Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(manouche @ 2021 11 05, 20:00)
Lipstickooo lady.gif  soske.gif
Aš irgi nežinau, ko norėt unsure.gif.

imam lip maximaizerius
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2021 11 05, 20:05)
Mergaites, kuri cia zvake tokia smilkalu kvapo nisine? Visos gyret kur 4u.gif

Palo Santo greiciausiai
Atsakyti
Va man reik kreminių šėšėlių matinių. Mac’o š…, Chantecaille turiu. Kokie dar variantai? 🤔
Atsakyti
Mano tai visi lipstickai ilsisi verysad.gif Ir krempudros,ir visa kita... Nepatinka išsidažiusiai kaukę dėvėt.
Bet kažką vis nusipirkti iš špakliaus vis tiek norisi biggrin.gif
Noriu vat šio
https://www.sephora....ze-glow-P463822
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 lapkričio 2021 - 19:35
QUOTE(rapoja @ 2021 11 05, 20:33)
Mano tai visi lipstickai ilsisi  verysad.gif  Ir krempudros,ir visa kita... Nepatinka išsidažiusiai kaukę dėvėt.
Bet kažką vis nusipirkti iš špakliaus vis tiek norisi  biggrin.gif
Noriu vat šio

Įdomu, kuris fainesnis produktas:tilbury ar hourglass unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2021 11 05, 14:18)
O nuo kiek % retinolio reiktų pradėti?

Ziurint kokia oda. Galit pradet ir nuo 0,5, bet naudoti pradzioje karta i savaite, ziureti kaip oda jauciasi, paskui didinti skaiciu dienu, arba pamaisyti su simple drekinanciu kremu, kad biski atsiskiestu kol oda pripras. As pvz retinoli naudoju seniai, bet kai atradau gera, kuris tikrai veikia- kas trecia diena net ir pripratusiai odai yra per akis.

Gera retinoli turi skinceuticals, obagi, zo skincare, sunday riley, drunk elephant.

As sau renkuosi obagi, bet sekanti karta imsiu skinceuticals. Ir asmeniskai man, labiausiai patinka retinolis kremo pavidalu- ne serumo.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 11 05, 19:36)
Įdomu, kuris fainesnis produktas:tilbury ar hourglass  unsure.gif

Man labiau patinka Tilbury biggrin.gif Tiesiog šiaip labiau patinka,o ne todėl ,kad daug abejų išbandžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 11 05, 20:25)
Va man reik kreminių šėšėlių matinių. Mac’o š…, Chantecaille turiu. Kokie dar variantai? 🤔

urban decay

QUOTE(rapoja @ 2021 11 05, 20:33)
Mano tai visi lipstickai ilsisi  verysad.gif  Ir krempudros,ir visa kita... Nepatinka išsidažiusiai kaukę dėvėt.
Bet kažką vis nusipirkti iš špakliaus vis tiek norisi  biggrin.gif
Noriu vat šio

o ką man daryt? biggrin.gif man kaukę iki penCijos dėvėt unsure.gif
Papildyta:
norėčiau gal aliejinio ir putų prausiklių derinio, bet kažkaip brungu vistiek gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 05, 19:39)
o ką man daryt? biggrin.gif  man kaukę iki penCijos dėvėt  unsure.gif

Užuojauta,rimtai... Nuo tų kaukių ir odos problemos jautresnės odos savininkėms neišvengiamos.Dukros veidas iš karto atsigavo per atostogas,o šiaip tai ten ,tai ten paberta.Tai moksleiviams pusė dienos,ne visą nešiot reik.Liūdesys tos kaukės...
Papildyta:
Tas daiktas iš sephoros beje visur tinkamas. Ir šešėliams ok.gif D.Kazėnaitė kažkada lb gyrė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 lapkričio 2021 - 19:48
QUOTE(rapoja @ 2021 11 05, 20:46)
Užuojauta,rimtai... Nuo tų kaukių ir odos problemos jautresnės odos savininkėms neišvengiamos.Dukros veidas iš karto atsigavo per atostogas,o šiaip tai ten ,tai ten paberta.Tai moksleiviams pusė dienos,ne visą nešiot reik.Liūdesys tos kaukės...

Pasakysiu paslaptį... tos kepurės dar baisiau biggrin.gif plaukai riebaluojasi, susiploja keistai,dar kaktoj lieka įspaudas kaip po lobotomijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 05, 19:50)
kas žinot, ko man reikėtų iš sephoros? biggrin.gif žanro krizė

Aš kremų ėmiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 05, 19:48)
Pasakysiu paslaptį... tos kepurės dar baisiau  biggrin.gif plaukai riebaluojasi, susiploja keistai,dar kaktoj lieka įspaudas kaip po lobotomijos  biggrin.gif

Aha , tiksliai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti