Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ką gaunate dovanų darbe nepinigiško,nesausainiško,nevyniško biggrin.gif?

Gal netinka bet mes anais metais gavom tuos panetone pyragus 😀 nu pati geriausia dovana ever man buvo.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 08, 14:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="stuleju" data-cid="72906402" data-time="1638965531"><div><p>Pritariu, mezgimas geras. Nepersimato, maloni prie kuno vartotojo įkelta nuotrauka

yra yra ten kazkas, bet man visvien atrodo nepatikimai. Kita vertus Vinted dabar stebuklus isdarineja, negauni pinigu kol pirkejas prekes negauna vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>bet uz sita apsauga susimoki vintedui  biggrin.gif​ </p>

kaip suprantu gali jos ir nenaudoti ax.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Taip kvailai pasijutau, kad tipo neismanele, o kai nutariau vistik siusti gavau per galva. Nu bet ir gerai, matomai nevisai sazininga pirkeja.

Kas turite 13-14 mergaites, kokius ismsniuosius laikrodzius gal pirkote? Dar veido prieziurai kazka uzrasius, bet neisivaizduoju ka pirkti🤔
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 12 08, 15:12)
yra yra ten kazkas, bet man visvien atrodo nepatikimai. Kita vertus Vinted dabar stebuklus isdarineja, negauni pinigu kol pirkejas prekes negauna rolleyes.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 08, 15:19)
bet uz sita apsauga susimoki vintedui  biggrin.gif​ </p>

Bet gali susitarti su pirkėju, kaip ir anksčiau, tu jam duodi sąskaitą, jis sumoka ir siunti, kaip siuntei visad. Čia dabar kažkokia pirkėjo apsauga yra. Pirkėjas susimoka kažkokį procentuką ir dar kažkiek centų ir tipo, jei prekė tiko, tada pardavėjas gauna pinigus. Aš taip supratau jų naują sistemą hmm.gif

Šiandien pardaviau daiktą senuoju būdu rolleyes.gif
Atsakyti

Aj o kitos imones darbuotojam dovanojo marinuotu kalakutu rinkinius 😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 08, 14:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="boruzhe" data-cid="72906396" data-time="1638964815">
</div>
</blockquote>
<p>o kur matavaisi?</p>
<p>kazkaip taip ir supratau kad oversized, uzsisakiau XS'a huh.gif jei noriu laisvesnio rubo perku S, jei aptemptesnio XS.</p>

Iš Nordstromrack buvau pirkus labai gera kaina ;)
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 12 08, 14:28)
Bet gali susitarti su pirkėju, kaip ir anksčiau, tu jam duodi sąskaitą, jis sumoka ir siunti, kaip siuntei visad. Čia dabar kažkokia pirkėjo apsauga yra. Pirkėjas susimoka kažkokį procentuką ir dar kažkiek centų ir tipo, jei prekė tiko, tada pardavėjas gauna pinigus. Aš taip supratau jų naują sistemą hmm.gif

Šiandien pardaviau daiktą senuoju būdu  rolleyes.gif

Būtent smile.gif kolkas viską galima parduoti senuoju būdu, nesinaudojant nauja paslauga.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 12 08, 13:30)
Laba:4u:
Merginos, turiu toki teorini klausima smile.gif
Viena pirkeja norejo pirkti dzinsus tipo isperjamuoju, kad siusciau, t.y ji dabar nieko nemoka, o sumoka pastininkei ir tada pervedama. As matomai visai durna, bet tokio metodo negirdejus, uz siuntima taip, bet kad taip parduot fiziniam asmeniui be mokejimo jokio? Kai juridiniai, oficialiai tai taip, bet ar taip patikima.
Pradzioje kai nesutikau, tai parase, kad visada taip siuncia, daug visko, nu gal patikejau, po kiek laiko raso aciu, bet jau isigijau isperkamuoju kitus originalius (tipo mano neorginalus jau pasidare:) aciu ir grazios dienos.
Nesuprantu, ar as cia dabar maustoma buvau ar ne:))
Beja pardavinejau oldnavy dzinsus:))

Yra toks budas, bet tokia smukme kaip ON dzinsus neapsiimciau taip siusti ir terliotis. Is pirkejos komunikacijos panasu, kad nepralosete nesutikusi.
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 12 08, 15:28)

Šiandien pardaviau daiktą senuoju būdu  rolleyes.gif

turbut galima, nebandziau smile.gif bet jeigu daiktas nebrangus, pirkejui labiau apsimoka su apsauga pirkti, nes siuntimas tik 0,49. as su ta nauja sistema pardaviau, tai laukiu dabar kol gausiu i vinted pinigine pinigelius biggrin.gif
Atsakyti
TNF pukine padoria kaina pora dydziu

Dvispalviai Fila Disruptor
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 gruodžio 2021 - 14:52
QUOTE(stuleju @ 2021 12 08, 15:41)
turbut galima, nebandziau smile.gif bet jeigu daiktas nebrangus, pirkejui labiau apsimoka su apsauga pirkti, nes siuntimas tik 0,49. as su ta nauja sistema pardaviau, tai laukiu dabar kol gausiu i vinted pinigine pinigelius biggrin.gif

O tai tie pinigai ir kabės kažkokioj virtualioj piniginėj? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 08, 12:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="troliuke" data-cid="72906326" data-time="1638958077"><div><p>Kokia striuke HH ? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
ir mane vilioja HH striuke, kad silta butu ir patogu</p></div></blockquote><p>Galesiu pasidalinti ar pateisins lukescius. smile.gif tik dydziu teko paieksoti.</p><p>as emiau Aspire:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://modivo.lt/helly-hansen-pukine-striuke-aspire-53515-juoda-relaxed-fit'>https://modivo.lt/helly-hansen-pukine-striuke-aspire-53515-juoda-relaxed-fit</a></p><p>Jei norisi labiau liemenuotos tai sita patiko irgi:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.aboutyou.lt/p/helly-hansen/ieminis-paltas-adore-7167854'>https://m.aboutyou.lt/p/helly-hansen/ieminis-paltas-adore-7167854

Turiu Adore, tik aš turbūt už 99 dol pirkau, kažkaip nuskilo rast Amazone. Nu šilta jinai, bet, pvz., dienai kaip šiandien šuniui vedžiot - per striuka biggrin.gif Vakar ėjau, tai rūrą nušalau, šiandien vakare ilgoji Landsend eis į trąsą su šuniu.
Atsakyti