Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės, o Klaipėda dar negavo 660 dėžutės ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 12 19, 12:22)
Dar mano mašinoj yra režimas Tub Clean, kurį meistras liepė bent kartą per mėnesį naudoti

Po kiekvieno džiovibimo tai darau
Atsakyti

Aš turiu LG 2 in 1, tai meistras kartą į metus išardo mašiną ir tokią detalę, kuri prikaupia pūkus, išvalo. Sakė, kad reikia naudoti skalbimo skystį, kuris neturi minkštiklio, nes jis sulipdo tuos pūkus ir jie nepasišalina iš tos detalės. Aš nerandu skysčio, kad būtų parašyta, jog neturi minkštiklio

O Jums namie išardo ir valo? Gal galite kontaktais pasidalint, nes visai nenoriu vežti į servisą.

Atsakyti
Jmd kaip paleidi? Pas mane nėra tokio užrašo ;(
Atsakyti
Vyriskas Puma-Helly Hansen striuke

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 12 19, 10:55)
Visos viską žino ar susiduria smile.gif
Mano electrolux 2in1 prastai pradejo džiovinti, kadangi kur renka pūkus ta vieta vis keli pukeliai....ištrauku pasisviečiu, o ten giliai pūkų kalnas, kiek pasiekiau ištraukiau, bet kaip įlyst ten giliai? Gal kam buvo taip ir patars unsure.gif

dabar jau tik valyt su meistru, o profilaktikai po kiekvieno džiovinimo turi būt spec programa, bent tose 2in1, pas mane CLE vadinasi, instrukcijoj parašyta, kaip ją paleist- paspaudus pora mygtukų vienu metu.

QUOTE(Carlin @ 2021 12 19, 11:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="72909956" data-time="1639904756"><div><p>Aš turiu LG 2 in 1, tai meistras kartą į metus išardo mašiną ir tokią detalę, kuri prikaupia pūkus, išvalo. Sakė, kad reikia naudoti skalbimo skystį, kuris neturi minkštiklio, nes jis sulipdo tuos pūkus ir jie nepasišalina iš tos detalės. Aš nerandu skysčio, kad būtų parašyta, jog neturi minkštiklio</p></div></blockquote><p>O Jums namie išardo ir valo? Gal galite kontaktais pasidalint, nes visai nenoriu vežti į servisą.</p>

Man šitie tvarkė http://skalbimo-masi...as.vilniuje.eu/
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 19, 11:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="72909956" data-time="1639904756"><div><p>Aš turiu LG 2 in 1, tai meistras kartą į metus išardo mašiną ir tokią detalę, kuri prikaupia pūkus, išvalo. Sakė, kad reikia naudoti skalbimo skystį, kuris neturi minkštiklio, nes jis sulipdo tuos pūkus ir jie nepasišalina iš tos detalės. Aš nerandu skysčio, kad būtų parašyta, jog neturi minkštiklio</p></div></blockquote><p>O Jums namie išardo ir valo? Gal galite kontaktais pasidalint, nes visai nenoriu vežti į servisą.</p>

Namie ardė. Kviesdavau meistrą iš LG serviso, kol buvo garantinė. Dabar gal Gafsos nuoroda pasinaudosiu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 19, 13:43)
Po kiekvieno džiovibimo tai darau

CLE paleidi? Man tokia knygutėje raso valymo programą.
Papildyta:
Gafsa ačiū, vadinas radau, bandysiu leist.. ot ožka pati esu :((((
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 12 19, 12:55)
Jmd kaip paleidi? Pas mane nėra tokio užrašo ;(

Yra programa, vadinasi CLE, ją paleist reikia. Parašyta instrukcijoj. Brt tik gal.kokį 3 kartą skaitydama radau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 19, 14:12)
Yra programa, vadinasi CLE, ją paleist reikia. Parašyta instrukcijoj. Brt tik gal.kokį 3 kartą skaitydama radau.

Ir man teko džiovinimo skyriu ne kartą paskaityt dabar kol pamačiau valymo programa ir kad čia pūkam gal.....
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 12 19, 11:33)
Mergaitės, o Klaipėda dar negavo 660 dėžutės ?  rolleyes.gif

gauta 660 dezute
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 19, 11:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72909952" data-time="1639904123"><div><p>Visos viską žino ar susiduria vartotojo įkelta nuotrauka
Mano electrolux 2in1 prastai pradejo džiovinti, kadangi kur renka pūkus ta vieta vis keli pukeliai....ištrauku pasisviečiu, o ten giliai pūkų kalnas, kiek pasiekiau ištraukiau, bet kaip įlyst ten giliai? Gal kam buvo taip ir patars vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>pas mane tas pats su Electrolux džiovykle. Jai aišku jau 7 metai ir pradėjo ilgai džiovinti. Patalynę po 4-5 val suka. Išsikviečiau meistrą, pažiūrėjo kad temperatūra kyla, lyg ir viskas ok. Sako galima bandyt valyt, bet reikia vežti į servisą. Tai dvejoju ar dar bandyt valyt ar jau naują pirkt. 
</p>

Drasiai tvarkyk, 50 eu kainavo remontas. Nuo tada jokiu minkstikliu nebenaudoju 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 gruodžio 2021 - 13:47