Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

man Belk tik su programėle atsidaro
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 11 30, 16:07)
Pasidalinsiu viena dovanų idėjų Kavos kapsulinis aparatas  biggrin.gif  Kaina nedidelė ,o visai fainas daiktas.Nusipirkau sau ,ant rytojaus važiavau dar vieno dovanai paimt.Atkreipkit dėmesį-rankiniu būdu dozuojamas vanduo-kai kam pliusas ,kai kam minusas (pradžioj nepatiko,bet tikrai įprantama).Parduotuvėje kaina didesnė,bet pasakius,kad internete mažesnė,pritaiko akcijos kainą.Turim Juros aparatą,bet kol kas man lb patinka žaisti su šituo,o dukrai patinka kakava  smile.gif  geri atsiliepimai  ax.gif

Pernai pirkau mamai kapsulinį dovanų, nes labai kavą mėgsta. Tai dabar visada turiu ką važiuojant pas ją į svečius atvežti - kavos kapsuliu biggrin.gif Tai taip sąžiningai visus metus ir vežioju biggrin.gif
Atsakyti
Clinique rinkiniai gerom kainom
Atsakyti
Rudaplauke, atrašiau laiškutį. Gal iš trečio karto pavyks kažką nupirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 11 30, 20:20)
Rudaplauke, atrašiau laiškutį. Gal iš trečio karto pavyks kažką nupirkti 4u.gif

Jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 11 30, 19:54)
Pernai pirkau mamai kapsulinį dovanų, nes labai kavą mėgsta. Tai dabar visada turiu ką važiuojant pas ją į svečius atvežti - kavos kapsuliu  biggrin.gif  Tai taip sąžiningai visus metus ir vežioju biggrin.gif

Svarbu yra kam vežti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 11 30, 21:25)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 30 lapkričio 2021 - 20:33
O aš šį turiu, labai giriu labai skani kava ir tik ideci kapsule pakel rankenėlę iškrenta į talpą, o didžiausias pliusas neužima daug vietos.
Geras pasiūlymas; https://nespresso.lt...0311514953.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 11 30, 20:21)
Turiu vyrišką XS.

Maniškiui 140 ugio kduenai jauciu bus dideles
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 11 30, 21:38)
Maniškiui 140 ugio kduenai jauciu bus dideles

Ne, tik ilgos. Pernai vaiks buvo 165. Šiaip jos visai vaikiškos biggrin.gif šiemet jau kaip gaidžiui atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jcrew vientisi maudomai? Ar kokybiški? Ar atitinka dydį? Kaip jų kaušeliai, ar atitinka pvz CK, VS dydį?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 11 30, 21:45)
Kaip jcrew vientisi maudomai? Ar kokybiški? Ar atitinka dydį? Kaip jų kaušeliai, ar atitinka pvz CK, VS dydį?

Aš tai "sau" radau tokį, liko tik ir kūną nusipirkti kartu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Vientisas gražuolis

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti