Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Vilnius gavo 728, susimokėjusiom kvieitmus išsiunčiau. Lauksiu iki 19:30!!!!

Atsakyti
Carters sniego komplektas uz aciu
Atsakyti
Gal parinktumėte ir būtų norinčių ?Man reikia šešėlio rolleyes.gif
22.80 dol https://www.bobbibro...eye-shadow/fh17

Ačiū už 'užsakyta' 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 lapkričio 2021 - 18:22
QUOTE(rapoja @ 2021 11 30, 18:19)
Gal parinktumėte ir būtų norinčių ?Man reikia šešėlio  rolleyes.gif
22.80 dol https://www.bobbibro...eye-shadow/fh17

Turim free ship, jums jau uzsakyta, galit visos siusti norus, kazkaip tas kodas dar daugiau numinusuoja nei puslapy parasyta - ne 30%, o 40%
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 11 30, 17:07)
Pasidalinsiu viena dovanų idėjų Kavos kapsulinis aparatas  biggrin.gif  Kaina nedidelė ,o visai fainas daiktas.Nusipirkau sau ,ant rytojaus važiavau dar vieno dovanai paimt.Atkreipkit dėmesį-rankiniu būdu dozuojamas vanduo-kai kam pliusas ,kai kam minusas (pradžioj nepatiko,bet tikrai įprantama).Parduotuvėje kaina didesnė,bet pasakius,kad internete mažesnė,pritaiko akcijos kainą.Turim Juros aparatą,bet kol kas man lb patinka žaisti su šituo,o dukrai patinka kakava  smile.gif  geri atsiliepimai  ax.gif

QUOTE(Sexuali @ 2021 11 30, 17:41)
Aha, norėjau sakyt, kad geriau biškį brangiau, bet kad nustačius vandenį dozuoja. Bet mums irgi pasiteisinęs žaisliukas. Kakavų visokių Twix, Mars, Milky way, ne tik Nesquik. Kavos su pienu be cukraus yra. Mūsų toks Bet pirkau gal už 50€

O tų mažiukų aparačiukų priežiūra sudėtinga?
Galvoju tėvam paimt, gal žaistų, bet va jei tenka knistis prie visokių plovimų, valymų ir kasdieninių krapštymų, tai tada atšoka idėja... unsure.gif Mes turim rimtesnį, tai ten ir su priežiūra biški reikalų yra biggrin.gif Man dėl to ne problema, o mama tikrai neturi nei laiko, nei noro ilgai žaistis...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 11 30, 18:25)
O tų mažiukų aparačiukų priežiūra sudėtinga?
Galvoju tėvam paimt, gal žaistų, bet va jei tenka knistis prie visokių plovimų, valymų ir kasdieninių krapštymų, tai tada atšoka idėja... unsure.gif  Mes turim rimtesnį, tai ten ir su priežiūra biški reikalų yra  biggrin.gif Man dėl to ne problema, o mama tikrai neturi nei laiko, nei noro ilgai žaistis...

Labai lengva ! Į metus kokį kartą ar du sakė reiks nukalkinti ir viskas.Kapsulę išmeti,kur iš kapsulės kava pavarva tą talpą išpilti,praplauti.Labai paprasta.
Atsakyti
Ačiū, pasidomėsiu tais kapsuliniais 4u.gif
Esu gėrus kava iš jų, tikrai patiko... O puta normali suplakama, standi, nebliūkšta vos po keleto sekundžių?
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2021 11 30, 09:44)
Merginos, prašau patarimo!
Kur švęsti aštuonerių metų berniuko gimtadienį Vilniuje bigsmile.gif (batutų parkas jau nusibodo)

Kartlandas, Adventica, Vichy parkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 lapkričio 2021 - 18:44
QUOTE(NORIKA @ 2021 11 30, 18:38)
Ačiū, pasidomėsiu tais kapsuliniais  4u.gif
Esu gėrus kava iš jų, tikrai patiko... O puta normali suplakama, standi, nebliūkšta vos po keleto sekundžių?

Puta nėra labai standi.Na ,bet skanios tos kavos kol nenusibodo,paįvairinimui smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kurios vaikai išaugo, ar turite kur paslėpę nenešiojamas uniqlo tas kelnes kur viduje kailiukas. Man reik kokio 140-146 ūgiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 11 30, 20:08)
Merginos,gal kurios vaikai išaugo, ar turite kur paslėpę nenešiojamas uniqlo tas kelnes kur viduje kailiukas. Man reik kokio 140-146 ūgiui  4u.gif

Turiu vyrišką XS.
Atsakyti
Kas belk atsitiko negi su programele padarys?
Atsakyti