Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Galla @ 2022 07 08, 09:23)
Mano šiais metais baigė Vilniaus licėjų  4u.gif ji visiška humanitarė, su matematika licėjuje buvo sunkiai, bet net pati nustebau, kai pasakė, kad jai matematikos egzaminas pasirodė lengvas  blink.gif tiesa, pazymio dar nezinom, bet į 100 balų nepretenduoja, pasiskaičiavo, kad tarp 70-80 turėtų būti  ax.gif

Parašykit, kai žinosit rezultatą 4u.gif
tiesiog įdomu, mano kitais metais laikys egz.
Atsakyti

Komanda, kaip fainai sudėliotos prekės IG. Super, vis užsuku pasidairyti  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 07 08, 14:24)
<p>Komanda, kaip fainai sudėliotos prekės IG. Super, vis užsuku pasidairyti  4u.gif​ </p>

Labai aciu, kvieciam ir kitas 4u.gif
https://www.instagra...ame_pirkti_jav/
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 08, 11:51)
Turiu namie dvyliktoką. Po matiekos egzo buvo jo toks komentaras, išlaikyti tikrai galima, bet norint aukšto rezultato buvo sudėtinga. Na jam tikslieji mokslai gerai sekasi, Tai kai pagalvoji, o tiem kam sunku, koks rezultatas. Šiais metais ir anglų buvo sunkesnis, nei praeitais, Lietuvių temos nekokios.

Jei tai neta subjektyvu, tai neturetu taip buti, turetu tokio paties lygio uzduotiys buti kiekvienais metais
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2022 07 08, 09:21)
Klausimas ne į temą smile.gif
Gal žinot fainą, skanią ir gražią vietą pietums Kaune - Vilniuje ar aplink? Gimtadienis, norisi skaniai ir gražioj vietoj paminėti smile.gif ačiūūūū

Monte pacis
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 07 08, 15:07)
Monte pacis

Vaje bigsmile.gif kokia vieta rekomenduojama!!! Ten nuostabu, aišku maisto/gėrimų nepakomentuosiu, nes buvau ten darbo reikalais, tai ne iki meniu buvo.... bet aplinka, aura, vaizdas į šventorių wub.gif restorano savininkai nuostabūs žmonės, labai daug apkeliavę, daug dalykų veža į LT ir bando pritaikyti šitam restorane.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 08, 13:56)
Draugės dukra lietuvių 100 gavo  wub.gif

Kaip smagu wub.gif maniškiui nepasisekė su lietuvių, nors mokykloje puikiai rašė ir bandomąjį gerai parašė. Sakau laimės dalykas, kaip per egzus susišviečia, temos nepatiko. Na tikiuosi nesutrukdys lietuvių nekoks rezultatas jo norams renkantis studijas.
Dabar labai laukia kitų rezultatų ax.gif

QUOTE(regal @ 2022 07 08, 15:07)
Jei tai neta subjektyvu, tai neturetu taip buti, turetu tokio paties lygio uzduotiys buti kiekvienais metais

Na kiek su draugais aptarė ir draugų vaikai, kurie šais metais laikė, sakė tą patį dėl anglų ypač, Nes jie visi galvojo, kad bus labai lengva,o pasirodo nebuvo. Lygino su praeitų metų. Tai ir matematikos rezultaitai tai parodo, jei praeitais neišlaikė tik 12,9, O šiais metais kalba apie 35 procentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 08 liepos 2022 - 14:37
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com - 20%
www.fossil.com
www.zulily.com
www.thermacell.com
www.jimmyjazz.com
www.victoriassecret.com
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.guessfactory.com - 10%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.urbanoutfitters.com
www.us.puma.com
www.us.samsonite.com - 10%
www.dillards.com
www.us.boohoo.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.dkny.com - 30%
www.jomashop.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.puritan.com - 25%
www.walgreens.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.bodybuilding.com - $20 nuo $119
www.theperfumespot.com - 5%
www.giorgioarmanibeauty.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.megababebeauty.com - 15%
www.fragranceshop.com - 35%
www.peterthomasroth.com
www.naturessheabutter.com
www.lingskincare.com - 20%
www.vitaminworld.com
www.timelessha.com
www.pharmaca.com - 30%
www.colourpop.com
www.yesstyle.com - 15%
www.hudabeauty.com
Atsakyti
Merginos, kas per brandas Persaman New York?
Dairausi naujo juodo rankinuko, visai dailiu modeliu yra. Kaina pradine kaip kokiu Furlu, bet pavadinimas negirdetas g.gif
Tik tos raides rekiancios tokios, nezinau ar man patinka.
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinį ❤️🥰😍 viskas nerealiai patiko. Dondup paltas juodas klasikinis iš yoox labai kokybiškas, kaip ant manęs nulietas, peggy džinsai balti 🥰 gaila kad nebuvo Tall pasirinkimo, bet ir regular sueis 😁 Rudaplauke, koks gerulis tas vyriškas megztinis kašmyro 😍 foto tik pasiglamžęs po kelionės
vartotojo įkelta nuotrauka

Nelabai į temą, bet negaliu neparekomenduoti tokio gero daikto. čia Lt pirktas, draugės kas pirko taip pat sužavėtos plaukų priemonė all in 1. Nesu gerbėja nenuplaunamų produktų bet šitas tai fantastiškas 🥰 po covido mano plaukams sugrąžino gyvybę. Ko aš tik neišbandžiaužiau.. Pati dabar dar apsipirkau, tai galiojo kodas mamytes10. Sesei irgi nuo slinkimo labai padėjo. Ypatingai tiks toms, kas fenuoja 😍🥰 nepagailėkite vertas kiekvieno cento 😍 https://www.barexita...ro-del-marocco/
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Šita kaukė ir šampūnas irgi nerealūs, labai skalsūs https://www.barexita...ro-del-marocco/
https://www.barexita...ro-del-marocco/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 08 liepos 2022 - 15:24

biggrin.gif
Papildyta:
Jis pabaigęs matematiką ar tik mokėsi dalyką?
Man kažkodėl atrodo, kad problemos yra su vertinimu ir užduotimis, o ne pačiais vaikais ir jų žiniomis.
Reiks duot savo vyrui išspręst biggrin.gif
O šiaip tai nesuprantami man tie vertinimai, kad ir standartizuotų testų mažesnėms klasėms. Ieškojau visur vertinimos sistemos,kiek turi būti išspręsta, kad gautum pagrindinį ar aukštesnįjį lygį, o ir tie lygiai, tiksliau jų pavadinimai, keisti. Tik 2018 metų yra rezultatai, vėlesnių metų -0, o ir aukštesnįjį lygį pasiekia tik 10 proc Lietuvos vaikų, o tai kur aukščiausias lygis?

Bet juk 100 gauna ne gave maximuma o maximuma is visu laikiusiu tai likusi dalis net ribos nepasiekia. 

Atsakyti
Ooooo, koks sitas geras
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 07 08, 16:14)
Nelabai į temą, bet negaliu neparekomenduoti tokio gero daikto. čia Lt pirktas, draugės kas pirko taip pat sužavėtos plaukų priemonė all in 1. Nesu gerbėja nenuplaunamų produktų bet šitas tai fantastiškas 🥰 po covido mano plaukams sugrąžino gyvybę. Ko aš tik neišbandžiaužiau.. Pati dabar dar apsipirkau, tai galiojo kodas mamytems10. Sesei irgi nuo slinkimo labai padėjo. Ypatingai tiks toms, kas fenuoja 😍🥰 nepagailėkite vertas kiekvieno cento 😍 https://www.barexita...ro-del-marocco/

O ar tas kremas nesuriebina plaukų? Nesiriebaluoja po to greičiau? Niekad nenaudoju dėl to tokių nenuplaunamų.[QUOTE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuxis: 08 liepos 2022 - 15:24