Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 12 20, 13:44)
Mano salikas atejo su praejusia siunta.

Mano irgi
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 20, 13:44)
Mano salikas atejo su praejusia siunta.

Tai turbūt jau nebegausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 12 20, 13:11)
O aš nemoku gražiai susirišti to kašmyro šalio  unsure.gif
nelimpa ax.gif

Kokią spalvą pirkot? Gal parduodat? Aš gavau pilką - neatsidžiaugiu, gailiuosi, kad nepasiėmiau ir Camel spalvos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 12 20, 15:28)
Kokią spalvą pirkot? Gal parduodat? Aš gavau pilką - neatsidžiaugiu, gailiuosi, kad nepasiėmiau ir Camel spalvos.  smile.gif

pilką turiu
Atsakyti
QUOTE(vincene @ 2021 12 20, 14:09)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

___

Ką darot, kai randat rūbą, pvz šviesus švarkas - striukė, bet turi odinių (natūralių/ne) detalių. Juk negalima skalbt tada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 gruodžio 2021 - 15:28
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 20, 13:29)
<p>Tos kurios gyvena naujamiesty, labai atsargiai vedziokite savo sunis, kazkas nuodija ten vel gyvunus 😭 drauges suo numire vakar.</p>

Kaune tas pats unsure.gif saviškes dar iškapstėm greit sureagavę
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 15:28)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

___

Ką darot, kai randat rūbą, pvz šviesus švarkas - striukė, bet turi odinių (natūralių/ne) detalių. Juk negalima skalbt tada  g.gif

Neperkam, nes ir cheminėj valykloj garantijos neduoda, kad nenudažys.
Atsakyti
Vedžioti už pavadėlio ir stebėti-gal būtų išeitis? Nekenčiu palaidų šunų šeimininkų aggressive.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 20, 16:35)
Neperkam, nes ir cheminėj valykloj garantijos neduoda, kad nenudažys.

Tai va, uždėta odinė kišenė ir psio. Dar būtų tamsi, tai dzin, o čia - šviesutė.

O žmonių mieste... Šiais laikais jau niekas nebedirba? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 15:37)
Tai va, uždėta odinė kišenė ir psio. Dar būtų tamsi, tai dzin, o čia - šviesutė.

O žmonių mieste... Šiais laikais jau niekas nebedirba?  unsure.gif

nu lyg pirma kart tu zmoniu pries sventes daug... teko Akropoly apsilankyt, tai zinokit as taip dziaugiuosi, kad perku dovanas internetu...ir kainos ir zmoniu mase ir kokybe nedziugina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 20, 17:02)
nu lyg pirma kart tu zmoniu pries sventes daug... teko Akropoly apsilankyt, tai zinokit as taip dziaugiuosi, kad perku dovanas internetu...ir kainos ir zmoniu mase ir kokybe nedziugina  unsure.gif

Tai vat būtent, atrodo, kad jau fizininėse turi būti mažiau, bet čia gal labiau tradicija - prasinešt per pardes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 12 20, 14:28)
Kokią spalvą pirkot? Gal parduodat? Aš gavau pilką - neatsidžiaugiu, gailiuosi, kad nepasiėmiau ir Camel spalvos.  smile.gif

Apie kokius čia kalba?
Atsakyti