Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man tai tokiu reikia nes aš po miškus , Minijos slėnio atkalnėm per bruzdynus vaikštau

Salomon pvz skaitosi labai geri hikinimo batai :)

Atsakyti

Su hikinimo batais paprastai einama i miska 😀 jei norisi tiesiog graziu ale hikinimo batu suniuka pavedziot tai as ne i ta diskusija isiveliau. Maniau norisi profesionaliu batu eiti su sunim ar be suns po kalnuotas, miskingas vietoves :) nu hikinti😀 suns vedziojimas parke tai ne hikinimas.

Tai čia aš nepataikiau į diskusiją. Sorry. Ne apie hikinimo batus norėjau parašyti, bet šiaip apie moterų polinkį puošniai atrodyti bet kurioje situacijoje. Man net namuose patinka tvarkingai apsirengti. Apie hikinimą net dėmesio neatkreipiau. 

Atsakyti

Man tai keistas jausmas biggrin.gifkaip ir daiktai gražūs, aktualūs, bet paltai nuotraukose dažnai sulamdyti, modeliai per mažais batais, kojinės siūlais užtrauktais biggrin.gif
https://latteliersto...coon-wool-coat/

Dažniausiai batai būna didoki, o čia maži  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 11 13, 20:13)
<p>Spygliz tikras modelis, viskas tinka   wub.gif Šiaip aš pritariu, kad ir šuniuką reikia vedžioti pasipuošus. Na, bent jau tiek, kad sau patiktum ir gerai jaustumeis.  Man tik iškilo klaisimas: kokio dydžio spygliz spinta?  hmm.gif  biggrin.gif​ </p>

Per visa kambario aukstom lubom siena 🤣😂 gal geriau reikia sakyti, kad Spyglio sirdis didele, nes labai daug dalinu kai nebetelpa 😬
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 13 lapkričio 2021 - 19:48
Kaip atmatyt? biggrin.gif https://latteliersto...ers-light-blue/
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 13, 21:50)

Susiskaiciuoti turimas biggrin.gif
I tapkiu tema, dar turiu tas UGG, va man jos tinka, o nedukrai, bet turiu jau vienas kailines, antru nereik:)
Palikciau kam dovanai, bet aplink cuoliukiskos pedos visu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 13, 20:50)

Pirkau tokias naturalaus kailio
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 13, 20:56)

kur?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 13, 19:56)

Galit parodyti kokias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora: 13 lapkričio 2021 - 20:05
QUOTE(linamog @ 2021 11 13, 18:27)
Mano atradimas siandienos lattelierstore.com, kokiu ten graziu oversize siluetu yra, ir sudeciu geru, dar kodas 30%. I sita ir sita akis pakabinau.

Linamog,o tas 30% kodas ir sale prekėms taikosi ?
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2021 11 13, 20:04)
Linamog,o tas 30% kodas ir sale prekėms taikosi ?

Taip
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 13, 19:33)
Man tai keistas jausmas  biggrin.gif kaip ir daiktai gražūs, aktualūs, bet paltai nuotraukose dažnai sulamdyti, modeliai per mažais batais, kojinės siūlais užtrauktais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif unsure.gif kaip be ryšio ...

QUOTE(spygliz @ 2021 11 13, 19:47)
Per visa kambario aukstom lubom siena 🤣😂 gal geriau reikia sakyti, kad Spyglio sirdis didele, nes labai daug dalinu kai nebetelpa 😬

Aš tai prisiminiau,kai sakydavai jog ne sezono rūbų namie nelaikai biggrin.gif
Atsakyti