Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 07 14, 10:15)
Jauciu ir man reikia

Pritariu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2022 07 14, 10:24)
Parašyk mobileką man savo atsiųsiu fotkę vaiberiu tą resveratrolį. Nekelia man čia fotkių nors nusišauk. Gal ryšys mūsų kaime kažkoks tarmaznūtas.

Tą patį kärcherį aš ir turiu  biggrin.gif man labai patink su juo viryklę išsivalyt, visus tarpus, langų tarpus kur įjuosta kartais su laiku. Žodž baisus gėris  biggrin.gif

nusiunčiau AŽ.

JezusMarija, negalvojau, kad tokia murzė esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2022 07 14, 09:57)
Kercher garų valytuvas jau namie, Dieve, Dieve ir kaip aš be jo iki šiol gyvenau smile.gif
pirkau va tokį  https://www.varle.lt...r--8242613.html

Pasidalinkit, ka valet ir kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 07 14, 11:05)

Vakar tik gavau. Tai spėjau virtuvės grindis išsivalyti (plytelės pas mane) jungtys tarp plytelių kaip naujai užtepta. Langų tarpus ir veidrodį. Daugiau nespėjau. Bet pirmas įspūdis tai WAU.
Šiandien pabaigsiu virtuvę ir jei bus noro/laiko į vonią lysiu.
Atsakyti
Eikit sau, dabar ir man reikia bigsmile.gif
Tik KUR viską sandėliuot? unsure.gif
Atsakyti

Vakar tik gavau. Tai spėjau virtuvės grindis išsivalyti (plytelės pas mane) jungtys tarp plytelių kaip naujai užtepta. Langų tarpus ir veidrodį. Daugiau nespėjau. Bet pirmas įspūdis tai WAU.

o minkstus baldus kazi galima valyt? nes tada ir man reikia  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 14, 11:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Supronti" data-cid="72977920" data-time="1657786675"><div><p>Vakar tik gavau. Tai spėjau virtuvės grindis išsivalyti (plytelės pas mane) jungtys tarp plytelių kaip naujai užtepta. Langų tarpus ir veidrodį. Daugiau nespėjau. Bet pirmas įspūdis tai WAU.
Šiandien pabaigsiu virtuvę ir jei bus noro/laiko į vonią lysiu.</p></div></blockquote><p>o minkstus baldus kazi galima valyt? nes tada ir man reikia  biggrin.gif​ </p>

Atsiliepimuose rašo (varlės nuorodą paspauskite, apačioje keletas atsiliepimų yra)

"Itin švarios grindys akimirksniu. Taip pat puikiai tinka valyti sofas, ant kurių lipa šuo. Dar puikiai tiks išvalyti mašiną ar stalviršį, plytelių jungtis…" tik neaišku ar odinė ar medžiaginė ta sofa.

Aš nebandžiau dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2022 07 14, 11:19)
Eikit sau, dabar ir man reikia bigsmile.gif
Tik KUR viską sandėliuot? unsure.gif

Reik turet sandeliuka su visa amunicija. ax.gif
Atsakyti

Aš turiu jau gal keturis metus  tai su juo valau/plaunu ir grindis ir sienas ir lubas, viskas plaunama 😁, tik užsidedu top shop šluostes, kad gryžių neliktų, nes pas mane tokios plytelės, kur labai matosi :). Su juo vonios plytelių išplovimas vienas juokas, bent jau pas mane. Tik atsargiai kur spalva yra, nes buvo pliemai ant vienu roletu virtuvėje, tai vyras kaip paplovė davė garo tai teko keisti roletus, nes išėmė netik dėmes, bet ir splavą, liko rroletai, kai garinti džinsai🙈

Atsakyti

Aš turiu jau gal keturis metus  tai su juo valau/plaunu ir grindis ir sienas ir lubas, viskas plaunama 😁, tik užsidedu top shop šluostes, kad gryžių neliktų, nes pas mane tokios plytelės, kur labai matosi :). Su juo vonios plytelių išplovimas vienas juokas, bent jau pas mane. Tik atsargiai kur spalva yra, nes buvo pliemai ant vienu roletu virtuvėje, tai vyras kaip paplovė davė garo tai teko keisti roletus, nes išėmė netik dėmes, bet ir splavą, liko rroletai, kai garinti džinsai🙈

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 07 14, 10:05)

Yra youtubej nemažai apie jį
https://www.youtube....h?v=r5eqIkx17mk

Eina sau, maniau pataupysiu per merginų atostogas, tai ne- šiandien čia užrodytų brangių šampūnų prisipirkau, dabar einu šito siurblio pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2022 07 14, 12:43)
Yra youtubej nemažai apie jį
https://www.youtube....h?v=r5eqIkx17mk

Eina sau, maniau pataupysiu per merginų atostogas, tai ne- šiandien čia užrodytų brangių šampūnų prisipirkau, dabar einu šito siurblio pirkt  doh.gif

Kai man nusibodo riebaluoti paviršiai ir matinės sienos, aš jį nukirtau. Man turi viskas gurgždėti švara, tai šitą pasidovanojau dar prieš kalėdas. Nuo to laiko mano namuose švara. Labiausiai patinka grindys. Tiesa, sugadinau medinę batų dėžę. Teko perlakuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 14, 11:50)
Kai man nusibodo riebaluoti paviršiai ir matinės sienos, aš jį nukirtau. Man turi viskas gurgždėti švara, tai šitą pasidovanojau dar prieš kalėdas. Nuo to laiko mano namuose švara. Labiausiai patinka grindys. Tiesa, sugadinau medinę batų dėžę. Teko perlakuot  rolleyes.gif

Aš dedu viltis, kad su juo išvalysiu vonios - dušo plytelių (mozaikos) tarpelius rolleyes.gif
Atsakyti