Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2021 11 13, 19:27)
Mano atradimas siandienos lattelierstore.com, kokiu ten graziu oversize siluetu yra, ir sudeciu geru, dar kodas 30%. I sita ir sita akis pakabinau.
Kokia liemenė

Nu cia taip idomiai pasakyta kas apsimoka o kas ne. Galima ir trauzus is maximos pirkt o ne CK, nes neapsimoka. Bet ziemos sezono batai crew tikrai kokybiski, lengvi, patogus ir stiliovi 😊 man ir suni vedziojant patinka graziai atrodyt 😁
Tai as jcrew hikinimo batu kokybe ir abejoju nes jie nesispecializuojasi juose. Yra kaip sakiau tikrai geresniu firmu ir ne ka blogiau atrodanciu batu jei kalbame apie kokybe
Spygliz tikras modelis, viskas tinkaSu hikinimo batais paprastai einama i miska 😀 jei norisi tiesiog graziu ale hikinimo batu suniuka pavedziot tai as ne i ta diskusija isiveliau. Maniau norisi profesionaliu batu eiti su sunim ar be suns po kalnuotas, miskingas vietovesŠiaip aš pritariu, kad ir šuniuką reikia vedžioti pasipuošus. Na, bent jau tiek, kad sau patiktum ir gerai jaustumeis. Man tik iškilo klaisimas: kokio dydžio spygliz spinta?
![]()