<p>Mes esam užpernai buvę - asmeniškai labai labai patiko, žmonės nuoširdūs, maistas skanus, šalyje yra ką pamatyti, tačiau reikia automobilio. Aš norėjau ramaus, autentiško poilsio, todėl rinkomės Pamorę - daugiausia vietinių ir rusų kurortas skirtas šeimos poilsiui, kur vakarais restoranuose ir matyti, jog susirinko visa giminė. Visi labai atsipalaidavę, madų veik niekas nedemonstravo, nors tikrai buvo keli pragangūs viešbučiai. Jūra buvo banguota, tad kaip vaikai per bangas iki nukritimo prisišokinėjom

Porą dienų praleidom Burge - miestas panašus į Kauną prieš 20 metų, daugiau modernių restoranų, turi didmiesčio pretenzija, bet nepasakyčiau, kad mane labai sužavėjo. Brolis panašiu metu atostogavo Varnoj - sakė prastesė Turkijos versija, bet negali sakyti, kad nepatiko, nes buvo su gera kompanija. O ir šiaip skaniai privalgius ir jaunu vynu užgėrus turbūt sudėtinga skųstis

</p><p></p><p>Mano patarimas - ieškoti gero viešbučio su normaliais pusryčiais (tikrai verta skaityti atsiliepimus), žvaigždutes skaičiuoti pagal formulę: <strong>(žvaigždučių skaičius - 1.5.</strong> Bulgarijoje visi labai myli tirpią kavą, tad reikia nusiteikti, kad normalios gali tekti paieškoti. Verta išbandyti įvairius SPA (ypač Bulgarijos rožių ar purvo), jų tikrai daug ir ne vien viešbutyje. Taip pat, siūlyčiau paragauti vyno iš mažų vyno krautuvėlių, nes visai neblogų perliukų galima surasti.</p><p></p><p>Kitą vasarą planuojam iminės atostogas, nes esu tikra, kad mano mažai keliavusiems tėvams ir kitiems artimiems giminaičiams labai patiks. Bulgarai kalba rusiškai, mežesniuose miesteliuose angliškai sunkiau susikalbėti, bet kalbos nemokėjimą tikrai kompensuoja geranoriškumu. Jei tik yra noro ir gera kompanija - nuostabi šalis kelionei.</p>
mažas, ekstra švarus, šalia tokie Kirkorovo rūmai, te daugumas poilsiavo lietuvaičių, kas ne su mažiau žvaigždučių rinkosi. Ir visi autobue į orouostą bambėjo dėl nešvaros, apsivėmė apsividuriavo visi. Mes akis išpūtę žiūrėjom.