Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2022 01 06, 13:10)
Iš manęs žmogų padarė jinai wub.gif
Bet savo vaikui rinkausi Irmą Andziulienę.

O kodėl vaikui pasirinkote Irmą?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 01 06, 14:46)
Ar galit man paaiškint, kas čia do stebuklingi megztiniai? Kod toks ažiotažas?

labai grazus,madingi,geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 01 06, 15:46)
Ar galit man paaiškint, kas čia do stebuklingi megztiniai? Kod toks ažiotažas?

Aš nepirkau, dar laikaus. Gera sudėtis, man tai ir labai gražus.
Atsakyti

merino megztukai papildyti
https://bananarepubl...dp-page-content

kaina galutinė?

Atsakyti
o ar atitinka tie megztukai dydžius, jei m nešioju tokį ir rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2022 01 06, 15:00)
O kodėl vaikui pasirinkote Irmą?

Ai, kažkaip nuvedžiau pas Iloną pirmą kartą, klausiau, gal bandom kažkiek su treineriu padėtį taisyt, jinai ranka numojo - neverta žaist, dėsim breketus, kai laikas ateis. O mano abu vaikai šiaip dantis gydosi "Neodentoj", ten nusiuntė pas savo ortodontę, - Irmą. Jinai kaip tik pasiūlė su treineriu pradėt. Tai mano vaikui vien su treineriu per metus 1 cm sąkandžio tarpas sumažėjo bigsmile.gif Pranešiojo jis naktimis treinerį 2 metus su Irmos priežiūra, susidraugavo per tą laiką. Ir aš įgavau pasitikėjimo ja, nes manau, dėl treinerio jau ir sudėjus breketus vaikui nieko nebeskauda, nemažai namų darbų buvo nudirbta.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 06, 14:05)
Aš nepirkau, dar laikaus. Gera sudėtis, man tai ir labai gražus.

o man XS reikia, kazne ar papildys. Ir neapsisprendziu, balto ar smelio spalvos
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 01 06, 15:18)
as silkiniu kelniu pora is poshmark Čiurlionio dėka nukoviau  wub.gif kojinių iš madewell nusiunčiau kalną, dar BBW kitoms šventėms laikiklių mašinos kvapų Kalėdinių  biggrin.gif jau po truputį pradedu ruoštis artėjančioms šventėms. labai pigiai galima prasisukt  biggrin.gif

Kokius mašinų kvapų laikiklius perkat?
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2022 01 06, 16:01)
labai grazus,madingi,geri atsiliepimai  smile.gif

Gražūs, bet kad trumpi atrodo rolleyes.gif Vis pasižiūriu kelinta diena ir uždarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2022 01 06, 15:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ciurlionis" data-cid="72914650" data-time="1641473123"><div><p><span>merino megztukai papildyti</span>
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://bananarepublic.gap.com/browse/product.do?pid=7739310120001&vid=1#pdp-page-content'>https://bananarepublic.gap.com/browse/produ...dp-page-content</a></p></div></blockquote><p>kaina galutinė?</p>

po $32
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2022 01 06, 14:23)
o ar atitinka tie megztukai dydžius, jei m nešioju tokį ir rinktis?

raso, kad didinti, nebent norit laisvesnio. Daug komentarų pasiskaitykit.
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2022 01 06, 15:25)
Gražūs, bet kad trumpi atrodo  rolleyes.gif Vis pasižiūriu kelinta diena ir uždarau smile.gif

Uztai ir perka, atrodo aktualiai, apacia, rankoviu galai platus, kad galima butu su marskiniais sluoksniuot. Jie trumpi, bet ne vaikiskai, kai iki bambos, man rodos labai lengvai derinami butu.
Atsakyti