Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2021 12 19, 08:19)
<p>Spygliz, kokią pagalvę rekomendavot dėl kaklo problemų. Buvau užsirašius, bet neberandu. Ačiū, noriu čia ir dabar nusipirkti. Panos, gal perkat usa manikiūro rinkinius? Kur pigiau nusipirkti, nes LT tai kainos  blink.gif Noriu sau ir vyrui, ne kalėdoms, tad nėra skubu.</p>

Ne ne, ne as rekomendavau. Visos čia kalbėjo apie tempura, man rodos, pagalves. As apskritai is ikejos pukine zemą turiu, kuria nakti ismetu is lovos 😁
Atsakyti
Parduodu plėšytus džinsus 28Tall, 32 eur,
kaip besimatuočiau aš juos vis tiek jie man per dideli

https://www.jcrew.co...amp;display=all

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Atsiprašau temos šeimininkių, bet gal kas turit lono pagalvę MEDA? Kokie atsiliepimai? Parėjo mano kaklui įtampos. Bandysiu, bent miegą pasigerint. Ačiū, spygliz  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Vyriska striuke $22.48

Moteriska dregmei atspari striuke $24.48

Dregmei atspari striuke $26.98

Kamufliazine dregmei atspari striuke $27.48

Tik siandien PTH padeliu veidui ir serumo komplektas su kodu $50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 gruodžio 2021 - 10:51
biker jacket su avikailiu, taiko dar 30% papildomai ax.gif

acne studios džinsqai $31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 19 gruodžio 2021 - 10:55
Visos viską žino ar susiduria smile.gif
Mano electrolux 2in1 prastai pradejo džiovinti, kadangi kur renka pūkus ta vieta vis keli pukeliai....ištrauku pasisviečiu, o ten giliai pūkų kalnas, kiek pasiekiau ištraukiau, bet kaip įlyst ten giliai? Gal kam buvo taip ir patars unsure.gif
Atsakyti

Visos viską žino ar susiduria smile.gif
Mano electrolux 2in1 prastai pradejo džiovinti, kadangi kur renka pūkus ta vieta vis keli pukeliai....ištrauku pasisviečiu, o ten giliai pūkų kalnas, kiek pasiekiau ištraukiau, bet kaip įlyst ten giliai? Gal kam buvo taip ir patars unsure.gif

pas mane tas pats su Electrolux džiovykle. Jai aišku jau 7 metai ir pradėjo ilgai džiovinti. Patalynę po 4-5 val suka. Išsikviečiau meistrą, pažiūrėjo kad temperatūra kyla, lyg ir viskas ok. Sako galima bandyt valyt, bet reikia vežti į servisą. Tai dvejoju ar dar bandyt valyt ar jau naują pirkt. 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 19, 11:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72909952" data-time="1639904123"><div><p>Visos viską žino ar susiduria vartotojo įkelta nuotrauka
Mano electrolux 2in1 prastai pradejo džiovinti, kadangi kur renka pūkus ta vieta vis keli pukeliai....ištrauku pasisviečiu, o ten giliai pūkų kalnas, kiek pasiekiau ištraukiau, bet kaip įlyst ten giliai? Gal kam buvo taip ir patars vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>pas mane tas pats su Electrolux džiovykle. Jai aišku jau 7 metai ir pradėjo ilgai džiovinti. Patalynę po 4-5 val suka. Išsikviečiau meistrą, pažiūrėjo kad temperatūra kyla, lyg ir viskas ok. Sako galima bandyt valyt, bet reikia vežti į servisą. Tai dvejoju ar dar bandyt valyt ar jau naują pirkt. 
</p>

Aš turiu LG 2 in 1, tai meistras kartą į metus išardo mašiną ir tokią detalę, kuri prikaupia pūkus, išvalo. Sakė, kad reikia naudoti skalbimo skystį, kuris neturi minkštiklio, nes jis sulipdo tuos pūkus ir jie nepasišalina iš tos detalės. Aš nerandu skysčio, kad būtų parašyta, jog neturi minkštiklio
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 19, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72909952" data-time="1639904123"><div><p>Visos viską žino ar susiduria vartotojo įkelta nuotrauka
Mano electrolux 2in1 prastai pradejo džiovinti, kadangi kur renka pūkus ta vieta vis keli pukeliai....ištrauku pasisviečiu, o ten giliai pūkų kalnas, kiek pasiekiau ištraukiau, bet kaip įlyst ten giliai? Gal kam buvo taip ir patars vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>pas mane tas pats su Electrolux džiovykle. Jai aišku jau 7 metai ir pradėjo ilgai džiovinti. Patalynę po 4-5 val suka. Išsikviečiau meistrą, pažiūrėjo kad temperatūra kyla, lyg ir viskas ok. Sako galima bandyt valyt, bet reikia vežti į servisą. Tai dvejoju ar dar bandyt valyt ar jau naują pirkt. 
</p>

Na mano dar yik 2.5 m. Ir aš kaip matau ten toks vamzdis lyg eina nu negi nėra būdo išvalyt aš pajungiu džiovinima išimu tą stalčių na pradeda pūst tsi manau kamštis kažkur giliai turbūt.
Gal bus atsaksnčių kas turi 2in1
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 12 19, 11:05)
Aš turiu LG 2 in 1, tai meistras kartą į metus išardo mašiną ir tokią detalę, kuri prikaupia pūkus, išvalo. Sakė, kad reikia naudoti skalbimo skystį, kuris neturi minkštiklio, nes jis sulipdo tuos pūkus ir jie nepasišalina iš tos detalės. Aš nerandu skysčio, kad būtų  parašyta, jog neturi minkštiklio

As tai nesu pirkusi skyscio, kuriame butu parasyta, kad jis su minkstikliu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 19, 13:15)
As tai nesu pirkusi skyscio, kuriame butu parasyta, kad jis su minkstikliu. unsure.gif

Aš minkštiklio išvis nenaudoju tik skystą skalbimo gelį, tai panašu vyrui bus užduotis išardyt it išvalyt tą vamzdį ax.gif ot sukuria daiktą....tai galėtų padaryt ir valymą, kad paleidi ir švaru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 gruodžio 2021 - 11:19
Dar mano mašinoj yra režimas Tub Clean, kurį meistras liepė bent kartą per mėnesį naudoti
Atsakyti