Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(NORIKA @ 2021 09 07, 12:47)
Žalioj pakuotėj  wub.gif
Visur kur skambinau, anksčiausiai už 10d buvo vieta  unsure.gif . Gerai kad taip supuolė į Šiaulius grįžt, ten be problemų ant rytojaus priėmė. Gal toks momentas buvo, prieš pat rugsėjį, kai visi pedagogai supuolė tirtis biggrin.gif
Kokia situacija su TAX kosmetikai? Nerandu info kiek procentų dedasi pas šias tarpininkes  ax.gif  Noriu preliminariai pasiskaičiuoti kiek ir ko galiu imt  biggrin.gif

paskutinį kartą iš bergdorf pirkau kovo mėnesį, tai buvo 7.5% tax smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 09 07, 14:24)
paskutinį kartą iš bergdorf pirkau kovo mėnesį, tai buvo 7.5% tax  smile.gif

Ir aš savo sąskaitose tokį % randu
Atsakyti
Kur Vilniuje sekmadieniais daro greituosius testus? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 07, 10:46)
uzsireginau. aciu labai.

kada gavot laiką?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 09 07, 13:46)
Laukt vidurnakčio 😁

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ruošiausi užsakymų ryt ryte siųsti, bet nepagalvojau, kad 08 d. jau po vidurnakčio gi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 07, 15:47)
kada gavot laiką?

23 dieną.
Atsakyti
https://www.yoox.com...othingwomensl80
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 07, 15:32)
Kur Vilniuje sekmadieniais daro greituosius testus? help.gif  help.gif  help.gif

Kas nors? 4u.gif
Atsakyti
kas pirkote RapidBrown - ar pas jus viskas ok su tuo produktu - man toks ispudis, kad ten jo praktiskai nebuvo - kiek bružinu, tai skysčio ne kažką ... ??? unsure.gif
Atsakyti
Gal TIMELESSHA serumų užsipirkę su akcija per daug ar šiaip nenaudojat? - B5,Q10,MATRIXYL3000
Atsakyti
Tai ką ryt pirksit? Man reik sijono, A formos, juodo, kostiumėlinės medžiagos, nelepaus, su pamušalu, be visokių ''pagerinimų'', ilgio maždaug per kelius- niekur gyvai nerandu. Internete irgi nelabai.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 09 07, 19:12)
kas pirkote RapidBrown - ar pas jus viskas ok su tuo produktu - man toks ispudis, kad ten jo praktiskai nebuvo - kiek bružinu, tai skysčio ne kažką ... ???  unsure.gif

Man irgi taip is pradziu pasirode pirmus kartus naudojant, kad kazkaip nieko ten ant to sepetelio nepasisema ir pats sepetelis trumpesnis nei budavo, pet po to kazkaip ziuriu pramuse ir normaliai viskas biggrin.gif
Atsakyti