Man tai keista kai kosmetologes rekomenduoja tokius piestukus. Jie gal tinka spf replikavimui bet tikrai ne kaip pagrindine apsauga nes spf gerai apsaugai reikia min arbatinio saukstelio kiekio kremo o su tuo piestuku tikrai tiek neuzsidedi.</p>
[/quote]
Tai jinai ir neakcentavo jos kaip pagrindinės priemonės, ir apie kremą kalbėjo. Tik aš nusipirkau tokį pieštuką, nes kremų apsauginių turiu,
Ačiū
Parduodu per merginas pirktą Champion džemperio ir šortų kostiumą, S dydžio oversize, 45eur Champion Sunwash Lightweight Cotton Blend Fleece Hoodie In Sun Wash Chambray Jade Multi | ModeSens
Taip pat juodus S dydžio Jcrew šortus su lioceliu ir šilku, 17eur J.Crew: Drawstring Silk-blend Sweater-short For Women (jcrew.com)
Ir Guess džinsinį sijoną 28 dydžio (labiau tiktų 27), 20eur GUESS Women's Eco Syria Denim Mini Skirt : Clothing, Shoes & Jewelry (amazon.com)
Daugiau foto a.ž.
o kuo skiriasi piliulės nuo miltelių? aš dabar miltelius naudoju. bet gal neturi reikšmės...
Arbatinio šaukštelio? Kur tiek reik veidui sutept
Kokius vitaminus pauglei rekomenduotumėt? Labai prakaituoja rankos, visus tyrimus atlikome viskas normose, skydliauke tikrinta..
Pabūsiu "daktarė"
akinius, kad nevargintų akių žiūrint į tolį. Dėl vitaminų tai nežinau, liutenas atrodo, mėlynės.
Laukas laukas ir dar karta laukas
Arbatinio šaukštelio? Kur tiek reik veidui sutept
Paskui vaikštai visa musėm apkibus
Neįsivaizduoju po kiek valandų jis pilnai susigėrtų ir kiek laiko reiktų laukt, kad pasidaryt makiažą
Manau ryškiai per daug, na bent aš tiek tai tikrai netepu....
Na veidui kaklui ir dekolte tikrai ne per mazai. Paciam veidui jo gal tiek ir nereikia. Dar galioja veidui ta dvieju pirstu taisykle. O susigeria man pilnai per 15 minuciu.
akinius, kad nevargintų akių žiūrint į tolį. Dėl vitaminų tai nežinau, liutenas atrodo, mėlynės.
Pas okulistá tikrai keliaus:)