Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2022 07 08, 15:21)

wub.gif
Atsakyti
Mergai, iš kur AX vyriška striukė už pusdykiai? Jei matėt kas FB. Jos žiauriai geros.
Radau! Papildoma nuolaida dar yra.

Bent jau anksčiau jos visu dydžiu didintos buvo.

https://www.yoox.com...p...E&sizeId=-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 liepos 2022 - 15:36
[quote=ramuxis,2022 07 08, 16:23]
O ar tas kremas nesuriebina plaukų? Nesiriebaluoja po to greičiau? Niekad nenaudoju dėl to tokių nenuplaunamų.[QUOTE]
[/quote]
Visiškai ne. Del to ne mėgdavau priemoniu nenuplaunamu. Jis plaukuitokios gyvybės suteikia, be riebalavimosi. Drėgme net sakyčiau atstato.. Kaimynė visai nusepus po balinimu buvo, o dabar 😍🥰
Atsakyti

Komanda, kaip fainai sudėliotos prekės IG. Super, vis užsuku pasidairyti  :4u:​ 

o as dydziu nematau surasytu, ar nemoku ziuret  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 07 08, 16:36)
Visiškai ne. Del to ne mėgdavau priemoniu nenuplaunamu. Jis plaukuitokios gyvybės suteikia, be riebalavimosi. Drėgme net sakyčiau atstato.. Kaimynė visai nusepus po balinimu buvo, o dabar 😍🥰

Olaplex Nr6 irgi gėris. Tik tavo minėtas neva dar gydo labiau. Mano plaukams tai tik magija nebent padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 08, 16:53)
Olaplex Nr6 irgi gėris. Tik tavo minėtas neva dar gydo labiau. Mano plaukams tai tik magija nebent padėtų.

Šitas geriau nei olaplex, o kažkoks su raudona etikete kur masiškai iš vaistinės pirkom man jokio efekto nedave
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 08 liepos 2022 - 15:55
QUOTE(ramuxis @ 2022 07 08, 13:04)
Gal yra pirkusių tokią kuprinę? patogi? nėra labai sunki?
Čia jau gera kaina?
Ačiū

Merginos, padėkit atsimest.
Pardavėjai tvirtina, kad, norint atsiskaitinėt telefonu, reikia e-sim laikrodžio (kas skamba labai logiškai). Sako, jei jungtis tik per bluetooth, reikia, kad šalia būtų telefonas, tik tada atsiskaitymas pavyks. Bet, va draugai su Garminai's atsiskaito telefonus palikę namie, nors neturi e-sim hmm.gif Kaip tas atsiskaitymas laikrodžiu visgi veikia?
Neišsirenku tarp Garmin ir Samsung watch 4.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 07 08, 14:14)
Vaje   bigsmile.gif kokia vieta rekomenduojama!!! Ten nuostabu, aišku maisto/gėrimų nepakomentuosiu, nes buvau ten darbo reikalais, tai ne iki meniu buvo.... bet aplinka, aura, vaizdas į šventorių  wub.gif restorano savininkai nuostabūs žmonės, labai daug apkeliavę, daug dalykų veža į LT ir bando pritaikyti šitam restorane.

ir maistas puikus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2022 07 08, 15:14)
peggy džinsai balti 🥰 gaila kad nebuvo Tall pasirinkimo, bet ir regular sueis 😁
pas tave imamas toks nuotraukų rakursas, kad nelabai matosi, kaip tie dzinsai stovi. ax.gif
As juos irgi gavau, ir jau perleidau draugei, nes man nelabai patiko, dzinsas kietas, storas, vasarą man tokių nelabai norisi nešioti, nebent pavasarį ar žiemą. Ir supratau, kad tapered labiau tinkami kriauses figurai, bet nieko panasaus, per liemeni man laisvi, o per slaunis apgludę. Ne tokių aš tikėjausi. O tu melynu išgirtųjų tappered dzinsų medžiaga tokia pati kaip ir baltų? Žinosiu, ar gaudyt ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 08 liepos 2022 - 16:25
kad geras tas rakursas, nepriekabiauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 08, 16:24)
kad geras tas rakursas, nepriekabiauk biggrin.gif

nematau, kaip apgludę ar gula biggrin.gif Galvoju, ar graužtis nagus, kad perleidau draugei ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 08 liepos 2022 - 17:00
O kaip tą rakursą padaryti? biggrin.gif
Atsakyti
As vakar irgi pasiemiau nezinau jau kiek siuntimu siuntinius is drauges smile.gif Atskiros pagyros 1990 MacAlister boots in pony hair , gaila kol kas sūnui didoki, bet gal dar priaugs. Bet tokie geruliai, na tikrai labai labai gerai atrodo.
Jcrew trikotažinė midi juostuota suknelė po namus man puikiai, gal kažkiek didinta
jcrew šlepkės per pirštą irgi sueis.
Veliūrines kelnes, emiau 2Tall, nes nebuvo regular, ir visai gerai, draugė sakė, guma tik išsiimt, bus gražiau, bet dar žiūrėsiu.
Na ir balti tapered džinsai jau rado kitą šeimininkę.
Ačiū komandai 4u.gif
Atsakyti