Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 12 14, 18:57)
beje, rekomenduoju šias paprastas maikutes, turiu iš ankstenių metų įvairių spalvų, tai buvo rankovės trumpesnės, bet an jos super ir vasarą, ir žiemą po bliuzonu. Trikotažas tvirtas, paprastos, bet ne prastos, kaina jų dabar superinė
https://www.jcrew.co...oductCode=G1438

Nusiunčiau, man darbe tokios eina kaip siemkės
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 18:01)

aš irgi draugei stomatologei pirkau į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 14, 19:57)
beje, rekomenduoju šias paprastas maikutes, turiu iš ankstenių metų įvairių spalvų, tik buvo rankovės trumpesnės. Man jos super ir vasarą, ir žiemą po bliuzonu. Trikotažas tvirtas, paprastos, bet ne prastos, kaina jų dabar superinė
https://www.jcrew.co...oductCode=G1438

Turiu ir as keleta spalvu, bet man jos nepatinka, standzios kazkokios nemalonios.
Man Gap modern t hisrt labai patinka, minkstos prilimpa atrodo prie kuno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 20:01)

labai rankovių ilgis fainas, ir audinys geras.
___
Jau nebežinau, ką pirkt biggrin.gif . Vis galvoju, "nustosiu", bet tai vis 60 off, dar nuolaida, dar... Nėr ramybės! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2021 12 14, 21:05)
Turiu ir as  keleta spalvu, bet man jos nepatinka, standzios kazkokios nemalonios.
Man Gap modern t hisrt labai patinka, minkstos prilimpa atrodo prie kuno  smile.gif

Va va, o man patinka tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 12 14, 20:05)
Turiu ir as  keleta spalvu, bet man jos nepatinka, standzios kazkokios nemalonios.
Man Gap modern t hisrt labai patinka, minkstos prilimpa atrodo prie kuno  smile.gif

Man tai RL ze best biggrin.gif bet kadangi jų reik daug ir visokių, tai imu visur gera kaina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 14, 20:09)
Vis galvoju, "nustosiu", bet

friends.gif bet vis kas nors gražaus po akim pasipainioja, vis kokia nauja mada ''užkabina'', vis kas nors iš chebros sukusija ir tt.

Aš vis negaliu su uniqlo J+ apsiramint jau antri metai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 14 gruodžio 2021 - 20:14
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 21:14)
Man tai RL ze best  biggrin.gif bet kadangi jų reik daug ir visokių, tai imu visur gera kaina  biggrin.gif
Papildyta:

friends.gif bet vis kas nors gražaus po akim pasipainioja, vis kokia nauja mada ''užkabina'', vis kas nors iš chebros sukusija ir tt.

Aš vis negaliu su uniqlo J+ apsiramint jau antri metai  unsure.gif

Ai, - bet ir smagu, kad yr kas "kabina" smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 20:14)

O kaip rankovių ilgiai šitos linijos? Nereikia dasimegzt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 14, 20:09)
labai rankovių ilgis fainas, ir audinys geras.
___
Jau nebežinau, ką pirkt  biggrin.gif . Vis galvoju, "nustosiu", bet tai vis 60 off, dar nuolaida, dar... Nėr ramybės!  biggrin.gif
Papildyta:

Va va, o man patinka tas  biggrin.gif

Man tas pats. Perku perku ko reik ir nereik..

Stovi Gafsa batai nuo vakar pries akis 😂
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2021 12 14, 20:37)
O kaip rankovių ilgiai šitos linijos? Nereikia dasimegzt?  biggrin.gif

Kaip kas, kadangi perku M/L, tai man pakanka. Bet jei reikėtų mažesnio dydžio, jau kai kurių striukių būtų ant ribos. Mano draugė perka S/M, tai turiu kur pasimatuot ir palygint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 14, 19:14)
Man tai RL ze best  biggrin.gif bet kadangi jų reik daug ir visokių, tai imu visur gera kaina  biggrin.gif
Papildyta:

o aš šiandien dedu sau medalį, nes atsilaikiau prieš baltų batų pirkimą, nors labai mane jie kabina, bet realiai įvertinau, kad šiais metais jei kokį vieną kitą kartą apsiausiu, tai bus gerai, o kitais metais gal jau norėsis ko kito, tuo labiau spintoj stovi tikrai kokios 5 poros net nepranešiotų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 14, 20:39)

Stovi Gafsa batai nuo vakar pries akis 😂

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kvieciame uzsukti i musu univermaga, kainos galutines, prekes jau LT, prekiu aprasymus rasite paspaude eilute "Išsami informacija"
Atsakyti