Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

J.Crew Elsie napa leather pumps, 6H dydis - $17
vartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew Factory Merino wool-blend turtleneck, M dydis, Hthr Graphite spalva - $19.99

Kiehls Creamy Eye Treatment with Avocado Nourishing Eye Cream, 0.9oz, jau LT - €31
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 15:07)
su batais storu padu bus ok  rolleyes.gif

Nu reiks pabandyti, kaip tik uzsisakiau Mas Laus beveik baltus batus storu padu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 14, 09:09)
Ar labai storina?

Ne nestorina praktišksi visai, gerai išmodeliuotas viršus, aukštas liemuo. Man dažna bėda su kelnėm kad liemuo platus, kai užpakalį įkišu, o su šiom idealiai viskas biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 12 14, 09:24)
ar labai placios? ar yra pamusalas? ar nera storos? as jas nusipirkau, paskui pagailejau, bet gal geros biggrin.gif

Jos siauros, tiesios siauros, pilnai su pamušalu, medžiaga tokia kaip vilnos flanelė, storoka bet minkšta, nu visiškai casual atrodo.

Nemoku foto čia įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2021 12 14, 17:38)
Ne nestorina praktišksi visai, gerai išmodeliuotas viršus, aukštas liemuo. Man dažna bėda su kelnėm kad liemuo platus, kai užpakalį įkišu, o su šiom idealiai viskas  biggrin.gif
Jos siauros, tiesios siauros, pilnai su pamušalu, medžiaga tokia kaip vilnos flanelė, storoka bet minkšta, nu visiškai casual atrodo.

Nemoku foto čia įkelti  4u.gif

O KAIP NICE 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(niiki @ 2021 12 14, 13:21)
Gal galit mano paimti? 4u.gif

GALIU
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 12 14, 13:27)
super, nors kam bus, aš vis gaudau S dydžio, bet nesekas

VELNIAVA, KOL AS CIA NUDIRBAU VISUS DARBUS, ISPIRKO TIATES MEGZTINI... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 14, 17:16)
O KAIP NICE  4u.gif  wub.gif
Papildyta:

GALIU
Papildyta:

VELNIAVA, KOL AS CIA NUDIRBAU VISUS DARBUS, ISPIRKO TIATES MEGZTINI...  unsure.gif

visai pasenai unsure.gif varai didžiosiom, pražiopsojai megztinį lyg pamiršus kaip greit geri dalykai dingsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 19:15)
visai pasenai  unsure.gif varai didžiosiom, pražiopsojai megztinį lyg pamiršus kaip greit geri dalykai dingsta  unsure.gif

ZINOK antra diena pildau visokias durackas formas, ten reik didziosiom ir dievemarija nebegaliu kaip uzvargau unsure.gif huh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 14, 18:19)
ZINOK antra diena pildau visokias durackas formas, ten reik didziosiom ir dievemarija nebegaliu  kaip uzvargau unsure.gif  huh.gif  cray.gif

Tau reik įkalt karšto vyno ir pamiegt.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 14, 16:17)

kiek laiko reikia trukt juos suvarstant unsure.gif pas man gyvenimas minutėm rikiuotas, dėl to dažnai laimi chelsia batai bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 12 14, 17:51)
kiek laiko reikia trukt juos suvarstant unsure.gif pas man gyvenimas minutėm rikiuotas, dėl to dažnai laimi chelsia batai bigsmile.gif.

o kam juos varstyt, tik pralaisvint batraiščius ir sutraukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 12 14, 18:51)
pas man gyvenimas minutėm rikiuotas,

Nėr čia ko džiaugtis unsure.gif man kaip biesina kai į batus su raištukais dar užtrauktuką įsriegia, kaip kokioms neįgalioms ar darželinukėms- gaunasi babos batai, jokio grakštumo per čiurną.
Atsakyti
beje, rekomenduoju šias paprastas maikutes, turiu iš ankstenių metų įvairių spalvų, tik buvo rankovės trumpesnės. Man jos super ir vasarą, ir žiemą po bliuzonu. Trikotažas tvirtas, paprastos, bet ne prastos, kaina jų dabar superinė
https://www.jcrew.co...oductCode=G1438
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 14 gruodžio 2021 - 19:04
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 18:54)
Nėr čia ko džiaugtis  unsure.gif man kaip biesina kai į batus su raištukais dar užtrauktuką įsriegia, kaip kokioms neįgalioms ar darželinukėms- gaunasi babos batai, jokio grakštumo per čiurną.

Nėr čia ko girtis grakščiom čiurnom tongue.gif.
Atsakyti