Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Arba, jei viena ruba tik skalbiat, centrifuga niekaip negali paskirstyti svorio tolygiai bugne, kad issukti.

Panasiau i sita :) 

Atsakyti

Gal kas pritrūkot dovanoms ? Parduodu , mokėta po 25 eur. Kaunas

https://www.bathandb...andles#start=24

https://www.bathandb...-...art=1&sz=48
Atsakyti
Parduodu naujas. Dydis XS. Kaina 30€

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ačiū komandai už gautas prekes ir skanėstą 4u.gif Visoms gražių švenčių! 000054.gif newyear.gif
Atsakyti
Aj beja, skanėstuko negavau. Nei šiais nei praeitais metais, nors dydžio į didesnį nekeičiau 🤣

Reikia gal apyvartas didint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 12 22, 20:16)
Aj beja, skanėstuko negavau. Nei šiais nei praeitais metais, nors dydžio į didesnį nekeičiau 🤣

Reikia gal apyvartas didint  bigsmile.gif

Gal isslydo i kita siunta biggrin.gif kas gavot kelias porcijas, a? Issiduos, kai prades didesnius dydzius pirkt…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 22 gruodžio 2021 - 20:33
Ačiū labai už siuntinuką su laiminga pabaiga, o jau operatyvumas neįtikėtinas, tikrai nesitikėjau, žemai lenkiuos 🤗😘

Linksmų, sveikų švenčių visoms ! 🎄🎄🎄
Atsakyti
Niekas ryt nevažiuos iš mano pusė? cray.gif
Atsakyti
Dėkoju ir aš šauniausiai komandai/ketveriukei aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visoms gossip.gif visoms ramių,šiltų,sveikų,sočių,pačių gražiausių metų švenčių newyear.gif
Atsakyti

Didelis dėkui už siuntinuką. Pati pačiausia komanda  :wub: Ačiū už dovanėlę  :aciuks: nežinau, saldi ar rūgšti, dar neragavau. Dėkui už norų pildymą ir nuoširdų bendravimą. Visoms linkiu nuostabaus švenčių laukimo  :santa:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 22, 21:32)
Gal isslydo i kita siunta biggrin.gif kas gavot kelias porcijas, a?  Issiduos, kai prades didesnius dydzius pirkt…

Man sakė, kad saldainį gavau, bet buvo sušlamštas mano mažojo šlamštėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 22, 21:37)
Man sakė, kad saldainį gavau, bet buvo sušlamštas mano mažojo šlamštėjo  biggrin.gif

Saldainius teisėtai šeimoj ėd ploniausias ax.gif
Atsakyti