Liepos 1 d. sąskaitos baigtos
P.s. sugebėjau covidą pasigaut Kroatijoj 😥Pirmą parą maniau galus atiduosiu, net tempa nekrito visai. Bjaurybė visur persekioja.
QUOTE(ericute @ 2022 07 11, 22:21)
Merginos, gal kuri turite Dyson airwrap? Ar patenkintos, pavyksta su tuo rinkiniu viska pasidaryri ir issidziovinti ir formuoti ar tiesinti ? Nu baisiai gundausi, bet baisu prasauti kai tokia kaina nemaza
Turiu,labai patinka. Rekomenduoju. Tik jei plaukai ilgesni, rinkitės LONG variantą.
P.s. sugebėjau covidą pasigaut Kroatijoj 😥Pirmą parą maniau galus atiduosiu, net tempa nekrito visai. Bjaurybė visur persekioja.
uzjauciu, as persirgau Ispanijoj. Pirmas dvi dienas jauciausi gana prastai bet prisifarsiravau vaistu, geriau daug rehydrono tai kazkaip laikiausi 😀 paskui pagerejo ir man praejo isvis be jokiu isliekamuju.
QUOTE(ericute @ 2022 07 11, 21:21)
Merginos, gal kuri turite Dyson airwrap? Ar patenkintos, pavyksta su tuo rinkiniu viska pasidaryri ir issidziovinti ir formuoti ar tiesinti ? Nu baisiai gundausi, bet baisu prasauti kai tokia kaina nemaza
Turiu, džiovinimui ir formavimui nuo įsigijimo naudoju tik jį. Labai patenkinta pirkiniu. Ne tik dėl formavimo, bet ir plauką kažkaip kitaip išdžiovina, gražiau atrodo, mažiau šiaušiasi. Prieš tai naudojau profesionalų babyliss pro džiovintuvą, bet dyson geresnis.
Tiesinimas su juo man gaunasi toks blow dry tipo, ne kaip su tiesintuvu. Jei norit išsitiesinti kaip su tiesintuvu ir plaukai garbanori ar banguoti, tai manau nesigaus, reikia to tradicinio.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 12, 15:03)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72977515" data-time="<a href="> P.s. sugebėjau covidą pasigaut Kroatijoj 😥Pirmą parą maniau galus atiduosiu, net tempa nekrito visai. Bjaurybė visur persekioja.</blockquote>
<p>uzjauciu, as persirgau Ispanijoj. Pirmas dvi dienas jauciausi gana prastai bet prisifarsiravau vaistu, geriau daug rehydrono tai kazkaip laikiausi 😀 paskui pagerejo ir man praejo isvis be jokiu isliekamuju.</p>
<p>uzjauciu, as persirgau Ispanijoj. Pirmas dvi dienas jauciausi gana prastai bet prisifarsiravau vaistu, geriau daug rehydrono tai kazkaip laikiausi 😀 paskui pagerejo ir man praejo isvis be jokiu isliekamuju.</p>
Kokius vaistus vartojot ?
QUOTE(Alexia @ 2022 07 12, 13:27)
Gal nėra liūdniau, kaip apsirgti atostogų metu
Sveikit greičiau
Sveikatėlės, po poros parų vis gerės.
uzjauciu, as persirgau Ispanijoj. Pirmas dvi dienas jauciausi gana prastai bet prisifarsiravau vaistu, geriau daug rehydrono tai kazkaip laikiausi 😀 paskui pagerejo ir man praejo isvis be jokiu isliekamuju.
Ką po persirgimo paskyrė? Aš geriu magnį, kalį ir cinką.
QUOTE(Madam V @ 2022 07 12, 17:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="saulesvaikas10" data-cid="72977542" data-time="1657627381"><div><p>uzjauciu, as persirgau Ispanijoj. Pirmas dvi dienas jauciausi gana prastai bet prisifarsiravau vaistu, geriau daug rehydrono tai kazkaip laikiausi 😀 paskui pagerejo ir man praejo isvis be jokiu isliekamuju.</p></div></blockquote><p>Ką po persirgimo paskyrė? Aš geriu magnį, kalį ir cinką.</p>
[right][snapback]72977592[/snapback][/right]
[right][snapback]72977592[/snapback][/right]
Aš pavariau 3 mėnesius resveratrolį. Liuksas. Atsigavau. Ir tikrai labai padėjo. Tik reik nuoširdžiai ir stiprų gert.
QUOTE(JMD @ 2022 07 12, 18:06)
Aš pavariau 3 mėnesius resveratrolį. Liuksas. Atsigavau. Ir tikrai labai padėjo. Tik reik nuoširdžiai ir stiprų gert.
Kokį gėrėt? Gal galit nuorodą įkelti.