Ar draudžiate savo vaikus nuo nelaimingų atsitikimų? Mano 7metė prisivėrė pirštą su mašinos durimis, atrodo baisiai, bet gerai kad nelūžo.
Ar draudžiate savo vaikus nuo nelaimingų atsitikimų? Mano 7metė prisivėrė pirštą su mašinos durimis, atrodo baisiai, bet gerai kad nelūžo.
Man irgi salės pagalbos reikia
Ar draudžiate savo vaikus nuo nelaimingų atsitikimų? Mano 7metė prisivėrė pirštą su mašinos durimis, atrodo baisiai, bet gerai kad nelūžo.Pagalvojau, gal būtų neprošal apdrausti nuo rimtesnių nelaimingų atsitikimų. Gal esat kuri pasiaiškinusi kurioje draudimo kompanijoje labiausiai verta?
as tai eile metu beveik viska draudziu Lietuvos draudime isskyrus masina nes kaina siulo kosmine
tai pas juos apsidraudziau vel nuo nelaimingu, 11 eur kas du menesius ir tikiuosi traumu nebeturet
Aga, isskirtines,
o koks usa dydis skaičiais ir kokį yooxe imdavot?
Mano usa xs suknelės, kelnės, paltai. Kiek perku jcrew, banana, gap, ann taylor, loft retas atvejas, kad netiktų. Maikutes ar megztukus s imu, kai noriu oversize. Yoox esu pirkus xs - buvo maža palaidinė, xs suknelė - netilpau. Pirkau suknelę s, labai didinta pasitaikė. Megztukai s - tiko, vienas stipriai didintas buvo. Palto taip ir nerizikavau pirkti. Bandysiu iš eur puslapio pirmą paltą.
Man irgi salės pagalbos reikia
Ar draudžiate savo vaikus nuo nelaimingų atsitikimų? Mano 7metė prisivėrė pirštą su mašinos durimis, atrodo baisiai, bet gerai kad nelūžo.Pagalvojau, gal būtų neprošal apdrausti nuo rimtesnių nelaimingų atsitikimų. Gal esat kuri pasiaiškinusi kurioje draudimo kompanijoje labiausiai verta?
Senelis anūkes draudžia. Nelinkiu nelaimingų atsitikimų, bet draudimas neblogai atlyginina. Sveikite
Draudžiu viską. Mano vaikas apdraustas compensoj gyvybės draudimu tame tarpe ir nuo nelaimingų.
klausiau SKAIČIAIS
klausiau SKAIČIAIS
tie s xs -briedas. Taip niekad nepataikysit.
Usa 2 tada. Tai gal todėl ir nepataikau.
Reik žiūrėt ką rašo kai paspaudi ant S/XS, kokį dydį atitinka. Orientaciniai dydžiai itališki bus 36-38, dar komentare kartais jie patys rašo small ar large sized, pagal tai ir apsispręst. Aš su us 8-10 imu it 44-46, apačiai dažniau 46, kad galėčiau žemyn patraukt ir ilgio išgaut
Aš irgi US2 arba XS, džinsų 25/26 perku ir man kažkaip visada atitinka, nėra buvę, kad XS būtų per mažas..
O jei itališką, tai 38 dažniausiai, nes nemėgstu perspaustų rūbų