Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kaciora @ 2021 11 05, 17:59)
Gal kuri gerą krempudrą sausai odai galite parekomenduoti?  rolleyes.gif  norėtųsi kažką naujo išbandyti  smile.gif

Jei nereikia stipraus maskavimo,man labai patiko Madaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 11 05, 20:36)
Įdomu, kuris fainesnis produktas:tilbury ar hourglass  unsure.gif

Man hourglas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 11 05, 20:49)
Aš kremų ėmiau  unsure.gif

va šitų tai turiu biški dar, jei dar imsiu- teks valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 05, 20:51)
va šitų tai turiu biški dar, jei dar imsiu- teks valgyt.

Viską iki lašo pabaigiau, net mėginukus 🙈😁
Atsakyti
O man po visų ieškojimų ir bandymų kažkada norėtųsi gal vėl armanio silk krempudrą įsigyt.Tik reiktų gal esamas apmažint kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 05, 20:43)
urban decay
o ką man daryt? biggrin.gif  man kaukę iki penCijos dėvėt  unsure.gif
Papildyta:
norėčiau gal aliejinio ir putų prausiklių derinio, bet kažkaip brungu vistiek gaunasi...

kreminiai? nerandu tokių 🤔
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 11 05, 19:52)
O man po visų ieškojimų ir bandymų kažkada norėtųsi gal vėl armanio silk krempudrą įsigyt.Tik reiktų gal esamas apmažint kažkaip ax.gif

aš irgi ją šiandien žiūrėjau wub.gif , kai pamačiau, kad nuolaida yra biggrin.gif tik atspalvio nebežinau kurio reiktų, nes buvo mėgstamiausia pudra prieš kokius 6-7 metus, po to gimė mažoji ir išvis apstojau dažytis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteliukste @ 2021 11 05, 19:50)
Jei nereikia stipraus maskavimo,man labai patiko Madaros  wub.gif

kur jos ieškoti? ax.gif
Atsakyti
Reikia tuso, kur kas gera kaina 😁 chaneliuka db turiu, superinis, gal vel pasiimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 lapkričio 2021 - 20:40
QUOTE(kaciora @ 2021 11 05, 21:35)
aš irgi ją šiandien žiūrėjau  wub.gif , kai pamačiau, kad nuolaida yra  biggrin.gif  tik atspalvio nebežinau kurio reiktų, nes buvo mėgstamiausia pudra prieš kokius 6-7 metus, po to gimė mažoji ir išvis apstojau dažytis  unsure.gif
Papildyta:

kur jos ieškoti?  ax.gif

https://www.livinn.l...pf15-sand-nr-40
Arba jų oficialiame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 11 05, 20:39)
Man labiau patinka Tilbury  biggrin.gif Tiesiog šiaip labiau patinka,o ne todėl ,kad daug abejų išbandžius  biggrin.gif

Naudoju tik Hourglass, labai patinka. Galvoju, ar kartoti jį vėl, ar išbandyti tilbury 😁
Atsakyti
Aš sephoroje labai norėjau pravodkę nusipirkt
https://www.sephora....5?skuId=1177567

Nuo pernai turejau mini size, nu tooobula plunksnelė,labai gerai laiko ir gražiai piešia. Nu bet šnd atsiliepimus perziurejau, tai raso kad pasikeite formule i bloga.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 11 05, 21:20)
kreminiai? nerandu tokių 🤔

Tiesiog matiniai, ne kreminiai. Turiu kelias paletes UD, man jų šešėliai geriausiai išlieka kažkodėl. Net be UD praimerio.
Atsakyti