Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka
Labai rekomenduoju ta crew sijona. Kelionej man jis superinis. Jei merginos dar turi parduot griebkit, vienas minusas, kad be kiseniu. Ir tos languotos vilnos kelnes 😍 jau taip smagu su jom 😊
Atsakyti

Kokio dydžio jums reikia?🤔

38 eur ir 39 eur reikia juodų ir rudų. Ugg su 38 eur dydžiu pirkau dvi poras 8 usa. Su 39eur ugų nesu pirkusi

Atsakyti

Ale kietai pas jus 😁
Papildyta:
Nzn dukru amziaus, bet ruealoj, saksoff, norde ziurek. Dar nauju gera kaina buna poshmarke

Ačiū  :oro_buckis: Einu ieškoti

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 11, 14:25)
Labai rekomenduoju ta crew sijona. Kelionej man jis superinis. Jei merginos dar turi parduot griebkit, vienas minusas, kad be kiseniu. Ir tos languotos vilnos kelnes 😍 jau taip smagu su jom 😊

kokia faina foto, o ko kudikis nelaimingas?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 11, 14:16)
Labai jau nais tie crew batai. Radau gyva foto. Nupirko vakar merginos man ir mamai rudus 😍 aciukas nupirkusiai  4u.gif

Aš irgi rudus pasičiupau, nors neįsivaizduoju prie ko nešiosiu biggrin.gif Kaina suviliojo doh.gif
Atsakyti
Labai labai ieškau, 0 arba 2 dydžio BCBGMAXAZRIA suknelės, gali būti ir dėvėta. Gal kas turit ir nenešiojate? ☺️

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 11, 15:25)

Mamka džiūgauja, vaikas - ne. Ką pridarėt?

Gibraltaras?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 11, 13:16)
Manau del jos pasisakymu viesoj erdvej. Man tai toli grazu su ja nepakeliui 😁

biggrin.gif Man irgi. Sekiau ją FB, bet prieš kokius metus išmečiau iš draugų, nes atsibodo jos bullshitas ax.gif Nors papuošalai man jos patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kaciora @ 2021 12 11, 13:42)
Aš irgi rudus pasičiupau, nors neįsivaizduoju prie ko nešiosiu  biggrin.gif  Kaina suviliojo  doh.gif

As tai laukiu, kol baltus pakainuos. Ju kaina vis keičiasi , baltu kaina iki siol buvo mažiausia, o dabar didžiausia. Juodi is vis visa laiką buvo ne sale
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 11, 14:16)
Labai jau nais tie crew batai. Radau gyva foto. Nupirko vakar merginos man ir mamai rudus 😍 aciukas nupirkusiai  4u.gif

Man šie batai tobuli wub.gif Antrą sezoną neišlipu iš jų. Labai patogūs ir tokie einami prie visko. Prieš kurį laiką pasiėmiau ryžus, o galėjau dar palaukti biggrin.gif O dabar dar ir juodus pakartojau, nes neduok D kas nors jiems atsitiktų, tai verkčiau biggrin.gif

Ir kreminių norėčiau, bet stabdau save, nes bus paskui "savaitėlė" biggrin.gif

Beje, bent jau pernykščiai tai didinti kokiu puse dydžio.

Merginos, kur rasti ilgų paltų ilgoms moteroms iiiiilgomis rankovėmis? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, šansų nedaug, bet bandau smile.gif Gal kuri parduodate Canada Goose paltą (norėčiau ilgo, bet svarstyčiau ir kitus variantus), nenešiotą ar minimaliai nešiotą? M dydžio reikia.
Atsakyti

iš usa pirkau kai buvo 40% off. Bet ir Lietuvoje on-line mačiau. Fizinėse pardėse tai neteko matyt. Dabar kašmyrinės kepurės noriu naujos, tai irgi gyvai nemačiau, o on-line yra.

As hm turiu kasmyro kepure, ji tokia minimalistine, minksta :) patinka man.

o va mano jcrew kasmyre is kazkur radau skyle 😭

Atsakyti
Uzsakykit jcrew jei pavyks, aciu
Atsakyti