Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš noriu margo megztuko. Taip ir nesuradau, kokio norėčiau 

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 12 30, 17:59)
Aš gražių languotų švarkų noriu ax.gif

man jcrew būna gražių, bet retai matau kad patiktų ir kartu būtų tall.

QUOTE(Madam V @ 2021 12 30, 18:02)
Aš noriu margo megztuko. Taip ir nesuradau, kokio norėčiau 

sierroj anksčiau gražių būdavo, su visokiais etno raštais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 30, 18:07)
man jcrew būna gražių, bet retai matau kad patiktų ir kartu būtų tall.

Seku ten, bet dar nepamačiau nieko patinkančio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 30, 16:47)
Ką pirksit/gaudysit kitais metais? Pasvajokim biggrin.gif
Aš vis svajoju apie kokybiškus juodus megztinius, kurie stebuklingai būtų atsparūs katino pūkams biggrin.gif

Aš jau nužiūrėjau banana republic baltą pynėm megztą merino vilnos megztuką, toliau gaudysiu šilkinį sijoną, nors vilčių mžai jau jį pagaut, nes anksčiau dar išmesdavo vieną kitą dydį, dabar jau visai ne ir noriu suknelių, bet kol kas nelabai matau, kas patiktų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2021 12 30, 16:59)
Aš gražių languotų švarkų noriu ax.gif

aš papirkau jcrew, labai patenkinta juo
https://www.jcrew.co...coral-multi-two
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2021 12 30, 15:26)
Su šventėmis 4u.gif

Nukreipiu temą nuo skiepų ir antikūnų ax.gif

Skalbimo mašinos. Bosh 6tos serijos ar Mielė? Būtų gerai atsiliepimai/patarimai su konkrečiais modeliais.
Mūsų 16metė AEG vėl sustreikavo, gavoju, kad kažin ar apsimokės taisyti.

na miele atitinkamas funkcijas turinti skalbimo mašina yra brangesnė už bosch. Pati turiu bosch, nes miele kainavo apie 1500 eur, bosch kažkur gal 800-900 , tiksliai jau neprisimenu kainų. Viskas gerai su maniškę, skalbia gerai, dozuoja pati skalbimo miltelius. Draugė turi miele, irgi patenkinta ji savo skalbimo mašina. Abi turim panašiai jau 4 metai. smile.gif
Atsakyti
Vat šiai dienai norėtau 'nylon shoulder bag' rankinės - šiek tiek didesnės už mažą ,talpesnės biggrin.gif
O iš rimtesnių pirkinių net nežinau ko reiktų norėt hmm.gif Aišku,norėt galima daug ko,bet ar reikia kitas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip matau rūbai mano tebedulka daugiausiai spintoje, tad ieškosiu tikro šilko pižamos ilgos, tik usa turbūt nelabai populiaru. VS mačiau, daugiau kaip ir nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 30, 18:47)
Ką pirksit/gaudysit kitais metais? Pasvajokim biggrin.gif
Aš vis svajoju apie kokybiškus juodus megztinius, kurie stebuklingai būtų atsparūs katino pūkams biggrin.gif

Juodiem megztiniam reikia juodo katino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 12 30, 19:24)
Kaip matau rūbai mano tebedulka daugiausiai spintoje, tad ieškosiu tikro šilko pižamos ilgos, tik usa turbūt nelabai populiaru. VS mačiau, daugiau kaip ir nepastebėjau  smile.gif

https://www.lilysilk...amp;cn=20210201 jie ir Europoj siunčia, tik konkrečiai dėl Lt nežinau.

QUOTE(jolipa @ 2021 12 30, 19:33)
Juodiem megztiniam reikia juodo katino  smile.gif

Einu, pasakysiu, kad dažysim kailiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 30, 20:07)
na miele atitinkamas funkcijas turinti skalbimo mašina yra brangesnė už bosch. Pati turiu bosch, nes miele kainavo apie 1500 eur, bosch kažkur gal 800-900 , tiksliai jau neprisimenu kainų. Viskas gerai su maniškę, skalbia gerai, dozuoja pati skalbimo miltelius. Draugė turi miele, irgi patenkinta ji savo skalbimo mašina. Abi turim panašiai jau 4 metai. smile.gif

Ačiū. Matyt Miele atpigo. Žiūriū 800-1000 eur diapozone ir mieles jau kelias pasižymėjau🙈 Miele su skalbiklio dozavimu, kur dedasi specialios jų kapsules, nutariau, kad nereikia man.
Sakykit, o Bosch su automatiniu dozavimu, tai irgi spec jų reikia pirkti kapsules?
Atsakyti

QUOTE(triule @ 2021 12 30, 19:24)
Kaip matau rūbai mano tebedulka daugiausiai spintoje, tad ieškosiu tikro šilko pižamos ilgos, tik usa turbūt nelabai populiaru. VS mačiau, daugiau kaip ir nepastebėjau  smile.gif

Intimisimmi pažiūrėkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 12 30, 19:53)
Ačiū. Matyt Miele atpigo. Žiūriū 800-1000 eur diapozone ir mieles jau kelias pasižymėjau🙈 Miele su skalbiklio dozavimu, kur dedasi specialios jų kapsules, nutariau, kad nereikia man.
Sakykit, o Bosch su automatiniu dozavimu, tai irgi spec jų reikia pirkti kapsules?

Aš tokią turiu, pilu paprastus skystus skalbiklius.
https://www.bosch-ho...ox=accessories/
Atsakyti
Gruodžio 17 d. sąskaitos baigtos 4u.gif

Laimingų, turtingų ir gerų Naujų metų visoms! 🍾🎄🎁✨
Atsakyti