Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 12 22, 22:46)
Saldainius teisėtai šeimoj ėd ploniausias  ax.gif

Na va, žinau kokį norą galvosiu per Kalėdas lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, tie girtų dramblių serumai ir kremai man baisiai pritiko. Turiu dbr naują meilę. Oda tikrai švyti ir jaučiu liftingą kai reikals.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 22, 23:07)
Papildyta:
Beje, tie girtų dramblių serumai ir kremai man baisiai pritiko. Turiu dbr naują meilę. Oda tikrai švyti ir jaučiu liftingą kai reikals.

Ale pamenu jau ne pirms, nuo kurio tu švyti bigsmile.gif

____

Rudaplauke, kai rasite minute, parašykite, koks tradicinis (kiek tai įmanoma) amerikiečių Kučių ir Kalėdų stalas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gruodžio 2021 - 23:14
[quote=linamog,2021 12 22, 13:39]
Turime laisvus:

J.Crew Elsie napa leather pumps, 6H dydis - $17
vartotojo įkelta nuotrauka

gal įmanoma jų vidpadį pamatuot?
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 12 22, 15:35)
Gal žinote kodėl skalbyklė ,skalbiant hand wash didesnį megztuką, ima ir neišgręžia jo?  po to turiu daryt atskirą gręžimo programą ir tai ant 800 neima, o ant kokių 600 apsukų paima? Gal ji pasveria,kad per sunku ir gali palūžt ar kas čia per ožiai?  ax.gif Nu vos ne pusantros valandos su vienu megztiniu  blink.gif

Linamog zemiau teisingai atsake 😊

QUOTE(linamog @ 2021 12 22, 16:59)
Arba, jei viena ruba tik skalbiat, centrifuga niekaip negali paskirstyti svorio tolygiai bugne, kad issukti.

QUOTE(Lyn @ 2021 12 22, 17:12)
<p>Gal kas neturit dar dovanos mergaitei, per klaida 2 uzsakiau </p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Turim sita, ziauriai grazi 😍🥰

QUOTE(JMD @ 2021 12 22, 22:07)
Papildyta:

O man visiskai netiko i tu suprask 😳
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 23, 00:14)
Ale pamenu jau ne pirms, nuo kurio tu švyti  bigsmile.gif

____ :

Ne, bet šitas patiko irgi. Oda tokia lygi, elastinga. Pradžioj buvo jausmas kad labai odą traukia. Paskui kosmetologė sako, čia liftingo pojūtis. Nes ji tikrai nebuvo nei sausa nei dar kokia. Dabar praėjo tas toks stiprus tempimas. Oda labai švelni ir labai lygi. Man rodos tas serumas čia nuėjo į gera. Kai nėr laiko lakstyt po kosmetologes ar masažus, tai nors tiek.
Šyryt išbandžiau ir drambliukų šampūną. Plaukai šilkiniai, tai kondyškės nebedėjau. Dar nedžiovinau. Bus matyt ar neapsunkino, nes tada sugrius man jie 😁 aš juos atvirškčiai keliu, nes sunkūs ilgai purūs nebūna.
Beje, kas norit gražios purios šukuosenos, labai labai man pritiko tas Mallet ar kaip jis ten kondicionierius Nr.2 Volume. Aš dvi dienas puikia šukuosena vaikštau, nesukritusia. Tik jį naudot galima ne daugiau kaip kelis kart per savaitę. Plaukai atrodo stori, žvilga gražiai ir laiko apimtį.
Tai tiek šiam rytui biggrin.gif
Atsakyti

Turim sita, ziauriai grazi 😍🥰

Maniskei lol sitos dideles leles dabar tik tinka. Sitos neprase, prase Kaledu senio kitu, bet sita savo nuoziura isrinkau :)) ir pasirodo net 2 :)

Atsakyti
Jei kas pardavinejat kasmyro diiideli salika, rasykit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 23, 08:36)
Ne, bet šitas patiko irgi. Oda tokia lygi, elastinga. Pradžioj buvo jausmas kad labai odą traukia. Paskui kosmetologė sako, čia liftingo pojūtis. Nes ji tikrai nebuvo nei sausa nei dar kokia. Dabar praėjo tas toks stiprus tempimas. Oda labai švelni ir labai lygi. Man rodos tas serumas čia nuėjo į gera. Kai nėr laiko lakstyt po kosmetologes ar masažus, tai nors tiek.
Šyryt išbandžiau ir drambliukų šampūną. Plaukai šilkiniai, tai kondyškės nebedėjau. Dar nedžiovinau. Bus matyt ar neapsunkino, nes tada sugrius man jie 😁 aš juos atvirškčiai keliu, nes sunkūs ilgai purūs nebūna.
Beje, kas norit gražios purios šukuosenos, labai labai man pritiko tas Mallet ar kaip jis ten kondicionierius Nr.2 Volume. Aš dvi dienas puikia šukuosena vaikštau, nesukritusia. Tik jį naudot galima ne daugiau kaip kelis kart per savaitę. Plaukai atrodo stori, žvilga gražiai ir laiko apimtį.
Tai tiek šiam rytui  biggrin.gif

Kur perkate David Mallett produkciją?
Atsakyti
Laba diena, merginos smile.gif

Pasiūlysiu netikusias prekes.

Lattelier šlepetes, US9 dydis, atitinka 39, man su 40 mažokos. 17 Eur.

Columbia Slopeside Village Omni-Heat Mid Boots, US9, atitinka 39 dydį, 75 Eur.
Atsakyti
Sveikos, gal kas norėtų keistis? Turiu S, norėčiau XS.
Atsakyti
Man drambliu kremas su serumu- nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 12 23, 09:26)
Man drambliu kremas su serumu- nesusipratimas.

va, radau palaikyma biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti