Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2021 11 09, 11:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="72893210" data-time="1636443131"><div><p>Pernai įsigyjau UGG pirštines, <span>bliamba</span> nerandu tinkamo oro jas dėvėt, nors toooookios gražios vartotojo įkelta nuotraukaReiks važiuot atostogų į kokį Oimiakoną, kad pasipuošt galėčiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pareklamuokit, kurios tokios šiltos. Ačiū  aciuks.gif  Ar ugg pirštinės dydžius atitinka? Ką tik gavau su kašmyru, tai įtariu dukrai bus mažos. M dydis man pasirodė mažintas iki tikro s  sad.gif </p>

Pirkau tokias, tik rudos spalvos, neberandu net paveiksliuko internete. Pagavau gal nordstomracke ar saksoff5 nebepamenu, bet kažkurioj iš šių, labai pigiai, berods koks 40 atsiėjo, tokios tvirtos. Viduje storas vilnos sluoksnis, kaip ugg batuose biggrin.gif Man su jomis per šilta, labai karšta motera esu lotuliukas.gif žiemą-vasarą atlapais paltais, be šalikų, kepurių ir pirštinių. Šias pirkau buvimui gamtoje, bet kai judi vėl blogai - karšta. Man nuolat karšta, o galūnės šaltos būna itin retai ax.gif Bet manau sueis kai stiprūs šalčiai užspaus biggrin.gif
Dėl dydžio, mano ranka platoka, bet trumpų pirštų, tai M pats tas, pradžioj taip sunkiau ranka lindo, paskui prasitempė ir prisitaikė. Smulkiai rankai tik S, nebent pirštai laaaabai ilgi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 09, 11:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72893226" data-time="1636445056"><div><p>, nors birzelio gale buvo 260 ir 3600, rugsejo gale, jau nekazka 9 ir 200. turejau 4 kontaktus darbe, neuzsikreciau, i namus kai dukte parnese, kritom visi. Eisiu ir as antikunu pasidaryt vartotojo įkelta nuotraukaidomu kas po ligos susiformavo.</p></div></blockquote><p>ir as turejus kontaktu ir nesusirgau bet kaip didele eisiu skiepytis 3karta  smile.gif  gal kam jau teko? idomu kaip savijauta nes planuoju menesis po gripo skiepo bet kaip tik pries kelione. blink.gif​ </p>

man mamai buvo blogai, nors nuo pirmu dvieju visiskai nieko unsure.gif
Atsakyti
O ar verta pirkti kašmyrines pirštines?
Gal kur yra juodos gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 11 09, 07:50)
Parekomenduokit šiltas pirštines vedžioti šunį, kaip nušalau šiandien pirštus  biggrin.gif .

Aš turiu kažkokias storas pirštuotas odines su pūkų užpildu. Galėčiau parduot, jei domintų, atsiųsčiau foto. Man rods, taip ir neužsidėjau, nes šuns neturiu, o slidinėjimui supratau, kad nebūtų patogios bigsmile.gif.
Atsakyti

as dabar pirkau kepure is hm tai man labai patinka, labai silta, jauciu ir pirstines labai gerai.

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 11 09, 10:53)

Kokias turit omeny? Su kašmyriniu vidum ar megztos kašmyrinės? Nes megztos kašmyrinės tai man nei šis, nei tas, nemoku nešiot, per slidžios ir per skystos pasirodė unsure.gif. Odinės su viduj kašmyru labai fainos.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 11 09, 10:58)
Kokias turit omeny? Su kašmyriniu vidum ar megztos kašmyrinės? Nes megztos kašmyrinės tai man nei šis, nei tas, nemoku nešiot, per slidžios ir per skystos pasirodė unsure.gif. Odinės su viduj kašmyru labai fainos.

Megztas kašmyrines. Na taip, bus slidžios, nepagalvojau. 4u.gif
Su viduje kašmyru turiu Jcrew, pritariu, labai fainos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 09, 09:12)
mano mama aną savaitę trečiu pasiskiepijo. Po pirmų dviejų nieko nebuvo, po trečio sakė labai labai blogai  unsure.gif  sakė tik po trečio skiepo supratau, ką reiškia taip blogai jaustis. Aišku, tokia savijauta pirmą naktį ir kitos dienos pusę.

Mano uosviai pasiskiepijo.
Uošvius nieko kaip ir pi pirmu dvieju, o anytai, ji jautruole labai, tai skundėsi ir silpnumo, ir rankos skausmu etc. , bet aš tai rimtai nepriimu smile.gif taigi sakyciau - nieko, bet cia kiekvienam individualiai , tai kad …
Atsakyti

QUOTE(doruta @ 2021 11 09, 10:53)

Man patinka megztos kašmyro pirštinės, labai malonios prie odos, tinka vėsiu oru, bet dideliems šalčiams reiktų kažko rimtesnio, neperpučiamo, pvz. odinių viduje su tikru kailiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 11 09, 12:10)
Megztas kašmyrines. Na taip, bus slidžios, nepagalvojau.  4u.gif
Su viduje kašmyru turiu Jcrew, pritariu, labai fainos.

Man kai šalta jau labai tai tik kumštinės. Pirštuotos iki 0. Ir jo, vairuot su slidžiom tai ne kas, bet zomša puikiai "eina"
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 11 09, 09:53)
portolano pirštines labai kokybiškos , lyg ruelala maciau gera kaina
Atsakyti
gal kas pastebejo, siu striukiu buna dydis XXL? 4u.gif

https://www.jcrew.co...oductCode=BA076

Atsakyti