Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(manouche @ 2021 09 21, 11:22)
O man labai patiko Cala šepečiai. Vasarą pabandžiau, pasirodė švelnesni, minkštesni ir geriau šukuojantys nei Wet Brush. Visai norėčiau nuspirkt. Gal bus norinčių jungtis, jei merginos pirks iš to puslapio. Ten ir kitokių visokių dalykų pilna ax.gif  4u.gif.
https://www.calaprod...m/hair-brushes/
https://www.calaproduct.com/

Wet brush man labai elektrina plaukus. Tragedija visiška. Negaliu net priliest, iš karto visi piestu stojas. Čia man vienai taip? 🤔
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 21, 12:48)
Wet  brush man labai elektrina plaukus. Tragedija visiška. Negaliu net priliest, iš karto visi piestu stojas. Čia man vienai taip? 🤔

tu klasikiniu nenaudoju, man atradimas sitas https://www.bosssupp...e-enhancer-2-0/ labai gerai issukuoja storus, garbanotus ir ilgus plonus besiveliancius plaukus. Nuostabus toks kas turi mazas damutes, kurios labai jautrios sukavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 21, 12:48)
Wet  brush man labai elektrina plaukus. Tragedija visiška. Negaliu net priliest, iš karto visi piestu stojas. Čia man vienai taip? 🤔
Aš dukrą tokiu šukuoju, neelektrina.
Atsakyti
Mamos patarkite, pagaliau susimilo pradiniu mokytoja ir leido mergaitems eiti su kelnem i mokykla. Ka esate atrade siltesniu kelniu mergaitem, tamsiai melynu but gerai is bedos juodos. Dukra 164 c, ir 49 kg. Jau čia turbut suaugusiu skyrius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 rugsėjo 2021 - 12:13
QUOTE(linamog @ 2021 09 21, 11:25)
Sveiki, su kosmetika toks mistiskas reikalas. Kai buna nuolaida, idedam reklama, nuolaidos galiojimo metu NIEKAM NIEKO nereikia. Uzsakymas nesusirenka, nuolaida baigiasi, butent tada atsiranda burys pirkeju, kurioms, pasirodo, visko deganciai reikia cia ir dabar. biggrin.gif

Kad paskutiniu metu į temą užklystu,tik jau kai reikia ko ax.gif taip išeina ką tik pražiopsojau nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 21, 10:43)
Tigi rudenius dabar, tegu grauž morkytes, abaliukus, daržovytes visokiausias. Kam tie priedai. Nebent sportuoj vaiks, aug smarkiai ir kažko nevalgo ir to kažko labai trūksta.

Tigi praktiškai tai ir tegauna kasdien pagraužt 😄 Galvoju pasitarsiu su palata, gal esu bloga mama, kad nieko neduodu papildomai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2021 09 21, 13:21)
Kad paskutiniu metu į temą užklystu,tik jau kai reikia ko ax.gif  taip išeina ką tik pražiopsojau nuolaidą?

Lapkricio pradzioje Sephoroje turetu buti Rouge sale, -20% kasmetinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breath: 21 rugsėjo 2021 - 13:08
Gal kuri turit 130 cm, berniukišką Didriksons striukę žieminę parduoti? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, viska žinote. Kur paaglei kelniu ieškot tamsiai melynu ale mokykliniu Vilniuje ? Kur pirkot ir patiko?
Reik šiandien nupirkt. Po darbų leksiu ieškot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 09 21, 15:34)
Mergaites, viska žinote. Kur paaglei kelniu ieškot tamsiai melynu ale mokykliniu Vilniuje  ? Kur pirkot ir patiko?
Reik šiandien nupirkt. Po darbų leksiu ieškot  rolleyes.gif

Mane taip pat domina:)
Atsakyti
Aš zaroje pirkau, ir name it firmos zalando.lt 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.costco.com
www.dillards.com
www.loft.com-40%