Rita003, bus viskas puikiai- praleis gerai laiką, bet aišku, aš pasikalbėčiau apie saugų elgesį, bet kaip žinia, kalbos kalbomis, nors o bet tačiau - kartojimas ten kažkieno mama
o aš tai manau, kad vaikai turi mokytis naudotis laisve
bet laisve yra atsakomybe. taigi gali pradėti nuo mažų dalykų, pvz>: atsakingai elgtis baseine. Nuskęsti gali bet kas, net suaugęs žmogus.
Rita003, bus viskas puikiai- praleis gerai laiką, bet aišku, aš pasikalbėčiau apie saugų elgesį, bet kaip žinia, kalbos kalbomis, nors o bet tačiau - kartojimas ten kažkieno mama
QUOTE(Rita003 @ 2021 12 21, 15:16)
Kažkada aukle dirbanti moteris sakė :" mamos guzas yra mamos guzas", t.y. jei prie mamos vaikas pargriūna ir įsistato guzą, viskas ok., jei prie auklės jau visai kitaip tas guzas atrodo
. Įsivaizduokit, jei mokytoja vaikui taip pirštą sulaužytu
Kažkaip įstrigę man labai tos moters žodžiai.
P.s. mano dukra trečiadienį su klase i Vischi parka važiuoja, nebegasdinkit, o tai neleisiu dukros
Kažkaip įstrigę man labai tos moters žodžiai.
P.s. mano dukra trečiadienį su klase i Vischi parka važiuoja, nebegasdinkit, o tai neleisiu dukros
mano šeštokė irgi planuoja varyti, iš karto per susirinkimą pasakiau, ar bus kam prižiūrėti... tai auklėtoja sako, na kiek buvau, mačiau ten daug personalo.....ką tas personalas, ar 7 ar 8 vaikai vienoje vietoje, jei nieks nešaukia - vadinasi gerai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 21, 15:49)
Nepražiopsau. Visada anksčiau taip keldavau ir būdavo normalios foto
QUOTE(juratela @ 2021 12 21, 12:08)
Kažkam žadėjau foto
Jcrew gėriai
Šilkinės kelnės
Šilkinė suknelė
Truputį dar elektrinasi
Merino vilnos komplektas
Jcrew gėriai
Šilkinės kelnės
Šilkinė suknelė
Merino vilnos komplektas
O šita oardė amerikėj ? originali kaži https://www.etsy.com/ ? Merginos perka ?
QUOTE(Alexia @ 2021 12 21, 16:39)
Čia rankdarbių ir ne tik, turgus
Galit pati pirktis, jei tik pardavėjas siunčia į LT.
QUOTE(regal @ 2021 12 21, 15:52)
Būtent. Šiandien tik antraštę perskaičiau, kaip Landsbergienės mokykloj ar daržely vaikas nukrito nuo laiptų ir tėvai meta kaltinimus. Tai įsivaizduoju ir kokie komentarai bus po straipsniu
Suprantu, atsakomybė turi būti, na negali mokytoja palikti stovinčių vaikų gatvėje, o pati įlipti į automobilį ir važiuoti (kaip kažkuri rašė), bet kartais visko pasitaiko, juk nepastatysi prie kiekvieno vaiko po auklėtoją. Vienu žodžiu, atsakomybė milžiniška prižiūrėti ne savo vaikus. 
mano dukra darželyje prasiskėlė virš nosies tarp antakių. 5 siūlės, randas mergaitei po šiai dienai. Bet man net minties nekilo kažko kaltinti.
Aišku, nukritimas nuo laiptų kas kita, jei vaikai mažiukai, laiptai turėtų būti apsaugoti.
QUOTE(Alexia @ 2021 12 21, 16:39)
čia platforma, kažkas panašaus kaip amazon. Daug lietuvių joje prekiauja
QUOTE(tikinga @ 2021 12 21, 17:46)
Čia rankdarbių ir ne tik, turgus
matai kaip, mano dukra vis ten žiūri nes nebepatinka ką nuperku.
QUOTE(regal @ 2021 12 21, 17:29)
Ačiū
Dar gavau prie kelnių tokius pačius šilkinius marškinius, taip pat S dydį, puikiai tiko
gal kur užmatėt Contigo gertuvių vaikams gera kaina?
arba gal kam reik vienos, man 2 vnt reik:
https://www.amazon.c...s...RNX21&psc=1
ar gal rekomenduotumetegertuve su termo funkcija
arba gal kam reik vienos, man 2 vnt reik:
https://www.amazon.c...s...RNX21&psc=1
ar gal rekomenduotumetegertuve su termo funkcija
Kaunas gavo 681 siuntą ir galit jau atvykti, netrukus išsiųsiu kvietimus, tik skolų sąrašas ilgas, todėl kam skubu gauti iki Kalėdų, nedelskit su mokėjimais
Vilniaus šmutkės Grinčas jau matuojasi?