pasiteisines reikalas 😊
Aš irgi saviškei prigriebiau, tik bus matyt, kaip su dydžiu, bandžiau atitaikyt rudeniui/pavasariui, bet kai ta koja dabar tįsta kone dienom, tai kas te žino kaip būsiu atitaikius unsure.gif
Atsakyti

Dėkoju už siuntinuką ir Eglei ačiū, kad įsileidžia po nurodytų valandų  :4u:​ 

Atsakyti

Merginos, Zallando lt yra 60 proc nuolaida visai avalynei, tai kas negavot martensu, bekit ziureti, gal ten rasit, kainos wow!

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 09, 21:40)
Nerašo, bet sprendžiant iš jų patogumo, pats tas. Nepalyginsi su tais RL taškytais, kur visai neturi.

Man atrodo tie RL jums per maži. Jei foto gerai suprantu jie yra jum aptempti, o jie yra kaip sakant losse fit, todėl ir nepatogu. Šiaip tikras džinsas toks ir yra 100% medvilnė. Man jie patogiausi kol kas iš visų turimų, nes laisvi kaip vėliavos.
Atsakyti
Parduodu naujus, us 7,5 dydis, atitinka 38dydį, 60 eur, gal kurią sudomins 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip jums tokie Martensai kai virs 40-em biggrin.gif Pvz. RL meskiai man jau nesiziuri tokiam amziui, o vat sie l. krito i aki biggrin.gif
https://www.zalando....11n07q-q11.html
O gal vistik klasikinius ax.gif ? Gaila, kad nejuodi unsure.gif
https://www.zalando....11n055-g11.html
Atsakyti

Jau mačiau Facebook'e pilna komentarų, kad atšaukia užsakymus. Tai čia neaišku ar bent kažkas gaus savo užsakytas prekes iš Zalando :)

Atsakyti

Jau mačiau Facebook'e pilna komentarų, kad atšaukia užsakymus. Tai čia neaišku ar bent kažkas gaus savo užsakytas prekes iš Zalando :)

Turejau minti kad gali buti isivelusi klaida nes kainos per daug ispudingos bet tai gal galetu susitvarkyt jei taip, nuo ryto kabo kodas 😀 todel neapmokejau.

Atsakyti