Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū už "užsakyta" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 22 lapkričio 2021 - 10:35

Kokius neperšlampamus, šiltus, lengvus žiemos batus avit vedžiojant šunis? rolleyes.gifžiūriu mano ugg gan greit negražėja, o kai dar pliurza ateis...

pasiltintus odinius palladiumus

Atsakyti

Mano Uggai beje pabalo, net purskiau tais dazais vis tiek nebe tas :( bet kai slapia su jais nieko gero,slampa, plius jie slidus, sian vos neissukau jau ir taip issuktos kojos miske.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 22, 11:38)
<p>Mano Uggai beje pabalo, net purskiau tais dazais vis tiek nebe tas verysad.gif bet kai slapia su jais nieko gero,slampa, plius jie slidus, sian vos neissukau jau ir taip issuktos kojos miske.</p>

tai del to reikia pirkti australia luxe
Papildyta:
Šitą grožį tik kitos spalvos nukoviau yooxe biggrin.gif
https://pressprimros...en-brown-jacket
Atsakyti

del ko? del slidumo ar del del kad slampa?

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 22, 11:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72899238" data-time="1637570432"><div><p>tai del to reikia pirkti australia luxe</p></div></blockquote><p>del ko? del slidumo ar del del kad slampa?</p>

del slidumo. jie visiskai neslidus (kartais tai trukumas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
o del perslapimo, man ne karto liuksai nebuvo permirke, o uggai buvo, nors ta pati nanoteka naudoju. Apie dabartinius ugg su ugg pure net nediskutuoju...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 22, 10:43)
Papildyta:
Šitą grožį tik kitos spalvos nukoviau yooxe biggrin.gif
https://pressprimros...en-brown-jacket

Kokia grazi. wub.gif
Atsakyti

del slidumo. jie visiskai neslidus (kartais tai trukumas biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif)
o del perslapimo, man ne karto liuksai nebuvo permirke, o uggai buvo, nors ta pati nanoteka naudoju. Apie dabartinius ugg su ugg pure net nediskutuoju...

o ju yra LT? nes batu is us as nebeperku, beveik niekada netinka, mano koja maza, paskui ner sansu parduot.

Atsakyti
Gal kuri turit parduoti 6Tall dydi šių crew šilkinių kelnių? tiktų ir puikios būklės smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 22, 11:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72899243" data-time="1637570736"><div><p>del slidumo. jie visiskai neslidus (kartais tai trukumas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka)
o del perslapimo, man ne karto liuksai nebuvo permirke, o uggai buvo, nors ta pati nanoteka naudoju. Apie dabartinius ugg su ugg pure net nediskutuoju...</p></div></blockquote><p>o ju yra LT? nes batu is us as nebeperku, beveik niekada netinka, mano koja maza, paskui ner sansu parduot.</p>

maza dydi liuksu visada parduosi, nes perka vaikams
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 11 22, 09:23)
Gal kas užmatėt CK medvilninių aukštu liemeniu apatinių komplektų gera kaina? po kiek dabar galima juos pagauti? ar man atrodo, ar jie pabrangę..
Dar norėčiau džinsų ale dažais aptaškytų boyfriend ar mom pasiuvimo, bet irgi nieko nerandu  ax.gif

Viskas yra pabrange, zinokit. Daug daug maziau kainu, kurios buvo 2-3 metai atgal.

QUOTE(juratela @ 2021 11 22, 09:51)
Šiandien vėl papildyta. Jau antrą kartą papildo ryte. Aišku 6R nebuvo verysad.gif
Kas žinot, 6Tall labai ilgos būtų su 164 ūgiu, daug raitoti reikėtų?  biggrin.gif
https://www.sierra.c...-women~p~37vxn/

Man 6 regular su 172 dengia ciurnos kauliuka, bet nera iki zemes.
Atsakyti

maza dydi liuksu visada parduosi, nes perka vaikams

man tai niekas nieko neperka, stabeliuoju menesiais, nebent atiduodi uz minus 90proc kainos.

Atsakyti
QUOTE(dilaila @ 2021 11 22, 09:28)
Sveiki, dar yra papildoma 50 proc. nuolaida iš šios nuorodos prekėms ar kainos tokios, kaip yra? 4u.gif

papildomo kodo nera, galutines kainas galime matyti tik prisijunge

QUOTE(spygliz @ 2021 11 22, 10:31)
Čiurlioni, ačiū už Yoox. tiek medžiota, nepasidavus pirkimui, pagaliau nuginkluota  biggrin.gif  wub.gif

4u.gif
aha,tikrai labai jau labai atkakli buvai jos atzvilgiu smile.gif

QUOTE(lola.lola @ 2021 11 22, 10:34)
Ačiū už "užsakyta"  4u.gif

4u.gif
Atsakyti