O pašte dar kažkas yra? rašiau vakar dėl sąskaitos netikslumų, bet atsakymo negavau. Po to kol nesusimokėjusi siuntos negausiu, kuri turbūt greit bus, jei jau skaičiai baigti

QUOTE(Argija @ 2021 12 20, 12:40)
O pašte dar kažkas yra? rašiau vakar dėl sąskaitos netikslumų, bet atsakymo negavau. Po to kol nesusimokėjusi siuntos negausiu, kuri turbūt greit bus, jei jau skaičiai baigti 

aha ir as gavau ne savo saskaita, bet manau viskas issispres
QUOTE(Fitnes @ 2021 12 20, 12:42)
Ar yra kas negavo saskaitos už kašmyro šalikus-skaras iš macys kur daug kas pirko? Mano užsakyta laprkričio 14 d. Dar tikėtis saskaitos ar jau nebelaukt?
Mano salikas atejo su praejusia siunta.
MERGAITES, VYR DIRZAS TURI BŪTI DYDZIU DIDESNIS NEI KELNĖS?
Tiek buvo kalbėta, bet neskaičiau, o dabar pačiai reikia.
Žo, Santarose nemokamai antikūnų netiria. Tai kur Vilniuje nemokamai galima išsitirti?
Žo, Santarose nemokamai antikūnų netiria. Tai kur Vilniuje nemokamai galima išsitirti?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 12:54)
Tiek buvo kalbėta, bet neskaičiau, o dabar pačiai reikia.
https://sam.lrv.lt/l...r-laboratorijos
QUOTE(dziuginta @ 2021 12 20, 13:46)
Taip

O aš nemoku gražiai susirišti to kašmyro šalio

nelimpa

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 20, 14:29)
<p>Tos kurios gyvena naujamiesty, labai atsargiai vedziokite savo sunis, kazkas nuodija ten vel gyvunus 😭 drauges suo numire vakar.</p>

Žiniose rašo irgi. Nesuvokiama.
QUOTE(dziuginta @ 2021 12 20, 12:46)
Dviem dydziais
QUOTE(Fitnes @ 2021 12 20, 12:42)
Ar yra kas negavo saskaitos už kašmyro šalikus-skaras iš macys kur daug kas pirko? Mano užsakyta laprkričio 14 d. Dar tikėtis saskaitos ar jau nebelaukt?
Ir aš laukiu, bet nupirkta 18d, laikom špygas, kad neatšaukė

Gal kam nelipo, merginos, siūlykit