Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote
Man tai keista kai kosmetologes rekomenduoja tokius piestukus. Jie gal tinka spf replikavimui bet tikrai ne kaip pagrindine apsauga nes spf gerai apsaugai reikia min arbatinio saukstelio kiekio kremo o su tuo piestuku tikrai tiek neuzsidedi.</p>
[/quote]
Tai jinai ir neakcentavo jos kaip pagrindinės priemonės, ir apie kremą kalbėjo. Tik aš nusipirkau tokį pieštuką, nes kremų apsauginių turiu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 28 birželio 2022 - 09:24

Tai jinai ir neakcentavo jos kaip pagrindinės priemonės, ir apie kremą kalbėjo. Tik aš nusipirkau tokį pieštuką, nes kremų apsauginių turiu,

Supratau :) tik pazymiu kad kazkas nesuprastu klaidingai ir nepradetu ju naudot vietoj spf kremu :) 

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 06 28, 08:07)

Gafsa, kas tas triptanas?

va https://www.amazon.c...H...Y2UES&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 06 28, 11:54)

Ačiū 4u.gif Amazon pirkai?
Atsakyti

Parduodu per merginas pirktą Champion džemperio ir šortų kostiumą, S dydžio oversize, 45eur Champion Sunwash Lightweight Cotton Blend Fleece Hoodie In Sun Wash Chambray Jade Multi | ModeSens

Taip pat juodus S dydžio Jcrew šortus su lioceliu ir šilku, 17eur J.Crew: Drawstring Silk-blend Sweater-short For Women (jcrew.com)

Ir Guess džinsinį sijoną 28 dydžio (labiau tiktų 27), 20eur GUESS Women's Eco Syria Denim Mini Skirt : Clothing, Shoes & Jewelry (amazon.com)

Daugiau foto a.ž.

Atsakyti
Sveikos, o ká rekomenduotumėte 14-metei akiú pastiprinimui? Vakar buvoms pas šeimos gyd, tai tik 5-ias eilutes temato:(. Suprantu, kad papildai stebuklú nepadarys, bet gal nors šiek tikek paglebės…. 4u.gif
Atsakyti
tai kokį collageną pirkti? biggrin.gif 4u.gif
o kuo skiriasi piliulės nuo miltelių? aš dabar miltelius naudoju. bet gal neturi reikšmės... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 28, 09:45)
Man tai keista kai kosmetologes rekomenduoja tokius piestukus. Jie gal tinka spf replikavimui bet tikrai ne kaip pagrindine apsauga nes spf gerai apsaugai reikia min arbatinio saukstelio kiekio kremo o su tuo piestuku tikrai tiek neuzsidedi.</p>

Arbatinio šaukštelio? Kur tiek reik veidui sutept blink.gif Paskui vaikštai visa musėm apkibus lotuliukas.gif Neįsivaizduoju po kiek valandų jis pilnai susigėrtų ir kiek laiko reiktų laukt, kad pasidaryt makiažą unsure.gif Manau ryškiai per daug, na bent aš tiek tai tikrai netepu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 06 28, 09:07)
Labas rytas 4u.gif

Kokius vitaminus pauglei rekomenduotumėt? Labai prakaituoja rankos, visus tyrimus atlikome viskas normose, skydliauke tikrinta..

Pabūsiu "daktarė"  biggrin.gif . Kažin ar čia koks sutrikims. Organizmo savybė, tokia vegetacinė nervų sistema.

QUOTE(vjolanta @ 2022 06 28, 11:18)
Sveikos, o ká rekomenduotumėte 14-metei akiú pastiprinimui? Vakar buvoms pas šeimos gyd, tai tik 5-ias eilutes temato:(. Suprantu, kad papildai stebuklú nepadarys, bet gal nors šiek tikek paglebės…. 4u.gif

akinius, kad nevargintų akių žiūrint į tolį. Dėl vitaminų tai nežinau, liutenas atrodo, mėlynės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 28 birželio 2022 - 10:31
QUOTE(vjolanta @ 2022 06 28, 11:18)

Laukas laukas ir dar karta laukas smile.gif, mankštos. Ir šiuo metų laiku žemuogės 4u.gif
Atsakyti

Arbatinio šaukštelio? Kur tiek reik veidui sutept blink.gifPaskui vaikštai visa musėm apkibus lotuliukas.gifNeįsivaizduoju po kiek valandų jis pilnai susigėrtų ir kiek laiko reiktų laukt, kad pasidaryt makiažą unsure.gifManau ryškiai per daug, na bent aš tiek tai tikrai netepu.... rolleyes.gif

Na veidui kaklui ir dekolte tikrai ne per mazai. Paciam veidui jo gal tiek ir nereikia. Dar galioja veidui ta dvieju pirstu taisykle. O susigeria man pilnai per 15 minuciu.

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 06 28, 12:31)
Pabūsiu "daktarė"  biggrin.gif . Kažin ar čia koks sutrikims. Organizmo savybė, tokia vegetacinė nervų sistema.
akinius, kad nevargintų akių žiūrint į tolį. Dėl vitaminų tai nežinau, liutenas atrodo, mėlynės.

Pas okulistá tikrai keliaus:)
Atsakyti