Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 08 22, 21:18)
O rudmėsių nematėt? Man jos kaip narkozikas  biggrin.gif

Rimtai valgot?
Man tai visi, kas apačioje kaip ūmėdės - kažkaip nea... unsure.gif Nors žinau, kas jos valgomos.
Pagrinde tie lenkiški baravykai ir dar kažkas, kas į juos panašūs biggrin.gif Ir voveruškų dar yra.

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 08 16, 12:32)

Kadangi Belk atsiuntė klaidingą dydį, siūlau šį S dydžio Champion bliuzoną: CHAMPION BLIUZONAS

Ir ačiū, rapoja, už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 22, 21:42)
Rimtai valgot?
Man tai visi, kas apačioje kaip ūmėdės - kažkaip nea...  unsure.gif Nors žinau, kas jos valgomos.
Pagrinde tie lenkiški baravykai ir dar kažkas, kas į juos panašūs biggrin.gif Ir voveruškų dar yra.

Rudmėsė man turbūt skaniausias grybas. Apvoliota miltuose ir svieste pakepta. Pagal maistines savybes, jei neklystu, ji visai kaip baravykas. Tik retai kur randamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 22 rugpjūčio 2021 - 20:47
QUOTE(Carlin @ 2021 08 22, 21:45)
Rudmėsė man turbūt skaniausias grybas. Apvoliota miltuose ir svieste pakepta. Pagal maistines savybes, jei neklystu, ji visai kaip baravykas. Tik retai kur randamos.

Man rodos jos net vertingesnė už baravykus
važiuokit į Žemaitiją ,sako ten daug jų būna.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 08 22, 21:53)
Man rodos jos net vertingesnė už baravykus
važiuokit į Žemaitiją ,sako  ten daug jų būna.

Atsiverčiau grybų žinyną biggrin.gif tai už tikrąjį baravyką ne, bet tokių pat savybių kaip raudonviršis ir rudagalvis baravykas (aka lenkiškas) ir vertingesnės nei lepšiai ir pan.

Kaip bebūtų, man jos skaniausios wub.gif
Atsakyti

Man irgi, kasmet prisirenkam, pasikepam kaip aprašėt, apsivalgom, skaniau nebūna.  :essen:​ 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 22, 21:00)
Mes tai važiuojame ne ryte. Buvom vakar viename miške - mažai.
Šiandien kitame - kaip iš pasakos miškas.. na tiek visokiu grybų  wub.gif Bet baravykų dar nedaug.

vartotojo įkelta nuotrauka

Sako per jaunatį grybai dygsta. Dabar pilnatis, tai tik kirmyja 🤔

Rudmėsės, žaliuokės fantastiški grybai. O jas dar raugina. Iš viso liežuvį nusikąst galima iš skanumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 22, 22:45)
Sako per jaunatį grybai dygsta. Dabar pilnatis, tai tik kirmyja 🤔

Sako, bet ir dabar laaabai puikūs, nesukirmiję, ne šiaip pilnas miškas žmonių bigsmile.gif
Laukiu baravykų sezono bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 08 22, 21:18)
O rudmėsių nematėt? Man jos kaip narkozikas  biggrin.gif

Jau rinkau šiandien 😊 bet dar labai nedaug, pati pradžia.
Baravykas kaip ir rudmese yra 1 kategorijos grybas. Man pats skaniausias ❤️
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 08 22, 21:45)

Miltuose mes voliojam žvynabūdes, vat jos kaip karbonadai biggrin.gif
Atsakyti

Labas, 

Tik paskaiciau, kad norit rudmesiu ir uz 5 min. sesuo paskambino. Sako atvaziuok rudmesiu. Dygsta siaubingai. Jie ant Dubysos slaito gyvena, salia jaunas eglynas tai krepsiais galima nest kiek daug.

Tai taip suviliojo, galvoju gal vaziuot aplankyt. 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 23 rugpjūčio 2021 - 10:48