Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

o aš tai manau, kad vaikai turi mokytis naudotis laisve smile.gif bet laisve yra atsakomybe. taigi gali pradėti nuo mažų dalykų, pvz>: atsakingai elgtis baseine. Nuskęsti gali bet kas, net suaugęs žmogus.
Rita003, bus viskas puikiai- praleis gerai laiką, bet aišku, aš pasikalbėčiau apie saugų elgesį, bet kaip žinia, kalbos kalbomis, nors o bet tačiau - kartojimas ten kažkieno mama biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 12 21, 15:16)
Kažkada aukle dirbanti moteris sakė :" mamos guzas yra mamos guzas", t.y. jei prie mamos vaikas pargriūna ir įsistato guzą, viskas ok., jei prie auklės jau visai kitaip tas guzas atrodo  biggrin.gif . Įsivaizduokit, jei mokytoja vaikui taip pirštą sulaužytu  ax.gif  4u.gif
Kažkaip įstrigę man labai tos moters žodžiai.
P.s. mano dukra trečiadienį su klase i Vischi parka važiuoja, nebegasdinkit, o tai neleisiu dukros  biggrin.gif

mano šeštokė irgi planuoja varyti, iš karto per susirinkimą pasakiau, ar bus kam prižiūrėti... tai auklėtoja sako, na kiek buvau, mačiau ten daug personalo.....ką tas personalas, ar 7 ar 8 vaikai vienoje vietoje, jei nieks nešaukia - vadinasi gerai
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 21, 15:49)
Bet ten reikia pasirinkti dydį, jūs tą fukciją pražiopsot 4u.gif

Nepražiopsau. Visada anksčiau taip keldavau ir būdavo normalios foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 21, 12:08)
Kažkam žadėjau foto  4u.gif
Jcrew gėriai  wub.gif
Šilkinės kelnės  wub.gif 

Šilkinė suknelė  wub.gif Truputį dar elektrinasi  ax.gif

Merino vilnos komplektas  wub.gif

4u.gif Viskas puikiai jums tinka. O koks dydis merino vilnos komplekto. Domina viršus ir apačia ir kokį dydį įprastai perkat ir jcrew?
Atsakyti
O šita oardė amerikėj ? originali kaži https://www.etsy.com/ ? Merginos perka ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 12 21, 16:39)

Čia rankdarbių ir ne tik, turgus ax.gif
Galit pati pirktis, jei tik pardavėjas siunčia į LT.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 21, 15:52)
Būtent. Šiandien tik antraštę perskaičiau, kaip Landsbergienės mokykloj ar daržely vaikas nukrito nuo laiptų  ir tėvai meta kaltinimus. Tai įsivaizduoju ir kokie komentarai bus po straipsniu smile.gif Suprantu, atsakomybė turi būti, na negali mokytoja palikti stovinčių vaikų gatvėje, o pati įlipti į automobilį ir važiuoti (kaip kažkuri rašė), bet kartais visko pasitaiko, juk nepastatysi prie kiekvieno vaiko po auklėtoją. Vienu žodžiu, atsakomybė milžiniška prižiūrėti ne savo vaikus. ax.gif

mano dukra darželyje prasiskėlė virš nosies tarp antakių. 5 siūlės, randas mergaitei po šiai dienai. Bet man net minties nekilo kažko kaltinti.
Aišku, nukritimas nuo laiptų kas kita, jei vaikai mažiukai, laiptai turėtų būti apsaugoti.

QUOTE(Alexia @ 2021 12 21, 16:39)

čia platforma, kažkas panašaus kaip amazon. Daug lietuvių joje prekiauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 12 21, 17:46)
Čia rankdarbių ir ne tik, turgus ax.gif
Galit pati pirktis, jei tik pardavėjas siunčia į LT.

matai kaip, mano dukra vis ten žiūri nes nebepatinka ką nuperku.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 21, 17:29)
4u.gif Viskas puikiai jums tinka. O koks dydis merino vilnos komplekto. Domina viršus ir apačia ir kokį dydį įprastai perkat ir jcrew?

Ačiū 4u.gif Pirkau S dydį abiejų dalių. Visada dabar perku S, 6dydį. Viršus toks didokas, oversize man, bet gerai ir toks 4u.gif
Dar gavau prie kelnių tokius pačius šilkinius marškinius, taip pat S dydį, puikiai tiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 gruodžio 2021 - 17:04
gal kur užmatėt Contigo gertuvių vaikams gera kaina?

arba gal kam reik vienos, man 2 vnt reik:
https://www.amazon.c...s...RNX21&psc=1
ar gal rekomenduotumetegertuve su termo funkcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 21 gruodžio 2021 - 17:22
Kaunas gavo 681 siuntą ir galit jau atvykti, netrukus išsiųsiu kvietimus, tik skolų sąrašas ilgas, todėl kam skubu gauti iki Kalėdų, nedelskit su mokėjimais 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus šmutkės Grinčas jau matuojasi?
Atsakyti