Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kur? Visur radau 25€
Antejoj. Nebent pabrango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 06 rugsėjo 2021 - 17:03
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 06, 18:02)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72868526" data-time="<a href="> Kur? Visur radau 25€</blockquote> Antejoj. Nebent pabrango.

Antėjoj 22€ + 4€ už paėmimą tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 06, 18:02)
Antėjoj 22€ + 4€ už paėmimą tyrimo.

Grybo g. 20eu su paemimu ir be uzrasymu. Ats per 2val.Reikejo skubiai, tai kitur 3-6d. laukti ir visur brangiau
https://www.medcentr...tikunu-tyrimas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 06 rugsėjo 2021 - 20:14

Anteja atsiunte atsakyma per 4valandas ir uz paemima nemokejom nes dar nustebau kad taip pigiai kainavo. Bet gal kokia akcija buvo, nenoriu suklaidint.

Atsakyti
Turim mergaitei siuntima pas okulista. Rekomenduokite kur Vilniuje vaikus vedate?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 09 07, 00:19)
Turim mergaitei siuntima pas okulista. Rekomenduokite kur Vilniuje vaikus vedate?

Akiu gydytoju praktika Grybo g., gyd. Sveikauskiene arba Danieliene
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 06, 11:50)
Ar aš tau sese nesakiau...
Jau mūsų viena pirma klasė izoliacijoj iki 16 d.

Matyt tėveliai SEL'o koncerte sudalyvavo lotuliukas.gif

QUOTE(eglekuku @ 2021 09 06, 15:11)
Merginos, reiks žiemą sūnui batų, koja 41-42, kokie geriausi? Reik kad lengvi ir šilti būtų. JMD, gal tu ką žinai, aš kažkaip dar iki 40 su geox sukausi, alia dabar jau kainos nuo 41 dydžio kaip vyriškų tai dyyydelės....

Aš sūnui įtaisiau UGG ir nuo to karto kitokių nenori, bet ne tuos klasikinius kaliošiukus, bet normalaus vyriško modelio... Ir šilti, ir patogūs, ir apsiaut greitai, tai kol kas užsikirto ties UGG biggrin.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 09 06, 15:21)
Žinau, kad pirkimai prasideda 8 d., bet dabar Berg’e nuolaidos kosmetikai ir akcija galioja iki 8 d.

Kiek ten % gaunasi? bigsmile.gif Man gi visko reik, aš dažylkų maniakė lotuliukas.gif Be mano trigrašio nei viena akcija kosmetikai nepraslysta biggrin.gif

QUOTE(rasiuk @ 2021 09 06, 16:58)

Ten eilės mėnesį į priekį... Bent Klaipėdoj. Važiavau pas sūnų į Šiaulius ir pasidariau Endemike už 15 pinigu + 2 pinigai už kraujo nuleidimą, talonas buvo kitos dienos rytui ax.gif Didesniuose miestuose savaitėm reik laukt, ypač jei kokia akcija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 07 rugsėjo 2021 - 07:18
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 06, 13:42)
Lygiai tą patį sakiau, kad tikrai visos klasės izoliavimas nėra logiška, ypač, kai perserga lengva, arba 90 proc. besimptomiai.
Dabar vienas, grįš - bus kitas.. ir pasaka be galo. Gerai sakot, net į lauką neišeis  blink.gif
Beje, vyresnio auklėtoja ir buvo minėjus, kad izoliuos gal tuos, su kuriais draugauja.. na, žiūrėsim.
Panašu, kad sėdėsim 'ant' biuletenio.

Padarykit vaikui antikunus ir jri turi atsauks nvsc izoliacija🤷‍♀️bus tik nuotolis, bet neuzrakintas
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2021 09 07, 08:31)
Padarykit vaikui antikunus ir jri turi atsauks nvsc izoliacija🤷‍♀️bus tik nuotolis, bet neuzrakintas

Tai galioja nuo 7 dienos, o tam tikrais atvejais - nuo 10 d.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 09 07, 08:17)

Kiek ten % gaunasi?  bigsmile.gif Man gi visko reik, aš dažylkų maniakė lotuliukas.gif Be mano trigrašio nei viena akcija kosmetikai nepraslysta  biggrin.gif

biggrin.gif

Gal kartais teko kada šitą bandyt ar atsiliepimus pastudijuot?

https://www.chanel.c...rum-foundation/
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 07, 08:55)
biggrin.gif

Gal kartais teko kada šitą bandyt ar atsiliepimus pastudijuot?

https://www.chanel.c...rum-foundation/

Va šito nebandžiau. Man šiaip chanel kosmetika nelaiko, dingsta nuo veido unsure.gif Skaistalų bronzantu jau per piet nebelieka, nezinau kur jie susigeria ar nutrupa, šešėliai išblunka, irgi nebelieka, lupakai nelaiko, pudros neblogos net irgi kažkur susigeria ir po pusdienio nei ženklo kad būta. Labai gaunasi įdomiai, bet mažai beperku chanel nes nebeapsimoka biggrin.gif Kad ir kokios fainos pakuotės jų ir spalvos, bet... Analogiška yra Dior, visai kitas reikalas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 09 07, 10:04)
Va šito nebandžiau. Man šiaip chanel kosmetika nelaiko, dingsta nuo veido  unsure.gif Skaistalų bronzantu jau per piet nebelieka, nezinau kur jie susigeria ar nutrupa, šešėliai išblunka, irgi nebelieka, lupakai nelaiko, pudros neblogos net irgi kažkur susigeria ir po pusdienio nei ženklo kad būta. Labai gaunasi įdomiai, bet mažai beperku chanel nes nebeapsimoka  biggrin.gif  Kad ir kokios fainos pakuotės jų ir spalvos, bet... Analogiška yra Dior, visai kitas reikalas  wub.gif

shūds biggrin.gif
Atsakyti