Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nors drauge sako kad ne klaida o cia ju launch campaign, kodel atsaukia uzsakymus? 

Atsakyti
Aš vakar pirkau striukę Zalando - neatšaukė...
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 10, 12:51)
<p>Merginos, Zallando lt yra 60 proc nuolaida visai avalynei, tai kas negavot martensu, bekit ziureti, gal ten rasit, kainos wow!</p>

Ačiū, kad pasidalinot wub.gif Nu gal dabar gausim bigsmile.gif
Atsakyti

Matysim ar gausim, problema kaip suprantu yra stokas kad nerodo realiu laiku kiek ko yra 😀 bet pirkt bandyciau, gal pasiseks.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 10, 12:00)
Man atrodo tie RL jums per maži. Jei foto gerai suprantu jie yra jum aptempti, o jie yra kaip sakant losse fit, todėl ir nepatogu. Šiaip tikras džinsas toks ir yra 100% medvilnė. Man jie patogiausi kol kas iš visų turimų, nes laisvi kaip vėliavos.

Aš elasatano gerbėja. Va šitie man RL net dideli, bet vis tiek varžo judesius angel_not.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 10 rugpjūčio 2021 - 13:48
QUOTE(loony_key @ 2021 08 10, 13:37)
<p>Jau mačiau Facebook'e pilna komentarų, kad atšaukia užsakymus. Tai čia neaišku ar bent kažkas gaus savo užsakytas prekes iš Zalando smile.gif</p>ksu

Aš vakar sūnui striukę odinę pirkau, tai kol kas neatšaukė. Šiandien sūnui Martensus ir sau Birkenstokus, tai irgi neatšaukė. Tikiuosi gausiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 08 10, 14:55)
Aš vakar sūnui striukę odinę pirkau, tai kol kas neatšaukė. Šiandien sūnui Martensus ir sau Birkenstokus, tai irgi neatšaukė. Tikiuosi gausiu. ax.gif

Man šitie wub.gif Bet en metų panašius nešioju.. bet mmm kokie https://www.zalando....11x00o-q11.html
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 08 10, 13:24)
Kaip jums tokie Martensai kai virs 40-em  biggrin.gif  Pvz. RL meskiai man jau nesiziuri tokiam amziui,  o vat sie l. krito i aki  biggrin.gif
https://www.zalando....11n07q-q11.html
O gal vistik klasikinius  ax.gif ? Gaila, kad nejuodi  unsure.gif
https://www.zalando....11n055-g11.html

Aš virš kem, meškius myliu ir nešioju, bet martensus geriau imčiau be hello kitty unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 08 10, 16:01)
Aš virš kem, meškius myliu ir nešioju, bet martensus geriau imčiau be hello kitty  unsure.gif

Lygiai tą patį norėjau pasakyt. Meškos dar ir kaip tinka wub.gif
Bet tuos atlasinius batraiščius palikčiau paauglėm hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 10, 11:51)
<p>Merginos, Zallando lt yra 60 proc nuolaida visai avalynei, tai kas negavot martensu, bekit ziureti, gal ten rasit, kainos wow!</p>

4u.gif ačiū, užsisakiau senai norėtų batų rudeniui, reik dar peržiūrėt gal ką rasiu
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 08 10, 16:09)
Lygiai tą patį norėjau pasakyt. Meškos dar ir kaip tinka wub.gif
Bet tuos atlasinius batraiščius palikčiau paauglėm hmm.gif

Aš tai nea, išdalinau/pardaviau visas meškas. Man vieną dieną baisiai be ryšio paliko biggrin.gif tik vaikui esu maikę nupirkus. Bet man ir Martensai nepatink 🤔 aš niekaip jų fenomeno nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 rugpjūčio 2021 - 15:26
Merginos, Birkenstock savo dydį imti? Kokias jūs šlepetės rekomendavot? Plepėjot, skaičiau, o nelabai reikėjo..
Atsakyti