Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 12 11, 11:24)
Ta prasme dovanos nuo kolektyvo 😂 koks pas jus kolektyvo dydis ir kokia proga 😬

30 zmoniu, visada metames ir kazka perkam ko uzsipraso, jei nepraso € gauna, koks skirtumas, tapkes, auskarai ar tase biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Ateinu gerokai pramiegojusi. Pasirodo, dukros nori australia lux. Nesusikalbėjau aš su dukra. Kai siūliau, supratau, kad nenori. Tai taip mes moteros susišnekam. Panos, gal kur akcija jiems? Gaus kalėdoms atspausdintus paveiksliukus iš užsakymo laiško  :4u:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2021 12 11, 12:13)
30 zmoniu, visada metames ir kazka perkam ko uzsipraso, jei nepraso € gauna, koks skirtumas, tapkes, auskarai ar tase biggrin.gif

Ale kietai pas jus 😁
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2021 12 11, 12:13)
<p>Labas rytas. Ateinu gerokai pramiegojusi. Pasirodo, dukros nori australia lux. Nesusikalbėjau aš su dukra. Kai siūliau, supratau, kad nenori. Tai taip mes moteros susišnekam. Panos, gal kur akcija jiems? Gaus kalėdoms atspausdintus paveiksliukus iš užsakymo laiško  4u.gif  lotuliukas.gif​ </p>

Nzn dukru amziaus, bet ruealoj, saksoff, norde ziurek. Dar nauju gera kaina buna poshmarke
Atsakyti
mergaites Obagi produkcija is kur usa pirkti?
labai retinolio kremas domina
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 12 11, 10:13)
<p>Labas rytas. Ateinu gerokai pramiegojusi. Pasirodo, dukros nori australia lux. Nesusikalbėjau aš su dukra. Kai siūliau, supratau, kad nenori. Tai taip mes moteros susišnekam. Panos, gal kur akcija jiems? Gaus kalėdoms atspausdintus paveiksliukus iš užsakymo laiško  4u.gif  lotuliukas.gif​ </p>

Kokio dydžio jums reikia?🤔
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 12 11, 12:13)

Aš naujus 9 Us turiu šviesiai pilkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 12 11, 11:33)
mergaites Obagi produkcija is kur usa pirkti?
labai retinolio kremas domina

Sveiki, is skinstore ir overstock pirko ta brenda

OLD NAVY papildoma 39-40% nuolaida su Super Cash nuo raudonu kainu, galioja viskam

GAP papildoma 55% nuolaida su dviem kodais

BANANA REPUBLIC papildoma 50% nuolaida krepsy sale prekems

TOMMY HILFIGER papildoma 40% nuolaida

JCREW papildoma 50/60% nuolaida sale prekems ir dar 15% kodas

TIMBERLAND papildoma 10% nuolaida nuo kainu krepsyje

SAKSOFF5TH papildoma 20% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems

BELK papildoma 10% nuolaida Clearance prekems

LEVIS papildoma 30% nuolaida

SHOES papildoma 40/45% nuolaida

LANCOME 25% nuolaida rinkiniams

BAREMINERALS papildoma 25% nuolaida

KATE SPADE papildoma 30% nuolaida sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 gruodžio 2021 - 12:51

O kur HM pirkot? Lietuvoj būna?

iš usa pirkau kai buvo 40% off. Bet ir Lietuvoje on-line mačiau. Fizinėse pardėse tai neteko matyt. Dabar kašmyrinės kepurės noriu naujos, tai irgi gyvai nemačiau, o on-line yra.

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 11, 13:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sexuali" data-cid="72907340" data-time="1639210952"><div><p>O kur HM pirkot? Lietuvoj būna?</p></div></blockquote><p>iš usa pirkau kai buvo 40% off. Bet ir Lietuvoje on-line mačiau. Fizinėse pardėse tai neteko matyt. Dabar kašmyrinės kepurės noriu naujos, tai irgi gyvai nemačiau, o on-line yra.
</p>

Traku g siandien maciau, kasmyro parduotuvele salia tos keistosios Lago. Vitrinoj kepures ir salikai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 11, 12:32)
Traku g siandien maciau, kasmyro parduotuvele salia tos keistosios Lago. Vitrinoj kepures ir salikai.

Kodėl keistosios? smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labai jau nais tie crew batai. Radau gyva foto. Nupirko vakar merginos man ir mamai rudus 😍 aciukas nupirkusiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 12 11, 14:53)

Manau del jos pasisakymu viesoj erdvej. Man tai toli grazu su ja nepakeliui 😁
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 11, 13:53)
nu del veiklos fb ir kitur.
Atsakyti