Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Parodau džinsus
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Parodau džinsus
6f4e28fbea9016818cceeb6c0c8849ec116.jpg

Baltas pavydas  :wub: Aš nemoku RL džinsų dydžio išsirinkti, bijau kad į 26 netilpsiu  :cry2: 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 05 13, 06:21)
Parodau džinsus
[<...>

koookie geruliai bigsmile.gif wub.gif kuris čia modelis?
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2022 05 12, 13:43)
Miargai, kas planuojat kelionę pas Montenegrus, ką tik grįžau, galiu parekomenduot vežeją gidą, labai super. Vežiojo, rodė, pasakojo, maitino “po domašnė”, viskas greit, sklandžiai.  Gaila, kad tik gale kelionės jį radom 😄 Maža smulkmė:kalba ta kalba, kurios m-kloj mokėmės ☺️

o man Juodkalnija vienintele salis, kuri labai nepatiko... unsure.gif ir po 7 metu vis dar nenoriu sugrizt rolleyes.gif vis mastau ja reabilituot, bet iki galo argumentu nesugebu surinkt kodel tureciau i ja grizt....
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2022 05 13, 07:52)
</blockquote><p>Baltas pavydas  wub.gif Aš nemoku RL džinsų dydžio išsirinkti, bijau kad į 26 netilpsiu  cry.gif </p>

as kazkaip nusididinau save su paskutiniais. labai grazus, bet uzkepalis kabo... suprantu mada, bet pasirisus juos su dirzu gaunasi kaip rauktos "ferankės" biggrin.gif biggrin.gif reik kažkaip pasiauryt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, dėkoju už pirkinius 4u.gif 4u.gif 4u.gif J.crew paltas nuostabus wub.gif akiniai iš saks taip pat wub.gif 4u.gif
Galiu perleisti lupdažį, ilgokai ėjo reikėjo šventei tad nusipirkau kitą LT, naujas nebandytas, bobbi brown luxe matte bitten peach wub.gif 18 eur
https://www.asos.com...ch/prd/12716067
https://www.google.l...=CbT2W1kQDWCqnM
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 05 13, 07:21)
Parodau džinsus

Wow wub.gif Aš ties jais medituoju, bet kaina kandžiojasi, tai niekaip nepersilaužiu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Parodau džinsus

OMG, kaip gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2022 05 12, 20:36)
Tikrai taip.

Kažkokia isterinė maniakinė banga su tais Air Force 1, sūnus gimtadieniui užsiprašė, pusę Šiaulių, Klaipėdos ir kitų LT užkampių išmaišėm, arba dydžiai 45-46 likę, arba nieko neturi išvis blink.gif Arba spalvos apie nieką, o jam reikėjo grynai baltų. Vargeli, kad suvargom, internete irgi arba spalvos ne tos arba dydžiai SOLD, jau papykus buvau, kad užsimano kažkokių kosminių dovanų biggrin.gif Bet radom tik vienoj vietoj, Sportland.lt, pirkom internetu, apie nuolaidas nebedrįsau galvot, džiaugiausi gavus biggrin.gif
Kažkoks tikrai nenormalus poreikis, matyt pas jaunimą banga nauja atėjus biggrin.gif

Parodau džinsus

Geruliai wub.gif
Man kaip tik po langu vyrai dirba, sienas šiltina, langus keičia, tai toks durnas juokas suėmė dėl asociacijų su jų specūra biggrin.gif Galvoju va ir jie šiandien panašiai "pasipuošę" lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar pasiulysiu Columbia striukę, tik 1 k užsidėta, M d raudona wub.gif , 28 eur
https://www.columbia...er-1839751.html
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 05 13, 05:21)
Parodau džinsus

Labai labai grazus, wub.gif tik galetu buti ciut laisvesni,ne tokie sinny gal?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2022 05 13, 09:19)
Labai labai grazus, wub.gif  tik galetu buti ciut laisvesni,ne tokie sinny gal?

Sunku suprast iš foto ,kai tokį rakursą paėmus biggrin.gif biggrin.gif bet džinsai faini,norėtau irgi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi Juodkalnija nepatiko, kažkas šiemet keisto su būstais Kroatijoje, visada važiuodavome ten pat, ir rezervuodavomės 20 dienų, bet šiemet viskas pas mūsų šeimininkę rezervuota, gal kas galite pasidalinti nuorodomis apartamentų Kroatijoje. Tai pat gal Italiją rekomenduotumėte.
Na žodžiu pasimetime
Atsakyti