Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

I dzinsu tema - va RL visai krikscioniska kaina

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2022 05 13, 09:51)
Mums irgi Juodkalnija nepatiko, kažkas šiemet keisto su būstais  Kroatijoje, visada važiuodavome ten pat, ir rezervuodavomės 20 dienų, bet šiemet viskas pas mūsų šeimininkę rezervuota, gal kas galite pasidalinti nuorodomis apartamentų Kroatijoje. Tai pat gal Italiją rekomenduotumėte.
Na žodžiu pasimetime

man reikia Splite vienai nakčiai. Pigiai, centre bigsmile.gif
Atsakyti
Kur perkat kokybiškas trumpas, plonas kojinytes vyrams? pirkau ON, AE nepatiko, ir storokos ir nusiburbuliavo greit
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2022 05 13, 10:53)
Kur perkat kokybiškas trumpas, plonas kojinytes vyrams? pirkau ON, AE nepatiko, ir storokos ir nusiburbuliavo greit

Puma, nike - iš sportinių.
Atsakyti
USPOLOASSN papildoma 25% nuolaida, galioja ir clearance

YOOX papildoma 25% nuolaida

GAP papildoma 40% nuolaida viskam be isimties

OLD NAVY papildoma 30% nuolaida krepsy

GAP FACTORY papildoma 50% nuolaida clearance

BANANA REPUBLIC FACTORY papildoma 50% nuolaida clearance

JCREW FACTORY papildoma 60% nuolaida clearance ir 20% kitoms prekems

VITACOST papildoma 15% nuolaida

LEVIS papildoma 40% nuolaida krepsy

TOMMY HILFIGER papildoma 39% nuolaida

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2022 05 13, 09:53)

skinijos maximoj, kai būna 40proc nuolaidos smile.gif
Atsakyti
Sakykit J.crew factory 60 +20 ar 50 +20 ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2022 05 13, 11:29)
Sakykit J.crew factory 60 +20  ar 50 +20 ? ax.gif

Tik 60%, kaip ir rasiau. Cia susumavus 50% ir 20%.

SAKSOFF5TH papildoma 25% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 gegužės 2022 - 11:11
Noriu gražios rankinės rolleyes.gif Dygsniuotos, minkštos, ryžos, per petį.
Kur perkat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 05 13, 09:19)
o man Juodkalnija vienintele salis, kuri labai nepatiko...  unsure.gif ir po 7 metu vis dar nenoriu sugrizt  rolleyes.gif vis mastau ja reabilituot, bet iki galo argumentu nesugebu surinkt kodel tureciau i ja grizt....
Papildyta:

šalis labai graži, tik apleista, labai atsilikusi. Vyriausybė skiria lėšas tik kelių tvarkymui, didžiulė korupcija, vietiniai tinginiai, ypač vyrai 😄 Stebėjomės už ką jie sedi rytą, vakarą, per pietus baruose. Tvarkosi, remontuojasi tik privatus sektorius (kas yra protingi) už savo lėšas. Patys juodkalniečiai labai pavydus, sakė, kad tai didžiulė problema mums. Jų žodžiais: “Jei mano brolis turi pinigų, man tas nepatinka”.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2022 05 13, 13:06)
šalis labai graži, tik apleista, labai atsilikusi. Vyriausybė skiria lėšas tik kelių tvarkymui, didžiulė korupcija, vietiniai tinginiai, ypač vyrai 😄 Stebėjomės už ką jie sedi rytą, vakarą, per pietus baruose. Tvarkosi, remontuojasi tik privatus sektorius (kas yra protingi) už savo lėšas. Patys juodkalniečiai labai pavydus, sakė, kad tai didžiulė problema mums. Jų žodžiais: “Jei mano brolis turi pinigų, man tas nepatinka”.

vat del to siukslyno man ziauriai ir nepatiko. kazkokia klaikuma. tikrai labai gaila, nes gamtos grozis fantastinis. niekur daugiau nesu to maciusi. ir nors tikrai nesu islepusi, man tai buvo katastrofa.
Atsakyti

Noriu gražios rankinės rolleyes.gifDygsniuotos, minkštos, ryžos, per petį.
Kur perkat? biggrin.gif

dabar nešioju dygsniuotą, minkštą, ryžą ir per petį Kurt Geiger.

Atsakyti