Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O pašte dar kažkas yra? rašiau vakar dėl sąskaitos netikslumų, bet atsakymo negavau. Po to kol nesusimokėjusi siuntos negausiu, kuri turbūt greit bus, jei jau skaičiai baigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 12 20, 12:40)
O pašte dar kažkas yra? rašiau vakar dėl sąskaitos netikslumų, bet atsakymo negavau. Po to kol nesusimokėjusi siuntos negausiu, kuri turbūt greit bus, jei jau skaičiai baigti  biggrin.gif

aha ir as gavau ne savo saskaita, bet manau viskas issispres
Atsakyti
Ar yra kas negavo saskaitos už kašmyro šalikus-skaras iš macys kur daug kas pirko? Mano užsakyta laprkričio 14 d. Dar tikėtis saskaitos ar jau nebelaukt?
Atsakyti
QUOTE(Fitnes @ 2021 12 20, 12:42)
Ar yra kas negavo saskaitos už kašmyro šalikus-skaras iš macys kur daug kas pirko? Mano užsakyta laprkričio 14 d. Dar tikėtis saskaitos ar jau nebelaukt?

Mano salikas atejo su praejusia siunta.
Atsakyti
MERGAITES, VYR DIRZAS TURI BŪTI DYDZIU DIDESNIS NEI KELNĖS?
Atsakyti
Tiek buvo kalbėta, bet neskaičiau, o dabar pačiai reikia.

Žo, Santarose nemokamai antikūnų netiria. Tai kur Vilniuje nemokamai galima išsitirti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 12:54)
Tiek buvo kalbėta, bet neskaičiau, o dabar pačiai reikia.

Žo, Santarose nemokamai antikūnų netiria. Tai kur Vilniuje nemokamai galima išsitirti?

https://sam.lrv.lt/l...r-laboratorijos
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2021 12 20, 13:46)

Taip 4u.gif

O aš nemoku gražiai susirišti to kašmyro šalio unsure.gif
nelimpa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 20 gruodžio 2021 - 13:12

Tos kurios gyvena naujamiesty, labai atsargiai vedziokite savo sunis, kazkas nuodija ten vel gyvunus 😭 drauges suo numire vakar.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 20, 14:29)
<p>Tos kurios gyvena naujamiesty, labai atsargiai vedziokite savo sunis, kazkas nuodija ten vel gyvunus 😭 drauges suo numire vakar.</p>

gun_bandana.gif
Žiniose rašo irgi. Nesuvokiama.
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2021 12 20, 12:46)

Dviem dydziais
Atsakyti
QUOTE(Fitnes @ 2021 12 20, 12:42)

Ir aš laukiu, bet nupirkta 18d, laikom špygas, kad neatšaukė wub.gif
Gal kam nelipo, merginos, siūlykit ax.gif

Atsakyti