Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TIMELESSHA papildoma 30% nuolaida
Atsakyti

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 05 29, 16:58)
<p>Sveikos. Visada cia patariat  4u.gif  savaitgali luzo stipinkaulis. Nepastebejau kuprines ant zoles ir griudama pasiremiau ranka. Vel esu klaipedoj, buvau ligoninej, gavau gipsa. Po 2 sav liepe eiti pas traumatologa, gal zinot koki gera uostamiesty?</p>

Nu tu pavarai 😔

Kaip gerai atrodo peggy džinsai kai kaba ant klubų 🥰😍🤩 gerai kad visokių dydžiu prisipirkau 🤣
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 05 29, 18:34)
man jau baisu būt šitoj grupėj, visa kažkas apie susilaužymus  unsure.gif sveikatos.
Ką dar gražaus galima crew paimt, kad iki atostogų suspėt  ax.gif ką perkat ?

Mana vaiks koją susilaužino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 05 29, 20:24)
Mana vaiks koją susilaužino  biggrin.gif

nemeluok, jam ją sulaužino
Atsakyti
Kaip padaryt kardiganą vėl nešiojamą cry.gif nylon/merino/aplaca po skalbimo džiovinimo džiovyklėje pūkuojasi nenešiojamai ant rūbų. Antrą kartą skalbiau , džiovinau be džiovyklės- vistiek pūkai eina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 05 29, 20:37)
Kaip padaryt kardiganą vėl nešiojamą  cry.gif nylon/merino/aplaca po skalbimo džiovinimo džiovyklėje pūkuojasi nenešiojamai ant rūbų. Antrą kartą  skalbiau , džiovinau be džiovyklės- vistiek pūkai eina  unsure.gif

nusiurbt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 29, 20:38)
nusiurbt?  biggrin.gif

Bandžiau. Į siurblį sulenda koks rankovės galas biggrin.gif ir su lipnia juosta važinėjau - galo nematyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 05 29, 21:37)
Kaip padaryt kardiganą vėl nešiojamą  cry.gif nylon/merino/aplaca po skalbimo džiovinimo džiovyklėje pūkuojasi nenešiojamai ant rūbų. Antrą kartą  skalbiau , džiovinau be džiovyklės- vistiek pūkai eina  unsure.gif

As toki HM megztini turejau, siaubo filmas
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2022 05 29, 21:37)

Niek nebus, kol neišspūkins. Kai išsipūkins, bus nešiojams. Beet yra tokių kur neišsipūkina unsure.gif tiesa, ar skalbiklis buvo skirtas vilnai?
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 50%
www.uniqlo.com
www.jimmyjazz.com
www.samsonite.com - 10%
www.loft.om - 50/60%
www.victoriassecret.com
www.uniformadvantage.com
www.mountainwarehouse.com
www.nordstromrack.com
www.uspoloassn.com - 20%
www.anntaylor.com - 60%
www.saksoff5th.com - 20%
www.ralphlauren.com - 25%
www.us.boohoo.com
www.finishline.com - 30%
www.ashford.com - 8%
www.sierra.com
www.zulily.com
www.costco.com
www.yoox.com
www.belk.com
www.toms.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.vitacost.com - 12%
www.puritan.com - 22%
www.walgreens.com - 15%
www.vitaminshoppe.com - 20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.lingskincare.com
www.sigmabeauty.com
www.tanforless.com
www.yslbeauty.com
www.colourpop.com
www.timelessha.com - 30%
www.skinstore.com - 25%
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 05 29, 17:58)
<p>Sveikos. Visada cia patariat  4u.gif  savaitgali luzo stipinkaulis. Nepastebejau kuprines ant zoles ir griudama pasiremiau ranka. Vel esu klaipedoj, buvau ligoninej, gavau gipsa. Po 2 sav liepe eiti pas traumatologa, gal zinot koki gera uostamiesty?</p>

Geras gydytojas, sunku papulti ax.gif
https://www.manodakt...cebatorius/1164

QUOTE(JMD @ 2022 05 29, 21:24)
Mana vaiks koją susilaužino  biggrin.gif

Vargšelis unsure.gif Mano sūnus rankos mažąjį pirštą susilaužė, tai kažkaip labai ilgai gyja, gipsas mėnesį, langetė 2 savaites, dabar reabilitaciją ir skauda iki šiol unsure.gif Bet už tai pats teisingai atstatė pirštą į vietą, nes buvo nulinkęs į išorę unsure.gif traumatologas juokavo, kad auga konkurentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 29, 21:30)
nemeluok, jam ją sulaužino

Teps, sulaužino rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cypass @ 2022 05 29, 22:39)
Geras gydytojas, sunku papulti ax.gif
https://www.manodakt...cebatorius/1164
Vargšelis unsure.gif  Mano sūnus rankos mažąjį pirštą susilaužė, tai kažkaip labai ilgai gyja, gipsas mėnesį, langetė 2 savaites, dabar reabilitaciją ir skauda iki šiol  unsure.gif Bet už tai pats teisingai atstatė pirštą į vietą, nes buvo nulinkęs į išorę unsure.gif  traumatologas juokavo, kad auga konkurentas biggrin.gif

Normaliai blink.gif biggrin.gif maniškiui sakė 3sav gipsas. Tikiuos, bo nušoks nuo proto namie biggrin.gif
Atsakyti