Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2022 07 13, 08:33)
<p>sveikatos sergantiems, na pas mus Kroatijoje vejas vel, kai budavome kitoje vietoje amx viena naktis o dabar vos ne kas antra, plius siemet uodu abu su mazium sulapoti, kazkaip siemet .....verysad.gif</p>

Jetus, kaip apie kitą šalį kalbat. Pasisekė gal mums, - nė vieno uodo nemačiau blink.gif Prie Splito buvom. Vėjo, tai , suprantu, kad neužsisakysi unsure.gif
Grįš, jaučiu, coviduks rudenį vėl visa jėga unsure.gif
Sveikit, kas sergat.

Atsakyti
HURACAN COFFEE -30% kam aktualu
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 12, 22:22)
tą nusipirk https://camelia.lt/n...1295306790.html

padės atsikimšt triūbas, o tada plauk plauk ir smurglius skystink daug šitų skysčių gerdama.

Ačiū, tokio nesu ragavus dar.
QUOTE(rapoja @ 2022 07 12, 23:43)
Sinupretas gal dar palengvintų  rolleyes.gif Man nesenai buvo sinusitas, tai gyd buvo išrašęs.

Sinupretą, actifedą. Ir viską vainikavo akių užpuliavimas, naktį kėliaus belekiek. Sėdžiu eilėj pas gyd.
Atsakyti

Ačiū, tokio nesu ragavus dar.
Sinupretą, actifedą. Ir viską vainikavo akių užpuliavimas, naktį kėliaus belekiek. Sėdžiu eilėj pas gyd.

Dieve dieve, kai užsirgom čia visos. Sveikatėlės 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 13, 09:53)
Sinupretą, actifedą.  Ir viską vainikavo akių užpuliavimas, naktį kėliaus belekiek. Sėdžiu eilėj pas gyd.

Tai jau antibiotiku turbut prireiks.Aš irgi geriau,nes jau kakta lb spaudė. Man visai patikdavo tie praplovimai seniau-nemalonu,bet iš karto palengvėja , dabar tik vaistais gydo.Daug metu nebeturėjau to džiaugsmo , bet va nesenai kažkaip užpuolė po slogos.
Sveikatos !

(kai iš tlf rašau tingiu klaidas taisyt,persiprasau)
Papildyta:
QUOTE(bumbulas @ 2022 07 13, 09:41)
HURACAN COFFEE -30% kam aktualu

Jau papirkta smile.gif 👍 nors dar ir caprissimo du už vieno kaina pastomate laukia biggrin.gif
Atsakyti

Parduodu Champion džemperio ir šortų kostiumą, S dydžio oversize, 40eur Champion Sunwash Lightweight Cotton Blend Fleece Hoodie In Sun Wash Chambray Jade Multi | ModeSens

Ir Guess džinsinį sijoną 28 dydžio (labiau tiktų 27), 20eur GUESS Women's Eco Syria Denim Mini Skirt : Clothing, Shoes & Jewelry (amazon.com)

Daugiau foto a.ž.

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 07 13, 08:03)
Kaip aš pavydžiu yoox prekių. Nemoku ten pirkti rūbų, kiek bandžiau - nepataikiau su dydžiais. Jeigu išmokčiau pirkti, tai turbūt bankrutuočiau  lotuliukas.gif Paltas superinis  wub.gif 

o koks usa dydis skaičiais ir kokį yooxe imdavot?
Atsakyti
Gavau ir aš iš yoox Gafsos rekomeduotus džinsus, bet tokie jau tik tik, nebuvo 31, tai rizikavau su 30 dydžiu. ax.gif Reik kelis kg mažinti. Fainas, minkštas džinas 4u.gif
Ačiū Gafsai 4u.gif
https://www.yoox.com...p...FX&sizeId=7
Atsakyti
Sveikos,Jūs čia kaip kokia enciklopedija,tad prašau salės pagalbos.
Ieškau kaukės paauglei nuo inkštirų.Acnė vaistų pagalba nyksta,bet odos užterštumas didžiulis.
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 13, 10:22)
Gavau ir aš iš yoox Gafsos rekomeduotus džinsus, bet tokie jau tik tik, nebuvo 31, tai rizikavau su 30 dydžiu. ax.gif Reik kelis kg mažinti. Fainas, minkštas džinas 4u.gif
Ačiū Gafsai 4u.gif
https://www.yoox.com...p...FX&sizeId=7

Reik biski neest duonos bulkos, ir bus ok.

QUOTE(juratike13 @ 2022 07 13, 10:23)
Ieškau kaukės paauglei nuo inkštirų.Acnė vaistų pagalba nyksta,bet odos užterštumas didžiulis.
ne kaukes reik, geriau kosmetologe. Yra budu isvalyt juos ir nespaudant.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2022 07 13, 11:23)

Manau, kad kosmetologo pagalba tik sutvarkysite, Pilingas švelnus pvz https://newcrush.com...s-cell-fusion-c du kartus savaitėje ir pastovus prausimas. Kitokių stebuklų nebus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 13, 11:26)
Reik biski neest duonos bulkos, ir bus ok.

ne kaukes reik, geriau kosmetologe. Yra budu isvalyt juos ir nespaudant.

O norisi biggrin.gif Reiks susiimti biggrin.gif

Atsakyti
As ir atbegu padekoti paciai paciausiai komanadai. wub.gif

Is YOOXO odinis bomberiukas labai fainas , ir labai tinka spalviskai prie placiu UB velvetuku. rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti