Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O yoox.com yra dar kokia papildoma nuolaida?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 22, 09:31)

pirma mintis apie juos ir buvo, bet dabar nieko panašaus pas juos nematau, o ir su nuolaidomis pastaruoju metu jie skrudžai biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2021 11 22, 10:53)
Viskas yra pabrange, zinokit. Daug daug maziau kainu, kurios buvo 2-3 metai atgal.
<...>

O po kiek jau būtų gera kaina šiais laikais? būna pigiau 3 vnt. nei $24.50?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 22, 09:45)
del slidumo. jie visiskai neslidus (kartais tai trukumas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  )
o del perslapimo, man ne karto liuksai nebuvo permirke, o uggai buvo, nors ta pati nanoteka naudoju. Apie dabartinius ugg su ugg pure net nediskutuoju...

Aš turiu australia, padas lygus, slidūs, o praeitais netais per sniegą saug vaiksciojant net perslapo, daug geresni odiniai ugg batai. Grozio jokio, bet funkcija - šilumos , patogumo , atlieka
Atsakyti
Prisijunkite prie kosmetikos iš Bergdorf Goodman-25% surinkti:
Gucci, Trish, Dior, Hourglass ir kt. brandai, būtų dar geresnė nuolaida nei Sephoroje ir jei gerai pamenu nėra tax wub.gif
https://www.bergdorf...ngBeauty_111821

Tuo pačiu noriu pasiūlyti per mergaites pirktus Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh kvepalus.
Rožės ir oud'o gerbėjoms. Purkšti iki 10 kartų, norėčiau 110 Eur.
https://www.bergdorf...rYYTVU.jsession
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 22, 11:52)

Nerealiai fainos šitos wub.gif
- Tall reik? Aš tai baisinį gabalą pas siuvėją nurėžiau biggrin.gif [beje kainavo tiek, kiek kelnės biggrin.gif biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 11 22, 12:10)
pirma mintis apie juos ir buvo, bet dabar nieko panašaus pas juos nematau, o ir su nuolaidomis pastaruoju metu jie skrudžai  biggrin.gif
O po kiek jau būtų gera kaina šiais laikais? būna pigiau 3 vnt. nei $24.50?

siaip jei nori kazkokiu taskytu, kad butu ne turginis stilius reikia brangesnius ziuret, kazkokius taskytus pigius visos seniai pirko, tai kai pamaciau gyvai su tokiais manes niekas niekur neisgrustu biggrin.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2021 11 22, 12:54)
Nerealiai fainos šitos wub.gif
- Tall reik? Aš tai baisinį gabalą pas siuvėją nurėžiau  biggrin.gif [beje kainavo tiek, kiek kelnės  biggrin.gif  biggrin.gif ]

aga, turiu juodas 6 tall, dar man noretusi poros cm papildomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 22, 12:16)
siaip jei nori kazkokiu taskytu, kad butu ne turginis stilius reikia brangesnius ziuret, kazkokius taskytus pigius visos seniai pirko, tai kai pamaciau gyvai su tokiais manes niekas niekur neisgrustu biggrin.gif
aga, turiu juodas 6 tall, dar man noretusi poros cm papildomu smile.gif

Buvo prieš porą metų RL balti tokie geruliai, bet aš tada kažkaip nenorėjau, o dabar akyse stovi biggrin.gif nors šiaip norėčiau tamsesnių. Iš stella mccartney irgi esu mačius, na bet ten dar brangesni nei polo, o aš net nežinau ar man "prikibtų" tokie mandresni džinsai, tik nuobodžius dabar dėviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 11 22, 11:53)
Viskas yra pabrange, zinokit. Daug daug maziau kainu, kurios buvo 2-3 metai atgal.
Man 6 regular su 172 dengia ciurnos kauliuka, bet nera iki zemes.

Jeigu 6 Regular neįmes, o įmes 6 Tall, reiks rizikuoti su tall. Blogiausiu atveju nukirpsiu biggrin.gif

QUOTE(regal @ 2021 11 22, 12:21)
Aš turiu australia, padas lygus, slidūs, o praeitais netais per sniegą saug vaiksciojant net perslapo, daug geresni odiniai ugg batai. Grozio jokio, bet funkcija - šilumos , patogumo , atlieka

Aš prieš dvejus metus už brangiai nukoviau Australian luxe odinius su kailiu, tai ir grožis ir šiluma. wub.gif Berods iš 6pm pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 11 22, 12:38)
Buvo prieš porą metų RL balti tokie geruliai, bet aš tada kažkaip nenorėjau, o dabar akyse stovi  biggrin.gif  nors šiaip norėčiau tamsesnių. Iš stella mccartney irgi esu mačius, na bet ten dar brangesni nei polo, o aš net nežinau ar man "prikibtų" tokie mandresni džinsai, tik nuobodžius dabar dėviu  biggrin.gif

aš tai Polo boyfriend tipo neperku dėl ilgio. Astor ar koks ten modelis yra, pamenu nusipirkau kai visos pirko, ant visų ledas, o ant mano metrošemketurių, kaip ant statybininko. Nu taip baisiai atrodė unsure.gif

sugedo mano rankos, atvėso orai ir viskas. Koks ten kremas buvo, kur Gafsa visus užinfluencino? reikia galų gale nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 22 lapkričio 2021 - 12:50
QUOTE(Carlin @ 2021 11 22, 12:46)
aš tai Polo boyfriend tipo neperku dėl ilgio. Astor ar koks ten modelis yra, pamenu nusipirkau kai visos pirko, ant visų ledas, o ant mano metrošemketurių, kaip ant statybininko. Nu taip baisiai atrodė  unsure.gif

mano toks pat ūgis doh.gif verysad.gif
Atsakyti

https://www.cabelas....=AFF&cm_soc=AFF

Ar mergaitės perka, kaži, kaip dydžiai ir kokybė? 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 22, 13:46)
aš tai Polo boyfriend tipo neperku dėl ilgio. Astor ar koks ten modelis yra, pamenu nusipirkau kai visos pirko, ant visų ledas, o ant mano metrošemketurių, kaip ant statybininko. Nu taip baisiai atrodė  unsure.gif

sugedo mano rankos, atvėso orai ir viskas. Koks ten kremas buvo, kur Gafsa visus užinfluencino? reikia galų gale nusipirkti.

https://www.manovais...medium=referral
Man nuo jo alergija☹️
Atsakyti