Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

man jau baisu būt šitoj grupėj, visa kažkas apie susilaužymus unsure.gif sveikatos.
Ką dar gražaus galima crew paimt, kad iki atostogų suspėt ax.gif ką perkat ?
Atsakyti
O kada/kiek planuojamos atostogos unsure.gif ?Neišvengiamai artėja sad.gif ...

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 05 29, 17:58)
<p>Sveikos. Visada cia patariat  4u.gif  savaitgali luzo stipinkaulis. Nepastebejau kuprines ant zoles ir griudama pasiremiau ranka. Vel esu klaipedoj, buvau ligoninej, gavau gipsa. Po 2 sav liepe eiti pas traumatologa, gal zinot koki gera uostamiesty?</p>

Laikykis 4u.gif
Atsakyti

Traumatologas Marijus Žvikas ,dirba ne vien N.M.C. Gabus ,operuojantis traumatologas . 

https://klaipeda.nmc...marijus-zvikas/

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 gegužės 2022 - 18:10

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 gegužės 2022 - 18:06

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 gegužės 2022 - 18:04
QUOTE(Alexia @ 2022 05 29, 17:34)
man jau baisu būt šitoj grupėj, visa kažkas apie susilaužymus  unsure.gif sveikatos.
Ką dar gražaus galima crew paimt, kad iki atostogų suspėt  ax.gif ką perkat ?

Free people iš visur, kažkoks nudriskęs periodas man.
Atsakyti
Dėkoju komandai už siuntinukus 4u.gif

Labai patiko J.Crew maudomas:
vartotojo įkelta nuotrauka
bra ir bottom, DD krutine labai gražiai išformuoja, super tiesiog, apačia gražiai išpjautom kojom, brt aukštu liemeniu, nu labai fainas tikrai wub.gif , sūnaus TNF striukė ir liemenė tobulos, labai faina sita Jcrew kepšė, ėmiau M/L dydį paauglei dukrai , tai tikrai mažesnės nereikia,

dzinai:
slim boyfriend tiko idealiai, kaip ir raso atsiliepimuose, emiau dydziu mazesni nei visada dydi, tai idealiai tinka. Tall ilgis su 177 ugiu man vistiek trumpokas, bet normaliai smile.gif

Sitas merino jumpsuit
man labai labai patinka, as ji ir dabar vakarais apsivelku, labai fainas drabuzis, nors atsiliepimai dviprasmiski. As emiau S, nors S ir nesioju, norejau kad butu oversized, taip ir yra, as manau kad taip ir turi buti rolleyes.gif

Sitos CK kelneskelnes labai fainos, bet gavom ne ta dydi, tiksliau ten ne tas uzrasytas, pirkta S, ir etiketeje S, bet realiai jos yra XL dydzio, labai fainos siaip, medziaga tvirta, liemuo labai graziai suformuotas wub.gif
jeigu ka domintu, parasykite man 4u.gif
30Eur

Ir pirkau keleta akiniu, vienus noriu pasiulyti,
Lacoste Unisex:
lacoste
45Eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 29 gegužės 2022 - 18:22

Traumatologas Marijus Žvikas ,dirba ne vien N.M.C. Gabus ,operuojantis traumatologas . 

https://klaipeda.nmc...marijus-zvikas/

Aciu❤️ 

Atsakyti
Dar sia palaidinuke pakomentuosiu,
palaidine
pirkau 4 dydi, tai graziai labi liemeni iliemina ir siaip toks fainas jos siluetas, bet man su DD (.) (.) ji per krutine BISKI DIDELE, reikės pataisyti truputį, dukra paauglė pasimatavo tai žvengėm abidvi:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 29 gegužės 2022 - 18:18

O kada/kiek planuojamos atostogos unsure.gif?Neišvengiamai artėja sad.gif...

Laikykis 4u.gif

Aciu :) viskas gerai, visiska random trauma net neitiketina 😀

Atsakyti
Renkasi naujas FINISHLINE su 30% nuolaida
Atsakyti