Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 08, 14:30)
Laba:4u:

Merginos, turiu toki teorini klausima smile.gif
Viena pirkeja norejo pirkti dzinsus tipo isperjamuoju, kad siusciau, t.y ji dabar nieko nemoka, o sumoka pastininkei ir tada pervedama. As matomai visai durna, bet tokio metodo negirdejus, uz siuntima taip, bet kad taip parduot fiziniam asmeniui be mokejimo jokio? Kai juridiniai, oficialiai tai taip, bet ar taip patikima.
Pradzioje kai nesutikau, tai parase, kad visada taip siuncia, daug visko, nu gal patikejau, po kiek laiko raso aciu, bet jau isigijau isperkamuoju kitus originalius (tipo mano neorginalus jau pasidare:) aciu ir grazios dienos.
Nesuprantu, ar as cia dabar maustoma buvau ar ne:))
Beja pardavinejau oldnavy dzinsus:))

Gal ir yra toks būdas, bet man nepatikimas ir aš tokiu būdu neparduočiau smile.gif Apskritai, kol pinigai nėra įkritę į sąskaitą, daikto nesiunčiu. Gali man kryžium gultis, visokius išrašus siųsti, belenką daryti. Kol pinigai ne sąskaitoj, soriukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 12 08, 13:48)
Gal ir yra toks būdas, bet man nepatikimas ir aš tokiu būdu neparduočiau smile.gif Apskritai, kol pinigai nėra įkritę į sąskaitą, daikto nesiunčiu. Gali man kryžium gultis, visokius išrašus siųsti, belenką daryti. Kol pinigai ne sąskaitoj, soriukas  rolleyes.gif

Pritariu, turbūt visos taip ir darom smile.gif
Atsakyti
Gal visgi kas nors nori šios laaabai šiltos ir kokybiškos L dydžio striukės? Pirkta pavasarį per išpardavimą noize

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 08, 12:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="troliuke" data-cid="72906326" data-time="1638958077"><div><p>Kokia striuke HH ? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
ir mane vilioja HH striuke, kad silta butu ir patogu</p></div></blockquote><p>Galesiu pasidalinti ar pateisins lukescius. smile.gif tik dydziu teko paieksoti.</p><p>as emiau Aspire:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://modivo.lt/helly-hansen-pukine-striuke-aspire-53515-juoda-relaxed-fit'>https://modivo.lt/helly-hansen-pukine-striuke-aspire-53515-juoda-relaxed-fit</a></p><p>Jei norisi labiau liemenuotos tai sita patiko irgi:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.aboutyou.lt/p/helly-hansen/ieminis-paltas-adore-7167854'>https://m.aboutyou.lt/p/helly-hansen/ieminis-paltas-adore-7167854

</a></p><p></p>

Aspire modelis labai oversize. Mano visos striukės S, bet šitoj pskendau kaip reikiant biggrin.gif Bet jau šiltumas wub.gif , galėsit pusnyse miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2021 12 08, 11:41)
Labas žiemiškas rytas ❄️❄️
Kas laukiat žinutės, tai lapkričio 26 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

O ne, nė vienos negavau huh.gif

QUOTE(boruzhe @ 2021 12 08, 12:33)
Aš esu gavus rožinę. Spalva faina, bet modelis, ar ilgis, greičiausiai ne mano ax.gif Dar svarstau dėl jos.

Pasirodykite, kaip atrodo gyvai 4u.gif Man tai ji tokia po namus būtų, tik, kad nebėra rausvos...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 12 08, 13:12)
o pati suknelė ne per plona? Ar standus mezgimas?

QUOTE(boruzhe @ 2021 12 08, 13:29)
Man tas pats tongue.gif Užtat ir marinuoju ją, gal dar sugalvosiu ką nors.
Normalus storis, geras. Nėr lašininė, bet ir ne skysta.

Pritariu, mezgimas geras. Nepersimato, maloni prie kuno 4u.gif

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 08, 14:30)
Laba:4u:

Merginos, turiu toki teorini klausima smile.gif
Viena pirkeja norejo pirkti dzinsus tipo isperjamuoju, kad siusciau, t.y ji dabar nieko nemoka, o sumoka pastininkei ir tada pervedama. As matomai visai durna, bet tokio metodo negirdejus, uz siuntima taip, bet kad taip parduot fiziniam asmeniui be mokejimo jokio? Kai juridiniai, oficialiai tai taip, bet ar taip patikima.
Pradzioje kai nesutikau, tai parase, kad visada taip siuncia, daug visko, nu gal patikejau, po kiek laiko raso aciu, bet jau isigijau isperkamuoju kitus originalius (tipo mano neorginalus jau pasidare:) aciu ir grazios dienos.
Nesuprantu, ar as cia dabar maustoma buvau ar ne:))
Beja pardavinejau oldnavy dzinsus:))

yra yra ten kazkas, bet man visvien atrodo nepatikimai. Kita vertus Vinted dabar stebuklus isdarineja, negauni pinigu kol pirkejas prekes negauna rolleyes.gif
Atsakyti

Aspire modelis labai oversize. Mano visos striukės S, bet šitoj pskendau kaip reikiant biggrin.gifBet jau šiltumas wub.gif, galėsit pusnyse miegoti biggrin.gif

o kur matavaisi?

kazkaip taip ir supratau kad oversized, uzsisakiau XS'a :huh2: jei noriu laisvesnio rubo perku S, jei aptemptesnio XS.

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 12 08, 14:12)
Kita vertus Vinted dabar stebuklus isdarineja, negauni pinigu kol pirkejas prekes negauna rolleyes.gif

omg blink.gif

prisijunkit 4u.gif
Puritan's Pride Chewable Acerola C 500 mg gautusi po $3.60

https://www.puritan....c-500-mg-005000

Atsakyti
Gal kas persigalvojot S-Md, perimciau rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pritariu, mezgimas geras. Nepersimato, maloni prie kuno 4u.gif

yra yra ten kazkas, bet man visvien atrodo nepatikimai. Kita vertus Vinted dabar stebuklus isdarineja, negauni pinigu kol pirkejas prekes negauna rolleyes.gif

bet uz sita apsauga susimoki vintedui  :D​ 

Atsakyti
GAP nuo 5 d nesusirinko huh.gif Dukrai bliuzono reikia smile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 12 08, 09:59)
Man siuveja tiesiog kaili nuarde.

Man vienai striukei irgi nuardė,bet jau toks mažiuuukas kapišonas liko unsure.gif Nenukirpo,tiesiog nuardė.Na ir su tuo kailiu lb ne kažką,kam jį tokį baisų iš viso ant visų striukių deda cool.gif
Atsakyti
Ką gaunate dovanų darbe nepinigiško,nesausainiško,nevyniško biggrin.gif ?
Atsakyti