Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lola.lola @ 2021 12 30, 18:53)
Ačiū. Matyt Miele atpigo. Žiūriū 800-1000 eur diapozone ir mieles jau kelias pasižymėjau🙈 Miele su skalbiklio dozavimu, kur dedasi specialios jų kapsules, nutariau, kad nereikia man.
Sakykit, o Bosch su automatiniu dozavimu, tai irgi spec jų reikia pirkti kapsules?

Bosch jokių spec kapsulių nereikia. Pilasi į tokį konteineriuką skystas skalbiklis. Gal būt minusas, kad tik vienas konteineris, t.y. vienos rūšies skalbikliui, tai mes įpylę dažniausiai skalbiamų, t.y. spalvotiems skalbiniams skirtą skalbiklį, o kai skalbiam baltus, jautrius ar juodus rūbus, tuomet išjungiam automatinį paėmimą ir įpilam skalbimo miltelius į vidų . Tiesa, mūsų 8 serijos boschiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 gruodžio 2021 - 21:54
QUOTE(JustArm @ 2021 12 30, 21:25)
Gruodžio 17 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Laimingų, turtingų ir gerų Naujų metų visoms! 🍾🎄🎁✨

Ačiū ir Jums pačių geriausių 🌲🎉🍾
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2021 12 30, 22:25)
Gruodžio 17 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Laimingų, turtingų ir gerų Naujų metų visoms! 🍾🎄🎁✨

bigsmile.gif Gal rytoj spėsite išsiųsti? ax.gif

Gerų ir dosnių metų Jums ir visai komandai wub.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 30, 22:18)
bigsmile.gif Gal rytoj spėsite išsiųsti?  ax.gif

Gerų ir dosnių metų Jums ir visai komandai  wub.gif  newyear.gif

Ko jau taip lauki 🤩 as eilinį kartą belenkiek gausiu 😂 net liuksai mažei atėjo 🎉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 gruodžio 2021 - 22:24
QUOTE(spygliz @ 2021 12 30, 23:23)
Ko jau taip lauki 🤩 as eilinį kartą belenkiek gausiu 😂 net liuksai mažei atėjo 🎉

kas tie liuksai?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 12 31, 00:18)
bigsmile.gif Gal rytoj spėsite išsiųsti?  ax.gif

Gerų ir dosnių metų Jums ir visai komandai  wub.gif  newyear.gif

Manau, taip. Bet gausit pirmadienį tik 4u.gif
Atsakyti

Ačiū. Matyt Miele atpigo. Žiūriū 800-1000 eur diapozone ir mieles jau kelias pasižymėjau🙈 Miele su skalbiklio dozavimu, kur dedasi specialios jų kapsules, nutariau, kad nereikia man.
Sakykit, o Bosch su automatiniu dozavimu, tai irgi spec jų reikia pirkti kapsules?

Į miele du konteineriai 1.5 litro dedasi su skalbikliu. Gali aišku tuščius konteinerius nusipirkt ir pilt į juos bet kokius skalbiklius, per kažkiek laiko atsipirks. Bet visa esmė, kad ten tuose konteineriuose skirtingi skalbikliai ir jie priklausomai nuo skalbinių užterštumo jos dozuoja. Tai man čia buvo kosmosas sugalvot ką į juos supilt, kad išgaut geriausią rezultatą. Todėl naudoju Miele skalbiklius ir nebesuku galvos. 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 30, 23:23)

Mamai treninginio kostiumo, sūnui pašiltintų džinsų, bergdorf goodman stebuklingojo lūpdažio ir dar šio bei to biggrin.gif
Ko tu papirkai?

QUOTE(JustArm @ 2021 12 30, 23:26)
Manau, taip. Bet gausit pirmadienį tik  4u.gif

Ačiū 4u.gif Tai viskas liuks, kaip tik laiku bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 30, 22:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="72912997" data-time="1640886835"><div><p>Ačiū. Matyt Miele atpigo. Žiūriū 800-1000 eur diapozone ir mieles jau kelias pasižymėjau🙈 Miele su skalbiklio dozavimu, kur dedasi specialios jų kapsules, nutariau, kad nereikia man.
Sakykit, o Bosch su automatiniu dozavimu, tai irgi spec jų reikia pirkti kapsules?</p></div></blockquote><p>Į miele du konteineriai 1.5 litro dedasi su skalbikliu. Gali aišku tuščius konteinerius nusipirkt ir pilt į juos bet kokius skalbiklius, per kažkiek laiko atsipirks. Bet visa esmė, kad ten tuose konteineriuose skirtingi skalbikliai ir jie priklausomai nuo skalbinių užterštumo jos dozuoja. Tai man čia buvo kosmosas sugalvot ką į juos supilt, kad išgaut geriausią rezultatą. Todėl naudoju Miele skalbiklius ir nebesuku galvos. 
</p>

Galima naudot paprastus skalbimo miltelius, galima kapsules Mieles, galima kapsules mest i bugna bet tokias. Tik reik zinot, jei ilgesni laika nenaudosit tu skystu skalbikliu, pries tai reikia ijungt sistemos valyma. Skalbikliai labai klapmus, uzkemsa vamzdelius, as kai to nezinojau reikejo meistra kviest,- paslauga 70€. Mano tokia https://www.laumarta...iele-wkr771-wps
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 30, 22:30)
Į miele du konteineriai 1.5 litro dedasi su skalbikliu. Gali aišku tuščius konteinerius nusipirkt ir pilt į juos bet kokius skalbiklius, per kažkiek laiko atsipirks. Bet visa esmė, kad ten tuose konteineriuose skirtingi skalbikliai ir jie priklausomai nuo skalbinių užterštumo jos dozuoja. Tai man čia buvo kosmosas sugalvot ką į juos supilt, kad išgaut geriausią rezultatą. Todėl naudoju Miele skalbiklius ir nebesuku galvos. 
</p>

Bet tai kaip patogu biggrin.gif As gana skeptiskai ziurejau, bet dabar labai dziaugiuosi. Man pati skalbimo kokybe, ypac kalbant apie baltus skalbinius, pasikeite ax.gif Nebereikia jokiu balinanciu lapeliu, milteliu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 30, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="72912997" data-time="1640886835"><div><p>Ačiū. Matyt Miele atpigo. Žiūriū 800-1000 eur diapozone ir mieles jau kelias pasižymėjau🙈 Miele su skalbiklio dozavimu, kur dedasi specialios jų kapsules, nutariau, kad nereikia man.
Sakykit, o Bosch su automatiniu dozavimu, tai irgi spec jų reikia pirkti kapsules?</p></div></blockquote><p>Į miele du konteineriai 1.5 litro dedasi su skalbikliu. Gali aišku tuščius konteinerius nusipirkt ir pilt į juos bet kokius skalbiklius, per kažkiek laiko atsipirks. Bet visa esmė, kad ten tuose konteineriuose skirtingi skalbikliai ir jie priklausomai nuo skalbinių užterštumo jos dozuoja. Tai man čia buvo kosmosas sugalvot ką į juos supilt, kad išgaut geriausią rezultatą. Todėl naudoju Miele skalbiklius ir nebesuku galvos. 
</p>

Bet miele reikia pačiam pasirinkt skalbinių purvinumą, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 30, 23:09)
Bet miele reikia pačiam pasirinkt skalbinių purvinumą, ar ne?

Nereikia. Ji net atpazista ar balti skalbiniai, ar spalvoti. Man patinka, kad yra mix programa kur gali sumaisyt visokios rusies drabuzius, ranksluoscius (tik as spalvotu su baltais nemaisau, aisku). Skalbiniai man labai gerai isskalbti buna, nesusiglamze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 30 gruodžio 2021 - 23:20