Ką dar gražaus galima crew paimt, kad iki atostogų suspėt
man jau baisu būt šitoj grupėj, visa kažkas apie susilaužymus
sveikatos.
ką perkat ?
O kada/kiek planuojamos atostogos
?Neišvengiamai artėja
...
Laikykis
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 05 29, 17:58)
<p>Sveikos. Visada cia patariat
savaitgali luzo stipinkaulis. Nepastebejau kuprines ant zoles ir griudama pasiremiau ranka. Vel esu klaipedoj, buvau ligoninej, gavau gipsa. Po 2 sav liepe eiti pas traumatologa, gal zinot koki gera uostamiesty?</p>
Laikykis
Traumatologas Marijus Žvikas ,dirba ne vien N.M.C. Gabus ,operuojantis traumatologas .
QUOTE(Alexia @ 2022 05 29, 17:34)
man jau baisu būt šitoj grupėj, visa kažkas apie susilaužymus
sveikatos.
ką perkat ?
Free people iš visur, kažkoks nudriskęs periodas man.
Dėkoju komandai už siuntinukus
Labai patiko J.Crew maudomas:

bra ir bottom, DD krutine labai gražiai išformuoja, super tiesiog, apačia gražiai išpjautom kojom, brt aukštu liemeniu, nu labai fainas tikrai
, sūnaus TNF striukė ir liemenė tobulos, labai faina sita Jcrew kepšė, ėmiau M/L dydį paauglei dukrai , tai tikrai mažesnės nereikia,

dzinai:

slim boyfriend tiko idealiai, kaip ir raso atsiliepimuose, emiau dydziu mazesni nei visada dydi, tai idealiai tinka. Tall ilgis su 177 ugiu man vistiek trumpokas, bet normaliai
Sitas merino jumpsuit

man labai labai patinka, as ji ir dabar vakarais apsivelku, labai fainas drabuzis, nors atsiliepimai dviprasmiski. As emiau S, nors S ir nesioju, norejau kad butu oversized, taip ir yra, as manau kad taip ir turi buti
Sitos CK kelneskelnes labai fainos, bet gavom ne ta dydi, tiksliau ten ne tas uzrasytas, pirkta S, ir etiketeje S, bet realiai jos yra XL dydzio, labai fainos siaip, medziaga tvirta, liemuo labai graziai suformuotas
jeigu ka domintu, parasykite man
30Eur
Ir pirkau keleta akiniu, vienus noriu pasiulyti,
Lacoste Unisex:

lacoste
45Eur
Labai patiko J.Crew maudomas:

bra ir bottom, DD krutine labai gražiai išformuoja, super tiesiog, apačia gražiai išpjautom kojom, brt aukštu liemeniu, nu labai fainas tikrai

dzinai:

slim boyfriend tiko idealiai, kaip ir raso atsiliepimuose, emiau dydziu mazesni nei visada dydi, tai idealiai tinka. Tall ilgis su 177 ugiu man vistiek trumpokas, bet normaliai
Sitas merino jumpsuit

man labai labai patinka, as ji ir dabar vakarais apsivelku, labai fainas drabuzis, nors atsiliepimai dviprasmiski. As emiau S, nors S ir nesioju, norejau kad butu oversized, taip ir yra, as manau kad taip ir turi buti
Sitos CK kelneskelnes labai fainos, bet gavom ne ta dydi, tiksliau ten ne tas uzrasytas, pirkta S, ir etiketeje S, bet realiai jos yra XL dydzio, labai fainos siaip, medziaga tvirta, liemuo labai graziai suformuotas
jeigu ka domintu, parasykite man
30Eur
Ir pirkau keleta akiniu, vienus noriu pasiulyti,
Lacoste Unisex:

lacoste
45Eur
Traumatologas Marijus Žvikas ,dirba ne vien N.M.C. Gabus ,operuojantis traumatologas .
Aciu❤️
Renkasi naujas FINISHLINE su 30% nuolaida