Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2021 12 19, 15:45)
Gafsa, kuri dydi emei? Gal gyvai mačiusi?
Kažin jei keltis aukštesnė ar tilptu koja..

ėmiau 10, nieko nežinau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 19, 16:01)

Bet tai kokios kanopos atrodo.
Reiks pasigooglint realiu foto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 19, 15:36)
O Iherb yra kokia nors papildoma nuolaida?  4u.gif

Siems konkreciai krepsy minusuoja 15% ir dar 5% su kodu
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 12 19, 15:49)
Bet tai kokios kanopos atrodo.
Reiks pasigooglint realiu foto. smile.gif

Tai jei kanopos, kam tada googlint ir vargintis? Visad gi galima paieškot tokių, kurie tikrai patiks 100 procentų.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 19, 15:06)
kiaulės jie  unsure.gif

rapoja, dabar griekas neimt  unsure.gif

biggrin.gif
Bais būtų gerai, kad jau būtum gavus ir papasakojus apie juos unsure.gif biggrin.gif Klausimas ar nėra užsiaurinti, bet gal tik atrodo,kai padas platus ir grūbus g.gif Turbūt tokie pat išmatavimai kaip ir klasikinių. Kaina tai gera…
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 12 19, 15:57)
biggrin.gif
Bais būtų gerai, kad jau būtum gavus ir papasakojus apie juos  unsure.gif  biggrin.gif Klausimas ar nėra užsiaurinti, bet gal tik atrodo,kai padas platus ir grūbus g.gif Turbūt tokie pat išmatavimai kaip ir klasikinių. Kaina tai gera…

Aš tai niekad su batais problemų neturėjus, tai imu lengva ranka, dar nėr buvę kad neįkiščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 19, 16:46)
ėmiau 10, nieko nežinau daugiau.

O kelinta ugg klasikiniu nesioji?

Man jie didesnei pedai labai faini, platforma mazina truputi peda ir siaip mano stiliaus;)
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 19, 16:53)
Tai jei kanopos, kam tada googlint ir vargintis? Visad gi galima paieškot tokių, kurie tikrai patiks 100 procentų.

Žinau žinau, kad galima. Ta ir darau. Ieskau ieskau. Kartais parduotuvines foto nesiziuri, o realiai geriau atrodo. O kartais atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 12 19, 15:59)
O kelinta ugg klasikiniu nesioji?

Man jie didesnei pedai labai faini, platforma mazina truputi peda ir siaip mano stiliaus;)

UGG -9, AL - ir 9, ir 10

QUOTE(jolipa @ 2021 12 19, 16:02)
Žinau žinau, kad galima. Ta ir darau. Ieskau ieskau. Kartais parduotuvines foto nesiziuri, o realiai geriau atrodo.  O kartais atvirksciai.

Šiltų ne sezono metu klasikinių galima iš La Canadiene rast.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 12 19, 16:50)
Siems konkreciai krepsy minusuoja 15% ir dar 5% su kodu

Parašiau laiškutį dėl kitų prekių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 12 19, 16:29)
Man atrodo, kad kažkada buvot įdėję kaip jie atrodo ant kojos. Gal dar rastumėt? Aš per telefoną nemoku rasti ax.gif

Radau tik vieną atsiliepimą apie tuos batus. Bet tikrai atsimenu "gyvą" jų vaizdą kažkada įkeltoj nuotraukoj. rolleyes.gif

Nice looking!
They look great! Wearing them is not quite comfortable yet. Probably need to wear them more! Anyway, they look really cool
Atsakyti
Nuo kokios sumos Walmart nemokamas siuntimas? Ar tokio išvis nėra? ax.gif
Atsakyti