Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2025 12 03, 16:35)

out of stock
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 12 03, 17:55)
Nesuprantu kur jus vedate su sita diskusija? Kad man ir Gafsai pasivaideno kad bagazus sveria nes jusu bagazo niekada nesvere?😀 ar kad prisigalvoju jog vln esu susimokejus uz bagazo pervirsi? Airbalticas griestas gana su rankiniu nemokamu bagazu, taip sutinku kad ne visada sveria bet visaip galima papulti. Bet jei ir toliau skraidysite su 8 kilu nemokamu bagazu su 3 tasem, tikrai kada nors susimokesite😀

Gerai, kad mūsų buvo daug žmonių, tai visokie hidrokostiumai šlapi keliavo iš vieno lagamino į kitą.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 12 03, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="doruta" data-cid="73200636" data-time="1764764496"><div><p>Žinau, kad 8kg. Nei karto nesvėrė. Lygiai prieš du mėn. paskutinį kartą skridome. Ir paskridau su rankine, lagaminu ir dideliu maišu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Rygoj sveria visu bagazus, skridau lapkriti bet laipinimas yra Rygoj o ne parskridimas. Ir Jums pasiseke, nes as esu susimokejus jau pries 3 metus Vilniuje uz rankinio bagazo pervirsi. O kaip praslystate su visokiais maisais esu maciusi, prie laipinimo vartu atkisa stiuardui lagamina su rankinuku i savo tase/maisa uzsikabina ant kitos rankos biggrin.gif  bet esu maciusi dabar nesenai kaip visas tases lagaminus grudo i tas dezes, nesvere bet griestai ziurejo dydi. Tik faktas tas kad jei dasiperki bagaza, tada kazkaip nekrutina, labiausiai cia kabinejasi prie to free bagazo.</p>

Man asmeniškai dzyn, tegul sveria. Važiuoju 3 dienom, tai be trauzų ir kojinių man asmeniškai daugiau nėr ką ten kraut. Atgal grįšiu į Vilnių su Wizzairu. Turiu tą samso kuprinę ji atitinka visus parametrus, taip kad iki fienios . Aš šiaip su Ryga esu susipykus, tik kad kitos išeities nebuvo šį kartą biggrin.gif
Atsakyti
Lapkričio 21 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2025 12 03, 17:45)
out of stock

Tai va, viena pora bebuvo.

VICTORIASSECRET turime papildoma $25 nuo $75 nuolaida, iseina apie 30% papildoma, galioja ir clearance
Atsakyti