Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 12 21, 10:57)
neturim dar egles smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
bet mano princesei ant zirnio net issiuvineta raidele ant maikes maiso  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Nu auga karta - reikli!:D

QUOTE(spurga_m @ 2021 12 21, 11:04)
issiunciau zinute 
o ismatavima yra sie
Ilgis 96 nuo pazasties 35 nuo klyno 37, o bendras ugis koks nurodytas parasysiu po valandos

Atrašiau smile.gif

QUOTE(spurga_m @ 2021 12 21, 11:36)
Mums nepasisekė
vaikas antrokas- per visą laiką buvo tik 3 zoom susirinkimai ir dvi eksursijos, pirmoje ekskursijoje mokytoja sugebėjo pamesti 3 vaikus, ir apart to kad prisiimtų kaltę, apkaltinotėvus kad nesavarankiški ir tt. antras susirinkimas vyko zoom metu, pranešus tą pačią dieną, trečias šiais metais.
Anglų kalbos mokytoja sugebėjo parašyti nepatenkinamą įvertinimą kai pagal BP programas net negalima taip vertinti.
Žodžiu verkti norisi žinokite ypač kai pati dirbi mokykloje ir supranti kodėl numušama mokinių motyvacija.

Sutinku. Šnekėčiau bile kiek šia tema. Bet Adventui pasidžiaugsiu, kad yra tokių mokytojų, pas kuriuos vaikas pražysta. Mokslas einasi lengvai, ir aiškiai. Duok Die tokių kuo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 12 21, 11:36)
Mums nepasisekė
vaikas antrokas- per visą laiką buvo tik 3 zoom susirinkimai ir dvi eksursijos, pirmoje ekskursijoje mokytoja sugebėjo pamesti 3 vaikus, ir apart to kad prisiimtų kaltę, apkaltinotėvus kad nesavarankiški ir tt. antras susirinkimas vyko zoom metu, pranešus tą pačią dieną, trečias šiais metais.
Anglų kalbos mokytoja sugebėjo parašyti nepatenkinamą įvertinimą kai pagal BP programas net negalima taip vertinti.
Žodžiu verkti norisi žinokite ypač kai pati dirbi mokykloje ir supranti kodėl numušama mokinių motyvacija.

as norejau ta musu mokytoja gerai pakratyt, kai per isleistuves antroji mokytoja pasake, jog apgailestauja del to, kaip neteisingai mokytoja ir klasiokai elgesi su mano vaiku, o ji nieko padaryt negalejo. nors, manau, galejo daug ka, bent jau mane informuoti. buciau 100% bent jau klase pakeitus, jei ne mokykla. gerai, kad visgi vaikas saunuolis, atkentejo ir padejom kryziu. uztat dabar, vaziuojant pro sali, jis net nusisuka. vis jam islenda tie baisus prisiminimai.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 21, 10:57)
neturim dar egles smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
bet mano princesei ant zirnio net issiuvineta raidele ant maikes maiso  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

cia kaip mano biggrin.gif jau jeigu audinys su bent kazkiek blizgalo tai sakes kaip jai grauzia biggrin.gif
Atsakyti
Tai ar turit kas RL džemperį su meškiu 12 metei ax.gif atpirkciau ką nors panasaus po svenciu jei neplanuojat dar nesiot bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 gruodžio 2021 - 10:51
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 21, 10:41)

Sutinku. Šnekėčiau bile kiek šia tema. Bet Adventui pasidžiaugsiu, kad yra tokių mokytojų, pas kuriuos vaikas pražysta. Mokslas einasi lengvai, ir aiškiai. Duok Die tokių kuo daugiau.

Ir kuo daugiau raštingų mokytojų biggrin.gif
Atsakyti
Gavau siuntą bigsmile.gif reiks lėkt pasiimt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 12 21, 10:36)
Mums nepasisekė

Bet tai kaip taip unsure.gif Šiaip tai ir iš tėvų bent pora turi vykti kartu.Ne vienas suaugęs lydintis turi būti,lengviau ir sužiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 12 21, 10:57)
Bet tai kaip taip  unsure.gif Šiaip tai ir iš tėvų bent pora turi vykti kartu.Ne vienas suaugęs lydintis turi būti,lengviau ir sužiūrėt.

Organizuojant as jau maciau sumaisti mes vesim, mes irgi vesim ir tt as savo vaikui sakau tik autobusu vaziuoji ir taskas. vaikai 3 liko nes dar be autobuso vaziavo ir pora masinu su tevais, mokytoja isedo i draugu masina ir ..... vaikai liko verkiantys prie mokyklos, paskambino teciui jis paskambino mokytojai, grizo vienas tevu ekipazas ir vaikus veze ,, bagazineje" va taip:( ir svarbiausia tai koleges mergaite, kuria visada kaltina nesavarankiskumu ir niekada mokytoja neprisiima kaltes. o dar su komunikacija labai sunku man dar atsako, o vat kolegei kurios vaika paliko nesiteikia net atsakyti:)
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 12 21, 11:00)
Organizuojant as jau maciau sumaisti mes vesim, mes irgi vesim ir tt as savo vaikui sakau tik autobusu vaziuoji ir taskas.  vaikai 3 liko nes dar be autobuso vaziavo ir pora masinu su tevais, mokytoja isedo i draugu masina ir ..... vaikai liko verkiantys prie mokyklos, paskambino teciui jis paskambino mokytojai, grizo vienas tevu ekipazas ir vaikus veze ,, bagazineje" va taip:( ir svarbiausia tai koleges mergaite, kuria visada kaltina nesavarankiskumu ir niekada mokytoja neprisiima kaltes. o dar su komunikacija labai sunku man dar atsako, o vat kolegei kurios vaika paliko nesiteikia net atsakyti:)

oho čia tai lygis...
mano mergaitė pradinėse daugiau važinėjo, na bet karantinai visa kita....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 21, 12:50)
Tai ar turit kas RL džemperį su meškiu 12 metei  ax.gif atpirkciau ką nors panasaus po svenciu jei neplanuojat dar nesiot  bigsmile.gif  biggrin.gif

Kokio maždaug ūgio mergaitė? Turim baltą naują iš berniukų L dydžio. Sūnui dydis geras su ~164cm.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 21, 11:51)
Ir kuo daugiau raštingų mokytojų  biggrin.gif

Alelliuja! biggrin.gif

QUOTE(spurga_m @ 2021 12 21, 12:00)
[...] ir svarbiausia tai koleges mergaite, kuria visada kaltina nesavarankiskumu ir niekada mokytoja neprisiima kaltes. o dar su komunikacija labai sunku man dar atsako, o vat kolegei kurios vaika paliko nesiteikia net atsakyti:)

Kai ant vaiko (silpnesniojo, negalinčio apsiginti) kaltę verčia tai nesąžininga ir skaudu. Ech...
Atsakyti
Pas mano anytą vaikas susilaužė ranką. Ejo visi žmoniškai nuo kalno, o tas staigiai - pasileido bėgti. Ir ką tu jam padarysi, kad susišovė taip? Griuvo jau nusileidęs, kažkaip sustojant. Oj visiems buvo streso, o dar svetimam mieste... Tėvai, aišku, kaltino mokytoją, po to jau atsiprašė, kai emocijos nurimo.

Bet situacija situacijai nelygu. Visaip gali būti.
Pvz. pernai Druskininkuose nuskendo stovyklavusi mergaitė iš Latvijos.
Tai mano vyras išgirdęs apie vandens parką iš karto - o kas už juos atsakys?
Aš pvz mokytojos vietoj nevesčiau, nes per atsakinga. Šiais metais irgi Trakuose setebėjom. Vyresni atvarė į ežerą.. O davėsi... Vaje, numirčiau, jei mano atsakomybė būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 gruodžio 2021 - 12:25