Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mes esam užpernai buvę - asmeniškai labai labai patiko, žmonės nuoširdūs, maistas skanus, šalyje yra ką pamatyti, tačiau reikia automobilio. Aš norėjau ramaus, autentiško poilsio, todėl rinkomės Pamorę - daugiausia vietinių ir rusų kurortas skirtas šeimos poilsiui, kur vakarais restoranuose ir matyti, jog susirinko visa giminė. Visi labai atsipalaidavę, madų veik niekas nedemonstravo, nors tikrai buvo keli pragangūs viešbučiai. Jūra buvo banguota, tad kaip vaikai per bangas iki nukritimo prisišokinėjom :geda:  Porą dienų praleidom Burge - miestas panašus į Kauną prieš 20 metų, daugiau modernių restoranų, turi didmiesčio pretenzija, bet nepasakyčiau, kad mane labai sužavėjo. Brolis panašiu metu atostogavo Varnoj - sakė prastesė Turkijos versija, bet negali sakyti, kad nepatiko, nes buvo su gera kompanija. O ir šiaip skaniai privalgius ir jaunu vynu užgėrus turbūt sudėtinga skųstis :hm: 

Mano patarimas - ieškoti gero viešbučio su normaliais pusryčiais (tikrai verta skaityti atsiliepimus), žvaigždutes skaičiuoti pagal formulę: (žvaigždučių skaičius - 1.5. Bulgarijoje visi labai myli tirpią kavą, tad reikia nusiteikti, kad normalios gali tekti paieškoti. Verta išbandyti įvairius SPA (ypač Bulgarijos rožių ar purvo), jų tikrai daug ir ne vien viešbutyje. Taip pat, siūlyčiau paragauti vyno iš mažų vyno krautuvėlių, nes visai neblogų perliukų galima surasti.

Kitą vasarą planuojam iminės atostogas, nes esu tikra, kad mano mažai keliavusiems tėvams ir kitiems artimiems giminaičiams labai patiks. Bulgarai kalba rusiškai, mežesniuose miesteliuose angliškai sunkiau susikalbėti, bet kalbos nemokėjimą tikrai kompensuoja geranoriškumu. Jei tik yra noro ir gera kompanija - nuostabi šalis kelionei.

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 08 30, 03:09)
Su tam tikru % apsaugo nuo sunkios ligos formos ir mirties. Sudetingiau tiems kiriems nesiformuoja antikunai, pvz pazistamu yra po 2 pfizer ir chemoterapijos - antikunu 0.
Buvo soirgusiu pasiskiepijusiu kolegu. Visi lengvai issisuko😊 kazkaip idomu kaip bus rudeni. Kiek ilgai busim kontakte 😬

Mažai, nes labai daug testuos. Bus izoliacijos ir izoliacijos (dėl besimpotomių ypač).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 30, 09:27)
Mažai, nes labai daug testuos. Bus izoliacijos ir izoliacijos (dėl besimpotomių ypač).

bet kai testavimas tik rekomenduojamas, tai kaži ar daug testuos.
Mano mažojo klasėje pavasarį, kai buvo leidę grįžti į kontaktinį mokymąsi, nesutiko testuotis pusės klasės mokinių tėvai, tai nemanau, kad ir dabar bus kitaip.
Atsakyti

Mes esam užpernai buvę - asmeniškai labai labai patiko, žmonės nuoširdūs, maistas skanus…

Kaip nuoširdžiai, ačiū jums

Atsakyti

https://www.supermam...?...881&st=1092

apmirus tema, be šių dienų aktualijų, bet paskaičius senesnius postus galima rasti įdomių pasisakymų.

Dekui didelis

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 08 30, 10:03)
bet kai testavimas tik rekomenduojamas, tai kaži ar daug testuos.
Mano mažojo klasėje pavasarį, kai buvo leidę grįžti į kontaktinį mokymąsi, nesutiko testuotis pusės klasės mokinių tėvai, tai nemanau, kad ir dabar bus kitaip.

Žinau 5tokų klasę Vilniuje, kur 80 proc sutiko testuotis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 30, 10:11)
Žinau 5tokų klasę Vilniuje, kur 80 proc sutiko testuotis.

Pas mus 100%
Atsakyti
Mūsų darbovietėje kalba kad iki lapkričio kontaktas:(
todėl puolu daryti visų projektų mobilumus ir tt
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 30, 10:20)
Pas mus 100%

Tai nei rugsėjo neišbus mokyklose.

Užtai masiniai renginiai vyksta su tūkstantinėm miniom. Viskas galima, išskyrus normalų ugdymą.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 08 30, 06:55)
<p>Labas rytas. Tikiuosi, kad yra keliavusių į Bulgariją. Draugai siūlo prisijungti, nes nie jie, nei mes nesam buvę. Reikia bet kokių patarimų, todėl būsiu dėkinga visoms nepatingėjusioms pasidalinti kelionės įspūdžiais. Žinoma, norime patekti į geriausią miestelį, ne patį prasčiausią 5 žv viešbutį ir šiek tiek pamatyti šalį. Labai laukiu patarimų, ką būtina įsidėti į lagaminą ir ko tikrai neimti  biggrin.gif​ </p>

Čia daug info nesulauksit, nebent 2-3 pasisakymai biggrin.gif FCB yra n + grupių apie konkrečią šalį, ir labai daug info apie jūsų kryptį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 08 30, 07:55)
<p>Labas rytas. Tikiuosi, kad yra keliavusių į Bulgariją. Draugai siūlo prisijungti, nes nie jie, nei mes nesam buvę. Reikia bet kokių patarimų, todėl būsiu dėkinga visoms nepatingėjusioms pasidalinti kelionės įspūdžiais. Žinoma, norime patekti į geriausią miestelį, ne patį prasčiausią 5 žv viešbutį ir šiek tiek pamatyti šalį. Labai laukiu patarimų, ką būtina įsidėti į lagaminą ir ko tikrai neimti  biggrin.gif​ </p>

Buvom prieš 2 metus. Vykom automobiliu. Ilga kelionė, nes keliai ne patys geriausi. Gyvenom Burgaso pakraštyje. Patiko miestelis Nessebar. Kliuvo, kad nešvaru. Bet žmonės labai malonūs. Maistas labai skanus. Patinka grynieji, prašo, kad ne kortele mokėti. Reikia patiems pabūti ir susidaryti įspūdį. Važiuočiau, bet po kelių metų.
Užtat Rumunija pakerėjo. wub.gif Dar ir dar važiuočiau. Pasakiška šalis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 30, 11:10)
Tai nei rugsėjo neišbus mokyklose.

Nu kodėl?
Pas mus nuo vasario vidurio iki pat mokslo metų pabaigos reguliariai kas savaitę testavo. Didžiosios klasėje du sykius buvo nuotolis, mažosios - nei kartą.
Atsakyti