Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2022 01 06, 14:40)
Išsibezdės tietavo kvapukai iki kitų kalėdų  biggrin.gif

laikikliai sunkiai issibezdes kaip sakai, kvapus dabar sunaudosiu biggrin.gif
QUOTE(Rita003 @ 2022 01 06, 15:25)
Kokius mašinų kvapų laikiklius perkat?

as tuos kaledinius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2022 01 06, 14:45)

Nu ir užrodėt... Noriu.
Labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2022 01 06, 15:24)
Ai, kažkaip nuvedžiau pas Iloną pirmą kartą, klausiau, gal bandom kažkiek su treineriu padėtį taisyt, jinai ranka numojo - neverta žaist, dėsim breketus, kai laikas ateis. O mano abu vaikai šiaip dantis gydosi "Neodentoj", ten nusiuntė pas savo ortodontę, - Irmą. Jinai kaip tik pasiūlė su treineriu pradėt. Tai mano vaikui vien su treineriu per metus 1 cm sąkandžio tarpas sumažėjo bigsmile.gif Pranešiojo jis naktimis treinerį 2 metus su Irmos priežiūra, susidraugavo per tą laiką. Ir aš įgavau pasitikėjimo ja, nes manau, dėl treinerio jau ir sudėjus breketus vaikui nieko nebeskauda, nemažai namų darbų buvo nudirbta.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 06, 16:35)
Uztai ir perka, atrodo aktualiai, apacia, rankoviu galai platus, kad galima butu su marskiniais sluoksniuot. Jie trumpi, bet ne vaikiskai, kai iki bambos, man rodos labai lengvai derinami butu.

Ne, nu tai žinoma, ir čia priėjo Gafsa... tongue.gif Paėmiau ir sukūriau užsakymą, tik, kol rinkaus spalvas, viena beliko biggrin.gif Teks laukti papildymo ax.gif
Atsakyti
nu ir neatrodo man jis trumpas , gal kuri turi jau ,gali pakomentuoti
Atsakyti
Neimat? Kaina dabar nebloga ax.gif
https://bananarepubl...dp-page-content
Atsakyti
Jūs man paaiskinkit apie tuos BBW auto kvapukus - pernai kazkuri rase, kad menesiui vos uztenka. Pas mane jis nuo vasario - ir ne velnio to skystymelio nesumažejo... ir kvepia tik vos vos. Na, kai nosi prikisi, tai kvepia. as net kelias skyles su adata padariau - jokio skirtumo...
nuplėšiau virsutinę plevele, liko tokia permatoma membrana. Ką dar padaryt? ką ne taip darau? hmm.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com-40%
www.abercrombie.com
www.watchstation.com - 40%
www.finishline.com
www.nordstromrack.com
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.urbanoutfiters.com - 25%
www.lattelierstore.com - 32%
www.armaniexchange.com
www.madeweel.com
www.hm.com
www.jimmyjazz.com
www.landsend.com
www.amazon.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com
ww.target.com
www.ae.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.zennioptical.com
www.bath&bodyworks.com
www.lingskincare.com
www.glossier.com
www.walgreens.com
www.puritan.com-17%
www.iherb.com

Atsakyti
JusArm jau galiu pavedimą daryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 01 06, 17:23)
JusArm jau galiu pavedimą daryt? ax.gif

Jeigu del 713 dezes, tai vakar rase, kad baige skaicius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2022 01 06, 15:53)
Ne, nu tai žinoma, ir čia priėjo Gafsa...  tongue.gif  Paėmiau ir sukūriau užsakymą, tik, kol rinkaus spalvas, viena beliko  biggrin.gif Teks laukti papildymo  ax.gif

aš blogas žmogus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2022 01 06, 18:00)
Jūs man paaiskinkit apie tuos BBW auto kvapukus  - pernai kazkuri rase, kad menesiui vos uztenka. Pas mane jis nuo vasario - ir ne velnio to skystymelio nesumažejo... ir kvepia tik vos vos. Na, kai nosi prikisi, tai kvepia. as net kelias skyles su adata padariau - jokio skirtumo...
nuplėšiau virsutinę plevele, liko tokia permatoma membrana. Ką dar padaryt? ką ne taip darau?  hmm.gif

Man tas pats - kvapukas gal jau 2 metai auto, pusė likę, kvepia tik prikišus nosį. Irgi pribadžius skylučių😁. Daugiau taip ir nepirkau jų.
Atsakyti